Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Under, pisz tu szybko, który to dzień cyklu kochana
Ja dziś mam takiego lenia, że hej.
Ale chyba muszę się jakoś zmobilizować...a nawet może ciasto upichcę
Mam nadzieję, że mieszkanie pozostanie w całości
U mnie chyba dziś szczyt progesteronowy. Cyce bolą mega
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Under @ a kysz. Oby nie przylazła. Kciukam mocno.
Ewwiel "Nie możesz wiedzieć, co Bóg dla Ciebie zaplanował. Ale zaufaj Mu i nie trać nadziei - nawet pośród najtrudniejszych okoliczności pamiętaj, że najlepsze jeszcze przed Tobą!"
rah, magdalenka_ka, ewwiel, Lenka@, aja lubią tę wiadomość
-
Dzis 28dzien, ostatnio cykli mam 27 dniowe od jakiegos czasu. Najgorsze, ze skonczyla mi sie luteina, wiec jak przerwe, a jestem jakims cudem w ciazy, to moge wywolac @, dobrze mysle?
Nie mierze temperatury w tym cyklu, wiec nie wiem jak to sie zachowuje. Bola mnie piersi i mam takie ciagniecie w jajnikach. Ale staram sie nie myslec nawet.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 12:52
agatka196, magdalenka_ka, ewwiel lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Dzięki kochane za dobre słowo. Nie wchodzę tu ostatnio zbyt czesto, ale cały czas Was czytam i trzymam kciuki za dobre zakończenia kolejnych cykli. W 2015 musi byc super!
Przy okazji witam wszystkie nowe i "stare nowe" dziewczynki, których jeszcze nie kojarzęmagdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Ewwiel na szczęście rak to nie wyrok. Nasz przyjaciel właśnie dowiedział się, że jest czysty. Po roku chemii i trzech operacjach (jelito grube z przerzutem na wątrobę). Chłopak w naszym wieku. Niesamowite jak medycyna poszła do przodu
mam nadzieję że w Twoim przypadku wystarczy operacja
odpoczywaj dużo a my będziemy trzymać kciuki za pozytywne wieści do kolejnej wizyty :*
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Under trzymam kciuki, rano testuj i do gina po luteine na wszelki wypadek, ale taki jednorazowy brak nie powinien zaszkodzic, bo to nie jest raczej jakas wielka dawka, ale dobrze byloby jesli bedzie jakis cien cienia natychmiast kupic lub znalezc apteke, ktora Ci wyda a potem doniesiesz recepte
Magdalenka nawet z nizszym progesteronem ok 20 chyba mozna spokojnie utrzymac ciaze oczywiscie im wyzszy tym wieksze szanse
Ewwiel dobrze, ze to zdiagnozowali i jakkolwiek niefortunnie to brzmi, to cale szczescie, ze nie zaszlas w 1 cyklu staran tylko robilas badania
wszystko bedzie dobrze i jak tylko poradzisz sobie z tym paskudem zajdziesz w zdrowa ciaze i urodzisz upragnionego maluchamagdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Tak uczynie, jak jutro rano nic sie nie pojawi.
Myslicie, ze internista w ostatecznosci tez moze wypisac recepte na luteine?matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Under nie znam sie, ale wydaje mi sie ze internista nie wypisze. Chyba, ze chodzisz do gina np. w tej samej przychodni i jakos mu wytłumaczysz, ze tamtego nie ma czy cos...
Lekarze maja listy leków, ktore moga przepisywać. Nie jest tak, ze każdy lekarz moze wypisać receptę na każdy lek -
Under mozesz sprobowac wydaje mi sie, ze moze dac, ale pelnoplatna przy czym to chyba nie jest duzo pieniedzy
JO to jest troche malo, ale jestes pewna, ze robilas ok tyg po owulacji, moze sie przesunela, no i na takie sytuacje jest wlasnie luteina i duphaston w razie czego sa wstanie podtrzymac ciaze, badz dobrej mysli, jeszcze sie nie martw i idz z wynikami do gina -
Szpilka masz taki piękny podpis....."oznacza, ze dziecko jest juz donoszone"
az mam łzy w oczach....tak Ci zazdroszczę :* juz niedługo zobaczysz swojego skarba
. Gotowa?
jak sie czujesz?
-
Under albo poszukaj tutaj czy jakaś dziewczyna z forum nie ma na zbyciu a mieszka niedaleko.
Ja mam zapas i mogłabym Ci wysłać ale jutro w pracy cały dzień więc najwcześniej to byś miała dopiero w czw-ptWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 13:48
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Robiłam 6 dni po ovu która była potwierdzona testami i skokiem temp. Słyszałam jednak ze poziom progesteronu zmienia się w ciągu doby i jeden pomiar nie jest wiarygodny. No nic i tak muszę znaleźć wreszcie jakiegoś mądrego gina który wreszcie mnie porządnie przebada, mam już dość się sama diagnozowac..do tego od owulacji bardzo mnie kluje jajnik
Under trzymam kciuki żeby @ nie przyszła,a jak masz jakiegoś sprawdzonego gina w Krk to daj proszę znać -
JoJo86 wrote:Magdalenka zmartwilas mnie tym progesteronem
ja mam tylko 9
JoJo nic się nie martw, tak jak Szpilka pisze da się to naprawić. Ja jeszcze się gubię w tych wszystkich teoriach. A tym bardziej, że jestem w innym kraju i tutaj czasem mają inne podejście. Ja na progesteron i inne badania idę za tydzień. Z wynikami za dwa to podpytam o wszystko, tylko już nie wierzę temu lekarzowi. Tak to jest jak rodzinny jest od wszystkiego
Szpilka jak się czujesz w ostatnich dniach przed porodem? Nadal żyjesz aktywnie? Od dzisiaj to już musisz dziennie się meldować, bo inaczej będziemy miały wizje Ciebie na porodówce
Rah zobaczysz my też tak będziemy miałynaprawią Ci jajcory w lutym a w marcu sikniesz na zielono :* pomyśl, że po laparo to już z górki
rah, JoJo86 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]