Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady gratulacje, a co do negatywnych mysli to hormony wziely gore nad rozsadkiem, zdarza sie
Lokator brzucha szaleje, swieta mam nadzieje, ze w dwupaku i nie zrobi nam dzieciecego narodzenia w swieta, choc w tym roku pewnie ciezej je zniose niz zwykle, bo u nas duzo jezdzenia i jeszcze meza brat chrzciny robi w 1dś wiec troche plany nam skaszanilo, ale damy rade i przynajmniej pojem czegos dobrego jak syneczek mnie zgaga nie bedzie za bardzo torturowalrah, aja lubią tę wiadomość
-
Akurat nie o dzidzi pomyslalam tylko o tym, ze kazdej staraczce co cykl tuz przed okresem poziom dola zniechecenia i innych atrakcji siega zenitu i raz na kilka przypadkow okazuje sie, ze bedzie dzidzia i jest euforia ale w wiekszosci niestety jest okres, placz i jeszcze wiekszy dol przez kilka dni, po czym zbieramy tylki w troki i walczymy dalej
a jako obecnie ciezarna (zreszta po prawie 1,5 roku staran z przerwa na ciaze biochemiczna po 11 miesiacach) hormony ciazowe to nie tylko wymowka
rah, aja lubią tę wiadomość
-
Nowo-zafasolkowanym, gratuluję !
U mnie przygotowania osiągają chyba szczyt. Dziś mam zamiar upiec testowo sernik z białą czekoladąZobaczymy...
W postanowieniach nadal się trzymam. Zero mierzenia tempki...
I jakoś tak staram się ogólnie mniej myśleć.
Zobaczymy jak jutrzejsza wizyta i jak wyjdzie monitoring.
Szpilka, cudownie tak mieć dzieciaczka pod serduchem na święta... :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
magdalenka_ka wrote:Rah jestem coś ok 12dpo. Łudzę się jeszcze, że nadzieja jest
użyłam testu o czułości 20. Ogôlnie na pierwszy test miałam nasiurać w Wigilię
ta silna słaba wola haha
Magdalenka, nie nakręcam...nie nakręcam, ale prezent pod choinkę by się przydał
magdalenka_ka, aja lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Tez mam zawsze słaba wole
Tak, laparoskopia w pełnej narkozie. A robi sie inaczej? Bo mi sie wydawało, ze chyba nie. Za poważna operacja chyba...
Zrobią 3 nacięcia, wsadza kamerkę i obejrzą ściany macicy, jajowody. Wstrzykną jeszcze raz kontrast, zeby spróbować przetkać ten zatkany jajowod i ogolnie spróbuja go udrożnić mechanicznie. No i przede wszystkim zobaczą co sie dzieje na tym drugim jajowodzie, bo jest poszerzony wiec cos z nim nie tak. W zależności co tam znajda, cos z tym pewnie zrobią.magdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Witam!
My właśnie skończyliśmy sprzatać i ubierać choinke. Jutro jakieś ciasto by się zdało zrobić ale weny brak. Może macie jelakieś sprawdzone przepisy?
W nowy rok powinnam i ja zatestować choć nie wiem czy jeżeli ovulka się opoźniła to czy i @ nie przyjdzie później. Zawsze miałam długie,cykle i ovu jak w zegarku a teraz nie wiem czy czegokolwiek się spodziewać.
Magdalenka odczekaj jeszcze pare dni i sikaj na zielono
Rah oby udało się udrożnić. A zapalenie napewno szybko wyleczysz. :-*
Lady gratuluję pieknego prezentu
rah lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:
Paczajcie
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8da10b99e39aeda5.html
czy mnie wzrok nie myli, czy ja widzę bladziocha, -
mieszkanie w sumie mamy posprzątane, a choinki jeszcze nie mamy ubranej, dopiero jutro będziemy ubierać. dziś pomagaliśmy mojemu bratu ubierać. tata mnie jeszcze "zaprzęgnął" do robienia wafla. nie wiem po, co skoro zaraz święta?? z potrawami na święta się nie stresuje, zrobimy tylko sałatke, bo zawsze święta mamy rozwalone i dostosowane do tego jak mąż pracuje. w Wigilie ma dniówkę, więc dopiero po 18 pójdziemy do teściów. w pierwszy dzień świąt posiedzimy u teściów, mąż na 18 idzie do pracy, a w drugi dzień jedziemy do siostry.
Magdalenka, nie tarć wiary. Ja też jeszcze nie dostałam okresu, ale na test nie mam zamiaru na sikać. zresztą nawet go nie mam i nie pójdę kupić. czekam na @.
Rah, ciesze się, że już lepiej z twoimi jajnikami. Trzymaj się kochana. a laparo zawsze jest w pełnej narkozie. wierzę, że uda się udrożnić jajowód
Lenka, powodzenia z sernikiemprześlij kawałeczek
u nas też w jednej szafie przydałby sie porzadek, ale to mąż go musi sobie zrobić. już mu nawet dałam wielki wór na stare kurtki, tylko nie ma czasu i wiecznie wszystkiego szkoda wyrzucić wrrr... a jakbym sama zrobiła mu porządek, to by się złościł.rah, magdalenka_ka, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj to myślałam że ze śmiech umre. Kazałam szanownemu powiesić firanki. Szkoda że zdjecia nie zrobiłam bo tego się opisać nie da. A robił to pierwszy raz w życiu.
Ja jutro farsz do krokietów będę robić i ciasata. We wtorek pasztet, indyka - R. strasznie lubi, sałatka, ryba po grecku. Trochę mam jeszcze pracy i tak żałuję że nie mam bliżej rodziny bo bym chociaż raz ja pojechała z "sałatka". Dopiero w 2 gi dzień świat jadę do chrześniaków rozdać prezenty.
Całe szczęście że mój R bardzo chętnie mi pomaga.
Jeszcze muszę kupic 2 prezenty i nie mam pojęcia co.
Siostra ma 26 ur i nie mam koncepcji wogóle na prezent, bo to co wymyśliłam okazało się że niedawno kupiła. I ciotka mojego szanownego- tu to wogóle pomysłu nie ma
Aja ja zawsze robie porzadek razem z moim R. Już nie raz przerabiałam to jak sama sprzatałam to mu coś schowałammagdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Dxiewczyny, zdecydowalismy sie na pieska
we wtorek odbieramy
boje sie strasznie jak to bedzie, bo pracujemy, ale jest masa rodzim, gdzie ludzie pracuja i jakos daja rade
zdecydowalismy sie na shi tzu
we wtorek Hofi bedzie z nami
magdalenka_ka, szpilka, rah, aja, Lenka@, ewwiel lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Witam się wieczorowo
Nie krzyczcie - wytrąbiłam pół butli winacycuchy przestały boleć, więc wiem, że szanowna przyjdzie najdalej w środę
z szafą się nie uporałam - sprzątnęłam tylko
połowę. Druga czeka na jutro. A we wtorek będę robiła rybę po grecku, ciasta i sałatki.
Rah głupio napisałam, bo się gubię w tych wszystkich zabiegach - laparoskopia, hiateroskopia i coś tam jeszcze innego jest. Trzymam kciuki, aby wszystko poszło po Twojej myśli :*
Szpilka zazdroszcze Ci świąt z brzuszkiem :* ale tak mega mega pozytywnie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
under_the_snow wrote:Dxiewczyny, zdecydowalismy sie na pieska
we wtorek odbieramy
boje sie strasznie jak to bedzie, bo pracujemy, ale jest masa rodzim, gdzie ludzie pracuja i jakos daja rade
zdecydowalismy sie na shi tzu
we wtorek Hofi bedzie z nami
Tu ja największa psiaraUnder dacie radę! My też pracujemy na całe etaty, czasem mam wyrzuty, że psica całe dnie sama w domu, ale daje rade
tzn psica sobie radzi haha. Czekam na pierwsze relacje
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Agatka ja i moje otoczenie uwielbiamy woski yankee candle. Znasz je? Są świetne na wszelakie babskie okazje
pogoogluj sobie. Kominek plus 2-3 woski ucieszą każdą babkę. Nie znam jeszcze nikogo kto by ich nie polubił
agatka196 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]