Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kati86 wrote:Tobie już nic nei pomoże bo ja cały czas Cię tu czuje... oka mam pootwierane i zimno ale nawet to nie pomaga hahahahahahahaha
Wczoraj miałam stracha ale dziś cisza
Stracha, że przyjadę do Ciebie z tym zapaszkiem ?
A tak poważnie, to może już powolutku zaczyna się coś dziać u Ciebie?
Tulę mocno :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ania1986 wrote:A ja jednak nie wytrzymałam i zrobilam test juz wczoraj wieczorem czulosc 25
wczoraj-pink test- zarys kreski
dzis pink eco i komfort i jest mega bladzioch na jednym i drugim no ale nie ma co sie cieszyc jak @ nie przyjdzie to wtedy bedzie powod do radosci. -
Aniu najwazniejsze ze macie plan dzialania i jestescie w dobrych rękach
Kasiu to miałaś pomysł z tymi rękawiczkami
fakt lepiej jest gdy paznokcie są krótsze
ja tez nie daje rady dwoma palcami
Kasiu Ania dobrze pisze może trochę wysiłku fizycznego ja bym dodała jeszcze seks i nospe na rozluźnienie mięśni i może samo się ruszy? Tak jak przy porodzie każą kobieta chodzic żeby przyśpieszyć wiec moze i tu by pomoglo -
A z badaniem szyjki, to nie wiem ile sie uczyłam co tam zapisać...czesto watpilam i myśle ze trwało to dłużej niż miesiac. Ale teraz zbadanie zajmuje sekundę bo od razu wiem o co chodzi
Ja tez badam po prysznicu badam, kucając. Szyjka zmienia pozycje i twardość w zależności od pory dnia. Bardzo czesto mam inna popoludniu i inna wieczorem. Dlatego zawsze badam tylko wieczorem.
Kati86, Lenka@, gosia86 lubią tę wiadomość
-
GOSIU wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń zarówno z okazji urodzinek jak i rocznicy
ANIU trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, ja tu juz jajko znoszę, ale nie chcę dopytatywać i Cię nakręcać a tu juz bladzioszek wyszedłgosia86, Ania1986, rah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w ramach relaksu wyczyscilam jeszcze 18 m2 dywanu w sypialni
wrócił mój Pan i władca:D zjadł, zaznaczył teren w 5 miejscach swoimi szmatami i poszedł kosić trawnik
ale się ucieszył z bluzy
mnie tak jajnik boli od wtorku,we wtorek caly dzień a teraz z przerwami ale przypomina o sobie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:dokładnie ja tez mam w domu takiego samca;D po którym muszę sprzątać chyba ze nadchodzi dzień sądu ostatecznego to sam ładnie wszystko sprząta ;P
u mnie to dawno nie było:D
pogoda się skiepściła a chcielismy pochodzić po rynku
a we wroclawskim rynku ma być szpilkostrada Szpilka wiesz coś o tym ???Ania1986, szpilka lubią tę wiadomość
-
a co do zaznaczania terenu mój zaznacza kilka miejsc ciuchami, z reguły te same, choć ostatnio rozwija się w tym temacie na niekorzyść a na spacerze po polach i lasach z psami to drzewka zaznaczają we trzech a ja teren zaznaczam włosami, zawsze gdzieś jakiś zostawię
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Lenka, myślisz, że kłucie pod pępkiem to może być syndrom owulacji? Mnie czasem boli jakby ktoś szpilki mi w pępek wbijał, ale nie wpadłam na to, że to może być owu
Jeszcze odnośnie sprawdzania szyjki to ja próbuje od jakiś dwóch miesięcy, ale jakoś chyba kiepsko mi idzie... nie potrafię rozróżnić kiedy jest nisko a kiedy wysoko i w dodatku kiedy jest twarda a kiedy miękka? Wszystko mi się miesza, ale to pewnie dlatego, że nie jestem konsekwentna. Badam jak mi się przypomni, czyli niestety średnio co drugi dzień.
A tak jeszcze przy okazji, jak często w ciągu dnia badanie śluz? Może był już taki temat, ale pewnie ominęłam...Lenka@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle ja jestem zryciuch mąż przywiózł dostawę testów i nie omieszkałam siknąć i jest 3 mega bladzoch( czulosc 25) (testy które robiłam sa każdy innej firmy )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 20:13
szpilka, Lena87, ewwiel, Cranberry, rah, mała.mi lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Ale ja jestem zryciuch mąż przywiózł dostawę testów i nie omieszkałam siknąć i jest 3 mega bladzoch( czulosc 25) (testy które robiłam sa każdy innej firmy )
rah lubi tę wiadomość