Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka 11 to niedużo. Tyle to faktycznie moze byc nawet zmęczenie i jakas "infekcja" ktora organizm sam zwalczy w kilka dni, a Ty o niej nawet nie wiesz
moze byc to nawet po oparzeniu albo zmianie procesów metabolicznych (świąteczne obżarstwo).
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi!!
Troszkę ochłonęłam
Mam tylko nadzieję, że żadna choroba się do mnie nie przypałęta.
Rah, świąteczne obżarstwo to ja mam zawsze
Mój metabolizm nie ma przerwy, hahahaha
3mam za nas wszystkie kciuki kochane.
Styczeń musi być magiczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 18:17
rah, gosia86 lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
wchodzę, a tu takie emocje
trzymam kciuki dziewczyny
mnie dopadł noworoczny katar;/ szef wypłacił nadgodzinyna inwentaryzacji nie wyszedł taki straszny minus jak w ubiegłym roku
więc jest dobrze.
Lenka@, rah lubią tę wiadomość
-
under_the_snow wrote:Kolejna kuzynka w ciazy (36 lat, drugue dziecko)
A u mnie chyba @ puka juz do drzwi((
Co ja mam robic...
Nie poddawać się :*
Dłużej wyczekiwane - bardziej kochane :*
Wiem, jak bardzo Ci ciężko Under. Sama ostatnio dowiedziałam się, że zostaliśmy ostatnią para bezdzietną. Na sylwestrze każdy się mnie pytał czemu nie piję i z góry zakładali, że jestem w ciąży...
Cholernie bolało.
Zobaczysz kochana, że się uda...w najmniej oczekiwanym momencie :* :*
Tulę mocno!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 21:59
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Chyba tak bardzo siebie oszukuje, ze sie nie nakrecam, ze jestem wyluzowana, ze momenty, takie jak ten, bola podwojnie
W domu jestem sama, chyba sie wyplaczematko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Cześć dziewczyny. Jeśli mogę to chętnie dołączę do Was. Może coś o sobie napiszę dla przełamania lodów ;)Jestem tak jak Wy rocznikiem czarnobyla, chyba nieszczęsnym (chociaż ja wiem)
. Mam PCOs, ale bez typowych problemów poza brakiem owulacji (brak nadwagi, nadmiernego owłosienia, wysokiego testosteronu). Przytulamy się z narzeczonym bez zabezpieczeń już ok 1,5roku, od 0,5roku konkretnie się staramy. Byłam stymulowana clostilbegytem, urosła torbiel i miałam przerwę. W czerwcu ślub, a ja już chciałabym być z fasolką. W tym msc po @ mam się zgłosić na HSG i liczę na cud... Przyjmiecie mnie, żebym mogła trochę się wyżalić i poszukać wsparcia?
rah lubi tę wiadomość
-
under_the_snow wrote:Chyba tak bardzo siebie oszukuje, ze sie nie nakrecam, ze jestem wyluzowana, ze momenty, takie jak ten, bola podwojnie
W domu jestem sama, chyba sie wyplacze
Under, czasem płacz oczyszcza i uspokaja.
Każda kolejna małpa to jak zmora, która nie chce odejść
Jesteś silna, wiesz?
Silna jak stado byków :*
Kurcze dziewczyny, ja na prawdę wierzę, że pojawią się u nas fasolki...na prawdę :*
gosia86, under_the_snow, rah lubią tę wiadomość
-
Kati, dziekuje bardzo za życzenia:-*
Agatka, gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszytsko było ok
Under, wiem jak Ci cięźko, ale masz tu nas, a my zawsze bedziemy Cię wspierać.
Falka, witaj
Dziewczyny życzę Wam w tym Nowym Roku wszytskiego co najlepsze i to o czym marzycie w głębi serca niech sie spełnia jak najszybciejgosia86, under_the_snow, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
falka wrote:Cześć dziewczyny. Jeśli mogę to chętnie dołączę do Was. Może coś o sobie napiszę dla przełamania lodów ;)Jestem tak jak Wy rocznikiem czarnobyla, chyba nieszczęsnym (chociaż ja wiem)
. Mam PCOs, ale bez typowych problemów poza brakiem owulacji (brak nadwagi, nadmiernego owłosienia, wysokiego testosteronu). Przytulamy się z narzeczonym bez zabezpieczeń już ok 1,5roku, od 0,5roku konkretnie się staramy. Byłam stymulowana clostilbegytem, urosła torbiel i miałam przerwę. W czerwcu ślub, a ja już chciałabym być z fasolką. W tym msc po @ mam się zgłosić na HSG i liczę na cud... Przyjmiecie mnie, żebym mogła trochę się wyżalić i poszukać wsparcia?
Możemy sobie przybić piątkę - też się użeram z PCOS nie mając większości jego cech charakterystycznych.
No ładnie - ovufriend wyznaczył mi owulację idealnie w Sylwestra, już chyba bardziej symbolicznie się nie dało.Jeśli faktycznie była to kurde jak nie teraz to kiedy ma się coś z tego wykluć?
(takie tam marzenia ściętej głowy)
Retyyy... czekają mnie dzisiaj egzaminy kończące semestr w dwóch szkołach a ja pół nocy nie spałam - jakoś tak na mnie księżyc działa, że zaraz bezsenność. -_- Dobrze chociaż, że to nie ja zdaję te egzaminy tylko ich wysłuchuję i oceniam.rah, Lenka@ lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Witaj Falka
Wincaminor powodzenia na egzaminachwytrwasz ten czas, tylko ładnie tam oceniaj
A ja dziś cała noc spałam jak zabita. Aż zadiwolona jestem. Oczywiście o 8.00 wstałam i odrazu poleciałam zrobić 2 test i sa piękne 2 tłuste krechy. Czekam na bete i oficjalnie będę rozysłać wiruskiBlondik, ewwiel, szpilka, gosia86, vincaminor, magdalenka_ka, Lenka@, aja, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Witaj Blondik
Wiruski będę rozsyłać w poniedziałek więc czekajcie cierpliwie
Cierpliwość się opłaca.
Ja właśnie sprzatam po szufladach i znalazłam świerzo zakupiony termometr. W nowym cyklu miałam mierzyć tempke. Więc dziewczyny termometry na bokmagdalenka_ka, Lenka@, aja, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Agatka pięknie :* beta to tylko czysta formalność
Blondik witaj
I ja dziś pospałam. Wstałam o 10.30! Mężu od rana sprząta garaż, więc wpuścił psiaka do sypialni i tak razem sobie spałyśmy. Kati i Under jeżeli czasem macie wrażenie, że już nigdy nie wstaniecie później niż o 7, to tsk nie jest
Vincaminor współczuję egzaminów. Oceniaj dobrze! Ja mam egzamin za tydzień, a jeszcze książek nie otworzyłam ;( mnie oceniać będzie bezlitosny komputerbiedna ja...
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
A u mnie kolejna paskudna, okropnie bolesna @
25 cykl starań zaczęty...nie licząc tych, których po prostu wczesniej nie liczyłam
Czekam na laparoskopię w lutym. Jakos przestałam wierzyć, ze sie uda... -
Oj Agatka... :* Takie piękne wieści... :*
Czekam na poniedziałek!
Cześć Blondik !
Rah, a za Ciebie to ja sobie kiedyś kciuki porachuje
Możesz nie wierzyć...ale ja wierzę, i pewnie każda z nas mnie poprze.
Życzę Ci, żeby po laparoskopii, otworzyły się przed Tobą piękne perspektywy...na...bliźniaki:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 14:00
gosia86, agatka196, rah lubią tę wiadomość