Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Za 28 dni będą do nas mówić "MAMO" zobaczysz.
póki co, idę robić brazylijskie pośladki :PPPgosia86, Lenka@, Ania1986, magdalenka_ka lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:i ja i ja!:)ja wczoraj miałam pozytywny test i bol owulacyjny ale dzis mam szczyt sluzu bo pływam a wiec pewnie dzis mam owulacje a wiec testuje z wami!!!:)chociaz nie licze na cud z tymi naszymi padakami(plemnikami) ale za Was trzymam kciuki!
I ja się dopisuje!! Wczoraj tak mnie jajcor bolał, że to musiała być owulacja, choć jak na mnie, to bardzo poźno, bo w 16 dc, ale to tylko dwa dni różnicy. Ja też poczekam kilka dni po @ z testowaniem, bo 1 krecha działa na mnie gorzej niż przybycie @!!!Cranberry, Lenka@ lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
gosia86 wrote:
ja mam fajny przepis na szarlotkę tutti frutti
zresztą znaleziony w necie
Gosia jak masz, to poproszę wiem, że to nie forum kulinarne, ale może pomnóżcie. Ciasto chciałabym strzelić dzień przed imprezą i podać na ciepło z lodami. Powinnam je upiec w czasie imprezy, czy mogę je jakoś w czymś odgrzać?
gosia86 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ja już nie śpię bo stres nie daje
Tym co pracowały w nocy to tylko zazdroszczę, nam i się może nawet wczoraj chciało ale póki jest nadzieja to jakoś boimy się że możemy pogorszyć sytuację
Ja dziś na poprawę (o ile można poprawić sobie humor w takiej sytuacji) będę robić wątróbkę bo wczoraj duszona wołowinka byłaLenka@, rah lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Cześć dziewczynki!
Informuję, że wstałam Odmieniona...po pięknym wieczorze z mężem.
W środku nocy miałam tak mocny okres, że i sen był niepełnowartościowy !
Więc rano nadrobiłam, a co!
A ja chyba nie gotuję, tylko się wybiorę do Was skoro takie pyszności gotujecie A na deser szarlotka u Magdalenki
Kati86, magdalenka_ka lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Kasieńka, odganiam stres, precz :* :*
Ja chyba badania kontrolne TSH i prolaktyny zrobię jutro, a nie w poniedziałek. Ostatnio prolaktynę badałam w 4dc, a jutro będzie 3dc. Chyba, że iść w sobotę (4dc)? Jak sądzicie? Lekarz standardowo zalecił 3-6dc.
Prolaktynę muszę jeszcze zbadać w drugiej fazie cyklu.
Gosiu, Cranberry, Aniu, Magdalenko...będzie Wam raźniej w testowaniu
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:
A ja chyba nie gotuję, tylko się wybiorę do Was skoro takie pyszności gotujecie A na deser szarlotka u Magdalenki
Idziesz? bo już prawie prawie chyba nie chcesz jeść zimnegorah, Lenka@ lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Kati86 wrote:Idziesz? bo już prawie prawie chyba nie chcesz jeść zimnego
Już biegnę Daj mi dosłownie 5 minut
Ymmmmm...jak już pachnieKati86 lubi tę wiadomość