Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie wracam z siatkówki z Warszawy. Próbuję Was nadgodonić
Lenka, my powoli musimy się brać do roboty jak chcemy, żeby za kilka dni mówiono do nas "mamo"gosia86, Lenka@ lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
under_the_snow wrote:Ja właśnie wracam z siatkówki z Warszawy. Próbuję Was nadgodonić
Lenka, my powoli musimy się brać do roboty jak chcemy, żeby za kilka dni mówiono do nas "mamo"
Under, ja już serduszkuję co drugi dzień Dwa były na spontanie, dzisiejsze serduszko planowane
Owu pewnie się pojawi za 2-4dni
Także działamy :* !!!!
gosia86 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
fi0lka wrote:Lenka, myślisz, że kłucie pod pępkiem to może być syndrom owulacji? Mnie czasem boli jakby ktoś szpilki mi w pępek wbijał, ale nie wpadłam na to, że to może być owu
Jeszcze odnośnie sprawdzania szyjki to ja próbuje od jakiś dwóch miesięcy, ale jakoś chyba kiepsko mi idzie... nie potrafię rozróżnić kiedy jest nisko a kiedy wysoko i w dodatku kiedy jest twarda a kiedy miękka? Wszystko mi się miesza, ale to pewnie dlatego, że nie jestem konsekwentna. Badam jak mi się przypomni, czyli niestety średnio co drugi dzień.
A tak jeszcze przy okazji, jak często w ciągu dnia badanie śluz? Może był już taki temat, ale pewnie ominęłam...
Cześć Fiolka,
Co do kłucia, to może nie syndrom samej owulacji, że może to syndrom, że powoli się zbliża... Wiem na pewno, że coś się tam już zaczyna dziać. Pewnie owulke będę miała w tym cyklu ciut wcześniej niż zazwyczaj. Tak przypuszczam.
Odnośnie śluzu, to ja badan raz. Choć przyznam szczerze, że ja po prostu w dni płodne mam "tam" mówiąc dosłownie "mokro". Więc u mnie nie da się ich przeoczyć
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Ewwiel, cieszę się, że przeżyłaś punkcję :*
Jak było, jeśli mogę spytać ?
Teraz wiem dokladnie w ktorym miejscu jest guzek i tarczyca, bo to miejsce jest bardzo obolałe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 11:19
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:a jak u Ciebie? chyba przyciągnęłam Cie myślami
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Cranberry wrote:Narazie cisza czekam na @ z nadzieja że nie przyjdZie zaczęłam mierzyć (aż 2 razy rano )hehe temp i było wczoraj i dzis 37. Ale niewiem co to u mnie oznacza bo dopiero zaczynam mierzenie. A Ty testowałaś kochana?
Cranberry, a kiedy planowana małpa ma przyjść, a raczej nie-przyjść ?Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
A ktory dzien cyklu masz? Ja niemal zawsze mam ponad 37 w drugiej połowie cyklu i dopiero utrzymujące sie powyżej 37,2 by mnie zastanawiało ;p trzymam kciuki oby @nie przyszła! Ale nawet jesli przyjdzie, to przynajmniej będziesz wiedziała jak Twój organizm zachowuje sie przed okresem dobrze, ze zaczęłaś mierzyć
Udostępnisz wykresik? -
No cóż... sex i nospa nie pomogły a raczej tylko zaszkodziły... krew się pojawiła ale standardowo na chwilę brzuch bolał z każdym ruchem... serce zaczęło boleć i ból ciągnął po całej klatce piersiowej ciśnienie 85/58... masakra myślałam że umieram.
Dziś już jest ok i raczej więcej domowych sposobów nie będę próbować tym bardziej że istnieje ryzyko krwotoku i wielu innym "nie fajnych" rzeczy
Czekam już grzecznie do wtorku...IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Mam być na 7.30 bo podobno mają dostęp do usg tylko miedzy 7.30 a 8.00
Trochę dziwne jak na szpital i oddział ginekologii...IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualny
-
Kati86 wrote:Mam być na 7.30 bo podobno mają dostęp do usg tylko miedzy 7.30 a 8.00
Trochę dziwne jak na szpital i oddział ginekologii...
Kati, mnie nasze szpitale akurat nie kompletnie nie dziwią
Ostatnio prawie "zeszłam" a i tak mnie nie przyjęli...
Kasia, ty wiesz :* Przytulam.
-
nick nieaktualny
-
Eklerka wrote:Melduje 2 krechy na tescie a raczej na 4 testach z 3 roznych firm...