Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj biednam kuruj sie!
Dziewczyny, mocno kciuki prosze. Tempka z dnia na dzien coraz wyzsza, sluzu baaardzoduzo, taki lepki, prawie rozcuagliwyewwiel lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Oczywiście, że trzymam kciuki!!! Ja nie wiem czy miałam owulację, bo w tym miesiącu temperatury muszą być ignorowane. Od dziś mam nowy termometr więc też nie wiadomo jak z nim jest, ale chcę mierzyć żeby nie wyjść z wprawy i nie leniuchować za bardzo. A to możecie mi wytłumaczyć bo jestem tu od niedawna - jak jak jest bardzo dużo śluzu po owulacji to dobrze?
-
Nie wiem zwykle go u mnie nie bylo.
Tykko niestety dostrzegam w tym sluzue jakies blado rozowe kropelki, wiec pewnie @matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
No wlasnie w poprzednim cyklu juz spadala temperatura. Na pewno tych skokow w gore nue bylo. Bede testowac w poniedzialek, bo musze wiedziec czy mam dalej brac luteine czy nie.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Under to już niedługo
Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki. Od kilku cykli nie zobaczyłam pozytywnego testu owulacyjnego, testowa kreska nawet nie ciemnieje; zawsze jest baardzo jasna. Robiłam dwóch różnych firm. Miesiączki mam regularne. A więc czy to możliwe, ze moge nie miec owulacji?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Magdalenka, pytalam o to samo gina, powiedzual mi, ze testy wskazuja tylko poziom hormoniw, a nie owulacje. Jak wczesnuej wiecej pilas np to mocz jest rozcienczony i testy sa niby negatywne. Mi raz w zyciu test wyszedl pozytywny, robilam ok poludnia i wczesniej moze pol szklanki wody wypilam.
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Under, 3mam mocno kciuki.
Wykres masz na prawdę bardzo ładny...
Ale tak nieśmiało i ja poproszę troszkę kciuków...bo tempka chyba u mnie cudna w tym cyklu...
Boże, uczyń cud i daj mi tak piękny prezent Gwiazdkowy...
under_the_snow, gosia86 lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
under_the_snow wrote:Tempka soadka juz troche, wiec chyba nic z tego
nic się nie przejmuj, to nic straconego. Niejednej dziewczynie spadła, a nawet co niektóre miał krwawienia a i tak kończyło się zielono nadal trzymam kciuki!![link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
under_the_snow wrote:Tempka soadka juz troche, wiec chyba nic z tego
Nie martw się jeszcze. Przynajmniej masz do czego porównać bo moje temperatury w tym cyklu są okropne. Zmiana termometru, mierzone wcześniej. Szkoda gadać. A to, że tobie spadło o niczym nię świadczy. Widziałaś kiedyś wykresy w galerii zakończone ciążą? Nie ma reguły.under_the_snow lubi tę wiadomość