Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Under psiaki sa cudowne
ja mam 2.
Myślę że jak pochłoniesz swoje myśli nowym zajęciem to na bank się odstresujesz i wyluzujesz
Magdalenka pierwszy raz słyszę o tym ale z miła chęvia nawet do domu sobie kupie. My razem z R mamy bzika na punkcie świeczek, świeczuszek i róznych zapachów. Tylko boje się tych kominów bo w zeszłym roku mi się jeden zapalił. Fakt faktem był to taki ozdobny swiateczny komin i malowany wzorkami. Może to te farby się zapaliły.
Ale dziekuję i napewno skorzystam.magdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Under jeszcze w moim awararze jest zdjęcie mojego obecnego Czesława.
Więc mimo wszystko iż nabroi Ci nie jedno to i tak mu wybaczysz.
Mój nieźle dał mi popalić ale i tak go Kochammagdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Magdalenka, nie będziesz sama. u nas też nici z prezentu pod choinkę. pojawiło się plamienie ;/
-
Zwykle w moim przypadku szybkie decyzje byly najlepsze
widzialam zdjecia psiaka, zakochalam sie od pierwszego wejrzenia. Jeszcze mama powiedziala, ze przy psie dzieci sie ladnie wychowuja
I caly czas sonie tlumacze, ze nie tylko my pracujemy, damy rade z psiakiemmagdalenka_ka, aja, Blondik lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Agatka ja mam originalny kominek z yankee już ponad rok, używany codziennie i na szczęście nic mu nie jest. Moja psica ma uczulenie na większość odświeżaczy powietrza, a lubię jak coś ładnie pachnie w domu
Under nic się nie martwmieszkacie w domu czy w bloku? My na szczęście w domu i mamy klapkę na ogród, więc nie muszę martwić sie o jej toalete
spacerujemy rano i po pracy. Czasem jak ktos z rodziny ma wolne, to podrzucamy 'wnusie' bądz 'siostrzenice' rodzince, a jak ktos z przyjaciol to 'ciocia' badz 'wujek' zabierają na spacerek haha. Psica nie cierpi na chorobe sierocą
także uszy do góry
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
My mieszkamy w bloku, rodzinka 200km stad. Na szczescie maz ma prace zmianowa, wiec w najgorszym przypadku psiak bedzie 7h sam.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
aja wrote:Magdalenka, nie będziesz sama. u nas też nici z prezentu pod choinkę. pojawiło się plamienie ;/
Aja przytulamstaram sie byc twarda, ale nerwy mi puszczają, warczę na wszystkich i co chwilę latam do lazienki oczka suszyć. Z miesiąca na miesiąc co raz gorzej..ale nue tracimy nadzieji :*
-
under_the_snow wrote:My mieszkamy w bloku, rodzinka 200km stad. Na szczescie maz ma prace zmianowa, wiec w najgorszym przypadku psiak bedzie 7h sam.
a macie balkon??? Pamiętam, że sąsiadka nad nami nauczyła sikać psa przez balkon haha nasze pranie czasem obrywałoi tak dacie rade! U nas w bloku było z 20 psôw i prawie wszyscy pracowali
-
nick nieaktualnyhej kochane, ze mna tez los pogrywa a raczej organizm wykres piekny jeszcze takiego nie miałam temperatura zamiast spadac rosnie a nawet pepino negatywny , dzis powinno byc juz plamienie a go nie ma a dobrze wiem ze nic z tego:/pewnie podła @ czeka aby mnie zalac w wigilie taki prezencik zrobic:/
ja na swieta juz zrobilam gołabki ,sledzie z cebulka, makowiec wlasnie sie piecze, jutro zrobie farsz do krokietow i sernik, sałatke i bigosik distane od mamy a uszka kupilam gotowe(ze sprawdzonej firmy)wiecej nie robie bo we 2 tego i tak nie zjemy moj maz dopiero w 2 dzien swiat ma miec wolne ale czy bedzie miec okaze sie jutro, dlatego tylko w wigilie jedziemy do moich rodzicow, ja w 1 dzien swiat bede siedziec sama a w 2 pewnie udamy sie na jakis spacerek.
under gratuluje psiaka ja mam 2 mieszkam w bloku w ktorym tylko my mamy pieski i podłego sasiada obok ktoremu wiecznie cos nie pasuje kiedys psiaki szczekały bo nad nami dzieciak szalal to ten nagrał wszystko na telefon jak one szczekały i aferke krecił zamiast przyjsc powiedziec na spokojnie ze szczekaja i zeby cos z tym zrobic , my nawet sie tego nie spodziewalismy bo jak wychodzilismy i wracalismy do domu to byla cisza, a d*pek nie pomyslal ze zaraz bedzie miał małe dziecko i to dziecko bedzie całe noce wrzeszczec i ludzią spac nie dawac, teraz jak naszym psiaka zdarzy sie czekac to nawet słowa nie powie bo wie dobrze co jego dzieciak po nocach wyprawia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 22:56
-
nick nieaktualny
-
Under wspaniała wiadomość że zdecydowaliście sie na czworonoga
pochwal się oczywiście zdjęciami i cudownie że trafi do Was na święta
Magdalenka może jeszcze jest czas na test mi w pierwszej ciąży jakoś tydzień po terminie @ wyszedł ledwo widoczny bladzioch
Życzę Wam kochane miłego dnia i szybkich świątecznych przygotowań
Lenka specjalne kciuki za wizytę:*Lenka@ lubi tę wiadomość
-
magdalenka_ka wrote:Aja przytulam
staram sie byc twarda, ale nerwy mi puszczają, warczę na wszystkich i co chwilę latam do lazienki oczka suszyć. Z miesiąca na miesiąc co raz gorzej..ale nue tracimy nadzieji :*
mam tak samo i czuje tak samo ;/ tulę :* -
Dzień dobry!
Lenka przeoczyłam, że masz dziś monitoring! Trzymam kciuki! Melduj po wizycie co i jak
Ania moja kuzynka walczy z tarczycą, zaszła w ciążę przy ok 6! Więc teraz się martwi czy to nie zaszkodzi, a więc chyba lepiej unormować i się nie martwić później...kiedy będziesz robić powtórne badanie?
Lady powodzenia na becie.
Zmykam, bo dziś hormony szaleją i nie chcę pisać głupotmam nadzieję, że nikomu się dzisiaj ode mnie nie oberwie ani w pracy ani w domu hehe PMS mam
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
aja wrote:mam tak samo i czuje tak samo ;/ tulę :*
Aja robiliście już jakieś badania? Wiecie z czym walczycie? Ja w tym momencie najbardziej się boję tych wszystkich badań i diagnozymyślę, że rok 2015 upłynie nam w oczekiwaniu na przeróżne wizyty lekarskie ;( a to tutaj idzie wszystko bardzo, bardzo ślamazarnie...
-
Byłam w 6 przychodniach ginekologicznych ;/ wszystkie zamknięte do 6 stycznia ;/ ja pierdziu ;/ i zachodź tu w ciążę pod koniec roku, a 31 grudnia idę do pracy, do maka na 11 godzin, ;/ muszę skądś załatwić l-4 bo sobie nie wyobrażam tyle stać na kasie ;/ zostaje mi albo prywatnie zapłać ;/ albo rodzinny lekarz