Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady powtarzac nie musisz
jesli jednak chcesz to trzeba zrobic dwa pomiary w jednym labo, bo czasami robia innymi metodami i wychodza cuda wianki a kobiety sie stresuja niepotrzebnie
ogolnie robienie bety i sprawdzanie jest mega stresujace a w ciazy stres niepotrzebny, wiec wydaje mi się, że skoro nie masz brzydkiej ciążowej historii jak wiekszość z nas to może odpuść sobie te stresy i poczekaj do wizyty na poczatku stycznia -
under_the_snow wrote:Dxiewczyny, zdecydowalismy sie na pieska
we wtorek odbieramy
boje sie strasznie jak to bedzie, bo pracujemy, ale jest masa rodzim, gdzie ludzie pracuja i jakos daja rade
zdecydowalismy sie na shi tzu
we wtorek Hofi bedzie z nami
Gratuluje wszystkim nowym mamusiomWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 22:29
magdalenka_ka, szpilka, under_the_snow lubią tę wiadomość
-
Lenka@ wrote:Gosiu, Magdalenko, Aniu...strasznie Wam dziękuję
Aż miło się zrobiło na serduchu...
Ehh, niby się nie nakręcam, ale jak zobaczyłam te pęcherzyki to kurcze nadzieja zaiskrzyła...
Magdalenko, aż kciuki połamie, tak będę mocno trzymała
A kysz, wredoto !
Aniu, wszystko jest możliwe. Mojej znajomej test pozytywny wyszedł dopiero kilka dni po spodziewanej małpie. Poczekaj spokojnie :*
Ja postanowiłam, że zrobię test jak okres będzie mi się spóźniał ok. 2-3 dni
Lenka po to tutaj jesteśmyżeby się wspierać i nie dostać do łba
Ewwiel jak zdrówko? Wznowiliście starania?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
No właśnie dlatego zdecydowaliśmy się na psiaka - dzisiaj po drodze do rodziców go odbieramy
może część swoich uczuć macierzyńskich przeleję na niego i będzie mi trochę łatwiej.
Tak jak mówiłam, odstawiłam termometr, sprawdzanie śluzu. Jedyne, co teraz biorę to inofem. Od czwartku przez 10 dni luteina jeszcze. Ale kurcze, przynajmniej śpię spokojnie nie budząc się co 20 minut z rana, żeby spraqdzić czy już mam chwytać za termometr.
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Dziewczyny Czarnobyliny! Coś słabo trzymałyście te kciukasy hehe (żarcik oczywiście- tak na poważnie to bardzo Wam dziękuję za wsparcie :*) a więc niestety nie siknę jutro na zielono, bo dzisiaj sikam na czerwono
A więc moje kochane Czarnobylki życzę Wam zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt. Wszystkim staraczkom życzę dwóch piěknych tłustych kreseczek na najbliższym teście, a oczekującym szczęśliwego rozwiązania i zdrowych dzidziusiów. WESOŁYCH ŚWIĄT!!!ewwiel, rah lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Aniu wiem że ciężko jest mi Ciebie pocieszyć ale popatrz na to z innej strony. Masz bardzo wysokie tsh i napewno by to nie ułatwiło donoszenia ciaży i wogóle zajścia w nia. Więc lepiej przeczekać ten ciężki dla nas czas i uregulować to g...o niż przechodzić to samo od nowa.
życzę Ci z całego sreduszka aby nowy rok dał nadziejęnl na lepsze jutro i byśmy mogły tulić w ramionach naszebobaski.
Wam też dziewczynki życzę dużo dzrowia i miłości, spęłnienia marzeń i radości. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Aniu wiem że ciężko jest mi Ciebie pocieszyć ale popatrz na to z innej strony. Masz bardzo wysokie tsh i napewno by to nie ułatwiło donoszenia ciaży i wogóle zajścia w nia. Więc lepiej przeczekać ten ciężki dla nas czas i uregulować to g...o niż przechodzić to samo od nowa.
życzę Ci z całego sreduszka aby nowy rok dał nadziejęnl na lepsze jutro i byśmy mogły tulić w ramionach naszebobaski.
Wam też dziewczynki życzę dużo dzrowia i miłości, spęłnienia marzeń i radości. -
Hej dziewczyny wyjaśnijcie mi coś bo czegoś tu nie rozumiem, pierwszy dzień mojej ostatniej miesiaczki to 20 listopada, wg tego jestem w 5 tyg ciąży, a dzidzi ma z 2 tyg prawda? jeśli owulkę mam w 22 dniu cyklu, to czemu na wynikach bety widnieje 57,17 i pisze 4 tydzień.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Hej dziewczyny wyjaśnijcie mi coś bo czegoś tu nie rozumiem, pierwszy dzień mojej ostatniej miesiaczki to 20 listopada, wg tego jestem w 5 tyg ciąży, a dzidzi ma z 2 tyg prawda? jeśli owulkę mam w 22 dniu cyklu, to czemu na wynikach bety widnieje 57,17 i pisze 4 tydzień.
-
Ania1986 wrote:Witam w niedoczynnosci ja jak wykryłam to miałam 6.36, kochana pedz do edno ty juz miałas szybciej przeboje z tarczyca?
Aniu ja wcześniej tylko raz miałam badana przed ciaża bo nie mogłam zajść po poronieniu i była 3,5 - lekarz twierdził że w normie i że nie ma potrzeby badać więcej
Ps. Wysłałam Ci wiadomosć na priv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 18:54
-
magdalenka_ka wrote:Ewwiel jak zdrówko? Wznowiliście starania?
Na razie ok. Czekam aż pojawi u mnie nadczynność, no i kolejna wizyta w instytucie onkologii przede mną w styczniu. Co do staran, to nie robię nic, żeby wspomóc cykl, ale tez nie robię nic, żeby zapobiec cięży, a co los przyniesie to zobaczymy -
Dobra dziewczyny
życzę Wam wesołych Świąt, niech wszystkie fasolki i dzieciaczki rosną zdrowo, niech wszystkie porody przebiegną bez komplikacji
pozostałym dziewczyną życzę by w 2015 roku odnalazły swoje fasoleczki. Będzie to ten rok dziewczyny
Życzę ja i moja fasolinka
aja lubi tę wiadomość
-
z okazji nadchodzących świat chce Wam życzyć wszystkiego najlepszego, zdrowia szczęścia pomyslności,starającym się szybkiego zafasolkowania, zafasolkowanym szczęśliwego rozwiązania a rozpakowanym przespanych nocy, dużo radości z dzieciaczków i pożytku z mężów/partnerów
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/726ae7e6860b.jpgmałaMyszka, rah, aja, agatka196 lubią tę wiadomość