Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałabym aby zaczęło się samo ale jak nie będę sama w domu
Dobrze masz z tym mężusiem
Bawcie się dobrze :*gosia86 lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Gosiaku, wszystkiego naj naj naj
Słuchaj, jakby zostały jakieś resztki z Waszej kolacji to podeślij mi je
Z chęcią skosztuję
Lekkie kłucia pod pępkiem dziś dalej mam od czasu do czasu.
Zrobię dziś test owu. Może faktycznie mój organizm się lekko przestawił.
Ehh, czuję się prawie jak dziewica
Kati86, gosia86, rah lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKati86 wrote:Gosia wszystkiego Naj Naj Najlepszego, spełnienia marzeń a przede wszystkim tego jednego zdrowego, ślicznego i mało płaczącego
Ja wczoraj wieczorem już byłam pewna że nie obędzie się bez szpitala w nocy pojawiła się krew a raczej tylko jeden mały jakby skrzep ale czerwony. Byłam przerażona i miałam koszmarne sny Jednak nadal nic.
Miłego dnia laski :*
Gosia udanego wieczoru :*
Mi tez sie wydaje ze lepiej jakby samo sie zaczeło bo zabieg to jednak zabieg:(gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdalenka_ka wrote:
Mnie już przestały boleć piersi, więc @ tuż za rogiem, będzie pewnie za 2-3 dni. Dziewczynki, czy to jest objaw spadku progesteronu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 11:46
magdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Magdalenko, zgadza sie, w ostatnim dniu cyklu progesteron i estrogeny spadają do minimum i tak utrzymują sie przez pierwsze dni cyklu.
Ania1986, magdalenka_ka, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Aniu, te objawy o których piszesz sa przez wzrost progesteronu po owulacji. Im bardziej on skoczy tym bardziej wszystko boli jednak to gwałtowny spadek progesteronu powoduje krwawienie. Dlatego osoby z problemami z progesteronem musza jeść duphaston w przypadku ciąży. Spadek tego hormonu powoduje poronienie imoczyszczanie sie macicy.
Ania1986, magdalenka_ka, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8d57b6bc9a2.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a2f65783e46.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b4d1ab3255d.jpgAnia1986, magdalenka_ka, gosia86 lubią tę wiadomość
-
No właśnie tak myślałam, bo gdybym była w ciąży to teoretycznie objawy te powinny się utrzymać prawda? Więc raczej napewno to zwiastuje @... Kurde nie umiem się pozbyć myśli, że jestem bezpłodna. Już teraz najchętniej zaczęłabym robić badania, a tu jeszcze tyle trzeba czekać. Od następnego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę. Mam nadzieję, że pomóżcie z interpretacją cyklu
Gosia brązowe pieczarki mają taki 'orzechowy' posmak, są bardziej aromatyczne od białych, więc ja bym ich nie zastąpiła białymi. Marsala jest medium sweet, więc chyba białe wino musi być pół słodkie ( średnio słodkie?). Nie znam się na wyrażeniach odnośnie win lepiej poczekaj, aż skompletujesz wszystkie składniki, bo smak jest obłędny!gosia86, rah lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyA ja jednak nie wytrzymałam i zrobilam test juz wczoraj wieczorem czulosc 25
wczoraj-pink test- zarys kreski
dzis pink eco i komfort i jest mega bladzioch na jednym i drugim no ale nie ma co sie cieszyc jak @ nie przyjdzie to wtedy bedzie powod do radosci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 11:50
Lenka@, gosia86, rah, ewwiel lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Dziewico moja droga a jak ze śluzem?jest coś?
szyjkę sprawdzasz?może czas się nauczyć?
Chyba faktycznie czas nauczyć się sprawdzać szyjkę...
Laseczki, jakaś podpowiedź jak to robić, żeby się infekcji nie nabawić ??
Jestem kompletnie lewa w tym temacie.
Co do śluzu to chyba zaczyna się coś powoli dziać. Choć dziś muszę się wstrzymać z obserwacjami, bo zaaplikowałam sobie w nocy globulkę z dobrymi pałeczkami
Kati86, gosia86 lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ania1986 wrote:A ja jednak nie wytrzymałam i zrobilam test juz wczoraj wieczorem czulosc 25
wczoraj-pink test- zarys kreski
dzis pink eco i komfort i jest mega bladzioch na jednym i drugim no ale nie ma co sie cieszyc jak @ nie przyjdzie to wtedy bedzie powod do radosci.
Ania...ale bladzioch to dobre wieści!
Matko ile ja bym dała za bladziocha
3ma kciuki !!
Ania1986, gosia86 lubią tę wiadomość
-
magdalenka_ka wrote:No właśnie tak myślałam, bo gdybym była w ciąży to teoretycznie objawy te powinny się utrzymać prawda? Więc raczej napewno to zwiastuje @... Kurde nie umiem się pozbyć myśli, że jestem bezpłodna. Już teraz najchętniej zaczęłabym robić badania, a tu jeszcze tyle trzeba czekać. Od następnego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę. Mam nadzieję, że pomóżcie z interpretacją cyklu
Madziu, ile razy ja ostatnio się zastanawiałam nad tym, czy ja w ogóle jestem płodna.
9 pełnych cykli i nawet nie drgnęło.
Liczę na cud wrześniowy.
Wrzesień zawsze był dla mnie przychylny....gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ja to robię zawsze po prysznicu póki co niczego się nie nabawiłam i niech tak pozostanie dziewczyny piszą ze myją ręce szarym mydlem przed sprawdzeniem
Aniu czyli problem na bank nie leży po Twojej stronie skoro z miesiąca na miesiąc udaje Ci sie zajść
życzę Ci aby tym razem się udało już tak na 100% mocno trzymam za Ciebie kciuki
jestescie teraz w dobrych rekach q tej klinice na pewno dobrze was poprowadząAnia1986 lubi tę wiadomość
-
Lenka@ wrote:Chyba faktycznie czas nauczyć się sprawdzać szyjkę...
Laseczki, jakaś podpowiedź jak to robić, żeby się infekcji nie nabawić ??
Jestem kompletnie lewa w tym temacie.
Co do śluzu to chyba zaczyna się coś powoli dziać. Choć dziś muszę się wstrzymać z obserwacjami, bo zaaplikowałam sobie w nocy globulkę z dobrymi pałeczkami
Po pierwsze koniec z paznokciami najlepiej całkiem krótko i dobrze wypiłowane.
przed każdym sprawdzeniem dobrze wyczyść szczoteczką.
Ja sprawdzam pod prysznicem, zawsze w jednej pozycji bo pewne że to szyjka się "rusza" a nie my
Ja sprawdzam jednym palcem, niby piszą że powinno się 2 ale mi się udaje rozróżniać tak. Z resztą i tak będziesz musiała jakiś miesiąc poświęcić na to by nauczyć się w ogóle ją wyczuwać.
No i nie wymyśl sprawdzania w rękawiczce lateksowej - ja miałam taki głupi pomysł jednak duża różnicagosia86 lubi tę wiadomość
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualnygosia86 wrote:J
Aniu czyli problem na bank nie leży po Twojej stronie skoro z miesiąca na miesiąc udaje Ci sie zajść
życzę Ci aby tym razem się udało już tak na 100% mocno trzymam za Ciebie kciuki
jestescie teraz w dobrych rekach q tej klinice na pewno dobrze was poprowadząWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 12:04
gosia86, aja lubią tę wiadomość
-
Lenka@ wrote:A jak się dziś ma Moja Kasieńka ??
Kochana, bo mój antyperspirant już nie daje rady
Chyba zmienię na jakiś apteczny
Tobie już nic nei pomoże bo ja cały czas Cię tu czuje... oka mam pootwierane i zimno ale nawet to nie pomaga hahahahahahahaha
Wczoraj miałam stracha ale dziś ciszaLenka@, gosia86, rah lubią tę wiadomość
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019