Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Madlenka ! Witamy w Czarnobylskim Świecie.
Magdalenka ma rację, ostatnio same szczęścia początkujących
A ja czekam jak na szpilkach na wymazy.
13 cykl starań w trakcie...owulka była chyba wczoraj.
Aż sama się dziwie, że już tyle minęło odkąd zaczęliśmy starania...
Już nie mogę doczekać się świąt ! Nie mam jeszcze planów, ale muszę wymyślić coś ekstra
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ja wpadkam do ikei i home&you i nskupiwalam mase ozdob, dekoracji. W koncu to nasze pierwsze swieta w NASZYM domku teraz szykuje wkasnie kolacje przy swiecach.
aja lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
under_the_snow wrote:Ja wpadkam do ikei i home&you i nskupiwalam mase ozdob, dekoracji. W koncu to nasze pierwsze swieta w NASZYM domku teraz szykuje wkasnie kolacje przy swiecach.
To świetne sklepy, które mają cudne sezonowe produkty. Na pewno wasze mieszkanko będzie wygląać cudnie. A tym czasem romantycznych chwil życzę.
-
Haha, maz sie smieje, ze stol tak ladnie wyglada teraz, ze az chce sie go wykorzystac rowniez po kolacji
szpilka, aja lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
dziewczyny ide na hsg w piatek i troche się stresuje....
do tego nie wiem jak długo jest ważny wymaz? robilam 24.10 - chyba jeszcze ok inaczej by mi lekarka powiedziala ze termin ważności jest krótki.. -
Natalia nie pomogę Ci, bo ja nigdy z wymazami nie miałam do czynienia, ale na chłopski rozum powinno być ok. Jak byś musiała powtórzyć wymaz, to pewnie ktoś by Ci to zlecił. Trzymam kciuki za piątkowe HSG. Daj znać po.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny, mam pytanie do tych które brały luteinę/wiesiołek (nie wiem co jest przyczyną).
Jestem po owu na pewno i zwykle raczej już śluz był taki lepki i było go mało, teraz nie nadążam zmieniać wkładek, po prostu tonę. Miała może któraś tak po wiesiołku lub luteinie?matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
under_the_snow wrote:Jestem po owu na pewno i zwykle raczej już śluz był taki lepki i było go mało, teraz nie nadążam zmieniać wkładek, po prostu tonę. Miała może któraś tak po wiesiołku lub luteinie?
Tak w ogóle to cześć. Poczytuję, ale jakoś weny na pisanie nie było... za mną pierwsza kuracja clostilbegytem - zobaczymy czy coś z tego będzie, chociaż raczej się nie nastawiam, że od razu w pierwszym cyklu zaskoczę (o ile w ogóle). Zajęłam głowę przygotowaniami do jarmarku świątecznego, bo zaklepałam sobie miejsce w w dużym CH i będę tam handlować swoimi rękodzielniczymi wariacjami w ostatni tydzień przed świętami. Oby coś z tego było.
Pozdrawiam Was.magdalenka_ka lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
ja tak mam po luteinie ale dopochwowej
oczywiście dam znac jak po HSG -
Hejka:-)
nat_alia, nie stresuj się, nie ma sie czego bać. No i czekamy na wieści
under, ja też tak miałam, ale po luteinie dopochwowej.
Szpilka, czekamy, czekamy i chętnie dowiemy się co u Was słychac.
A mi kończy się chorobowe i od pn wracam do pracy. A tak mi się nie chce. Wole być w domu. Przynajmniej mam przypilnowane dziecko z odrabianiem lekcji. W końcu mamy małe postepy w składaniu litek w wyrazy jak mam dla córy więcej czasu
Za tydzień w środe wizyta kntrolna w kilinice z odbiorem wyniku badania histopatologicznego. Z jednej strony się boję, ale z drugiej chce już wiedzieć, czy mogę wrócić do starań. Oby juz wszytsko było ok...
Lenka@, magdalenka_ka lubią tę wiadomość