Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Hej dziewczyny wyjaśnijcie mi coś bo czegoś tu nie rozumiem, pierwszy dzień mojej ostatniej miesiaczki to 20 listopada, wg tego jestem w 5 tyg ciąży, a dzidzi ma z 2 tyg prawda? jeśli owulkę mam w 22 dniu cyklu, to czemu na wynikach bety widnieje 57,17 i pisze 4 tydzień.
-
Dziewczynki, WESOŁYCH ŚWIĄT kochane. :*
Wszystkiego co najlepsze...czyli zdrówka i samych cudnych fasolek
Musi być dobrze :*
aja, magdalenka_ka, rah, szpilka lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Kochane, niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór upłyną Wam w szczęściu i radości przy staropolskich kolędach i zapachu choinki
no i oczywiście życzę nam żebyśmy zostały szczęśliwymi mamusiami
magdalenka_ka, rah, szpilka, Lenka@, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój,
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość.
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość!
Wszelkiej pomyślności życzy Natalia i Michałrah, szpilka, aja, Lenka@, agatka196 lubią tę wiadomość
-
szpilka wrote:bo wg owulacji jestes w 4 tygodniu, bo mialas ja tydzien pozniej niz w standardzie, a gin i tak bedzie Ci liczył od daty ostatniej miesiaczki, no stress
Dziękuje za wyjaśnienie.
Hej dziewczyny, jak minęła Wam wigilia, mnie cudownie, chociaż zauważyłam że nie byłam w stanie zjeść tyle co zawszenawet moja ulubiona potrawa, barszcz czerwony został niedojedzony, a teraz właśnie jem sobie sałatkę śledziową
i poryczałam się oglądając historyjkę google.
Kocham być w ciąży
-
szpilka wrote:Lady o to samo, czyli ze byla pozniej niz w ksiazkowym cyklu czyli bnedfziesz miec nizsza bete niz wychodzi z daty ostatniej moesiaczki i dzidzia bedzie troche mniejsza, ale masz sie tym nie martwic bo ovulacja byla pozniej
Aha, kurdę mam tyle pytań, a mój ginekolog dopiero będzie 12 stycznia -
Witajcie dziewczyny
ale mi się dziś kawa śniła, i czułam ten zapach i smak
(a zaznaczę że nie pijam kawy, bo się po niej źle czuję, m.in łapy mam tak spuchnięte) i wstałam dzisiaj i czułam się jak po kawie, łapy spuchnięte, czyżbym w śnie na prawdę kawę piła
-
Witam się światecznie
My głównie święta spędziliśmy rodzinnie
Było miło i tak światecznie choć nie uniknione były życzenia o potomku.
Dziś byliśmy u moich rodziców u siostry i chrześniaków. Cóż za radość na buziach tych małych potworków z otrzymanych prezentów- nie do opisania.
I w końcu u nas zawitał śNIEG !!
Mój R. rano obudził mnie piosenka "ulepimy dziś bałwana" -z Krainy lodu- Polecam bajeczke.rah, Lady Savage, aja lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Witam się światecznie
My głównie święta spędziliśmy rodzinnie
Było miło i tak światecznie choć nie uniknione były życzenia o potomku.
Dziś byliśmy u moich rodziców u siostry i chrześniaków. Cóż za radość na buziach tych małych potworków z otrzymanych prezentów- nie do opisania.
I w końcu u nas zawitał śNIEG !!
Mój R. rano obudził mnie piosenka "ulepimy dziś bałwana" -z Krainy lodu- Polecam bajeczke.
Uwielbiam Krainę lodu, najbardziej piosenkę mam te moc i ulepimy bałwana. Mam tą ostatnia piosenkę ustawiona gdy ktoś do mnie dzwoni, wczoraj sobie włączyłam do snumój facet na tą piosenkę odpowiedział, że on już ulepił jednego bałwana
agatka196 lubi tę wiadomość
-
rah wrote:No cóż, ja tez widze
gratuluje!
To tez powinno nauczyć Cie pokory i wiary
I liczenia sie ze słowamibo teraz zostawisz tu dziewczyny, ktore starają sie latami, z wiadomością, ze jak sie w 3 cyklu nie udaje to trzeba sie załamać i zabić
Ty, Ty! No, no, no ;p
Wiecej optymizmu!
Rah delikatnie powiedziane
wpadam tu rzadko ale jak widzę takie wpisy że po 3 miesiącach to już palnąć sobie w łeb to szlak mnie trafia!
Możecie mnie zbluzgać i mam to gdzieś! może to alko może to zjebane święta ale mam dość!
Już 6 lat nam mija, jedna dzidzia [*] i w październiku pozytywny test ciążowy a dzień później @... coraz rzadziej umiem powstrzymać łzy szczególnie jak pomyślę że w wigilię zaczęłabym 26tc ;*
wczoraj usłyszałam "czemu nie pijesz wódki? w ciąży jesteś? co, no powiedz, w ciąży jesteś?" Dziś wchodzę tutaj i co? wychodzi na to że powinnam już dawno być samotną bezdomną alkoholiczką... i nie, nie jestem silna psychicznie! bo po co byłby mi psychiatra i psycholog 3 miesiące temu?
Ryczeć mi się chce jak pomyślę jakiego pecha mam i nawet te moje -20kg w tym roku nie poprawia mi humoru!
może za dużo szczerości w tej mojej chamskiej wypowiedzi ale nadchodzi taki moment kiedy ciężko już zatrzymać myśli i chęć napisania co się czuje!
Kochane moje staraczki - oby ten 2015 był dużo szczęśliwszy!
życzę już teraz bo pewnie długo tutaj już nie zajrzęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 21:11
Lenka@, vincaminor, Blondik, aja, rah lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Kati86 wrote:Rah delikatnie powiedziane
wpadam tu rzadko ale jak widzę takie wpisy że po 3 miesiącach to już palnąć sobie w łeb to szlak mnie trafia!
życzę już teraz bo pewnie długo tutaj już nie zajrzę
spokojnie! Kobieto, każdy ma prawo do chwilowej załamki, -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:spokojnie! Kobieto, każdy ma prawo do chwilowej załamki,
Czytam sobie ten watek po cichu, bo tez jestem z '86, ale normalnie juz nie mogę. Twój wpis sprzed kilku dni byl szczytem chamstwa i bezczelności. Czymże były te Twoje dwumiesięczne starania w porównaniu z tym jak długo inne kobiety sie tu juz starają? O staraniach oraz problemach z zajściem nie wiesz nic. Na przyszłość pomyśl ze dwa razy zanim coś napiszesz na forum dla starających się kobiet. Może właśnie przez ten wpis większość, z tego co widzę, na forum Cię ignoruje?
Bez odbioru.agatka196, Asiula86, Kati86, Lenka@, Mona_M, vincaminor, aja, JoJo86, rah lubią tę wiadomość
-
Ani86 wrote:A wiec skoro kazdy ma prawo do chwilowej załamki, to dlaczego odbierasz to prawo Kati86?
Czytam sobie ten watek po cichu, bo tez jestem z '86, ale normalnie juz nie mogę. Twój wpis sprzed kilku dni byl szczytem chamstwa i bezczelności. Czymże były te Twoje dwumiesięczne starania w porównaniu z tym jak długo inne kobiety sie tu juz starają? O staraniach oraz problemach z zajściem nie wiesz nic. Na przyszłość pomyśl ze dwa razy zanim coś napiszesz na forum dla starających się kobiet. Może właśnie przez ten wpis większość, z tego co widzę, na forum Cię ignoruje?
Bez odbioru.
fajnie wiedzieć że jest się tu nie lubianym, no nic zasłużyłam sobie, -
Lady poczytaj sobie nasze pamiętniki lub innych staraczek i "może" zrozumiesz co czuja dziewczyny które po kilka lat się staraja i zrozumiesz dlaczego tak dziewczyny naskakuja.
Jest tu nas na forum od groma i praktycznie 90% z nas jest tu po przejściach, chorobach, stratach i cieżko jest czytać takie irytujace wpisy jak twoje z przed kilku dni.
Nie dziw się że choćby Katy86 tak napisala bo 6 lat to nie 3 miesiace.
Ani86, Kati86, Lenka@, aja, rah lubią tę wiadomość