Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anett wrote:Hej dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy a mianowice czy jest mozliwosc ze tuz po skończonym okresie a mianowicie tego samego dnia kochalam sie z chlopakiem i spuscil sie we mnie , wiem ze mialam dni niepłodne wtedy i mam nie regularne dni miesiaczki . ale czytalam ze jest taka mozliwosc zajscia w ciaze , a zadnych lekow nie biore antykoncepcyjnych itp . co wy o tym myslicie ?
Sory dziewczyny ale nie mogłam się powstrzymaćKati86, agatka196, Lenka@, rah, JoJo86 lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Witam!
Zrobiłam test jest cień cienia, jutro zrobie jeszcze raz jak wyjdzie pozytywny lece na bete
Brzuch boli mnie miesiaczkowo i nie wiem czy mam brać dupka.
Jeśli jesteś w ciąży (oby) to nie zaszkodzi a jeśli nie to powinien wywołać @
Wytrzymasz do jutra z betą? Może lepiej zrobić dzisiaj? Na jaki test siknęłaś? -
agatka196 wrote:Witam!
Zrobiłam test jest cień cienia, jutro zrobie jeszcze raz jak wyjdzie pozytywny lece na bete
Brzuch boli mnie miesiaczkowo i nie wiem czy mam brać dupka.
Wiedziałam!!!! Biegaj szybko na betę! Kochana ból miesiączkowy jest normalny na początku.
Ja słyszałam że jak już się zacznie brać dupka to trzeba trochę czasu go później braćale lepiej brać niż narażać tfu tfu...
strasznie się cieszę :*
Pięknie zaczynamy ten rokAgatka ciągnij nas za sobą
agatka196 lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Anett wrote:gosia86
nawzajem sie tutaj wspieramy , a jesli nie zrozumialas mojego pytania to powstrzymaj sie o glupich komentarzy takiego typu ;/
Tym razem akurat Gosia trafiła w dziesiątkę...gosia86 lubi tę wiadomość
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
agatka196 wrote:Test pink z apteki
Tego dupka brac tak jak w poprzedniej ciazy 2x1?
Kurcze... a może pójdź jeszcze dziś na betę i progesteron i będziesz miała już pewność czy brać czy nie. Jak progesteron ładny to chyba nie ma po co się faszerowaćIVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Nie u mnie od samego poczatku bylo prognozowane ze jak zajde to bede brala dupka, clexane, acard i jeszcze jakis zastrzyk mam dostac.
Najgorsze jest to ze mam jqkas infekcje w moczu tylko nie wiem jaka. Dzis oddalam mocz na posiew.
Kurde tak sie denerwuje, że aż musze sie uspokoic.
A was będę ciagła za sobataki mam plan
Lenka@, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Agatka to skoro masz takie zalecenia od zawsze to bierz i spokojnie się zrelaksuj.
Może to głupie ale nie może się doczekać jak się teraz podzielisz z nami piękną betą
Od 3 dni o Tobie myślała że już długi ten cykl maszagatka196 lubi tę wiadomość
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Czarnobylki, wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku.
Każdej z Was życzę tego samego:*
Agatka, 3mam mocno kciuki. Mam nadzieję, że rozpoczniesz pięknie ten rok :*
I już niebawem posypią się piękne fasolki.
Kati, cudowne wieści.
Trzeba czasem słuchać Edzi:*
Kati86, agatka196, szpilka lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Anett wrote:gosia86
nawzajem sie tutaj wspieramy , a jesli nie zrozumialas mojego pytania to powstrzymaj sie o glupich komentarzy takiego typu ;/
Owszem po to tu jesteśmy żeby się wspierać a nie zadawać pytania jak 13-latki, choć pewnie te już posiadają odpowiednią wiedzę
Agatko bierz jak poprzednio ja po mimo progesteronu 38 i tak brałam dupka, zalecenie mialam do 12 tc ale biorę nadal
Oj jaki to by był cudny początek roku :* -
Napierw 75
Potem 88 no tsh mialam na poczatku ciąży 3,6 rozregulowalo mi sie po poronieniu
Potem dlugi czas 3 razy w tygodniu 100 i 4 razy w tygodniu 88
A teraz od 19.12 4*100 o i 3*112
A Ty bierzesz cokolwiek?
Jesli nie to kup chociaż jod lub najlepiej witaminy z jodem i wit d
Dzienne zapotrzebowanie na jod dla ciężarnych z niedoczynnością tarczycy to 150 -
Gosiu biore teraz E 25 przez 2 tygodnie pół tabletki a potem miałam brac cala. A tsh mam powyżej 5,65.
I teraz nie wiem co zrobić. Udalo mi się dostac na luxmed do gina na poniedziałek bo babka zna moja historie, a do mojego gina może za tydzien jutro mam sie dowiadywać. -
Szczęśliwego Nowego Roku dziewuszki
Mój cykl dobiega końca, to ostatni miesiąc wspamagaia luteiną. Tyle, że generalnie nie myślę wcale o tym czy się udało, czy nie (raczej nie, bo e względu na święta i spanie u rodziców mogliśmy się "nie wstrzelić" datowo). Pies zajmuje mi całe dnie, kłócimy się z męzem, kto z nim ma wyjść, bo oboje go ubóstwiamy
magdalenka_ka, gosia86 lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Ja dzisiaj odwiedziłam doktora i dostałam skierowanie na progesteron, lh i fsh, testosteron i coś tam jeszcze i glukoze.
Moje pytanie- on mi kazal zrobic wszystko 21dc. Czy lh, fsh też mogę wtedy zrobić? Glukoza ma coś wspólnego z pcos? Powinna być robiona na czczo? Lekarz powiedział, że wszystko tego samego dnia i glukoza nie musi być na czczo, ale zastanawiam się jak jedt w Polsce?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
No Kati tak mi nagadałaś że ubrałam się i poleciałam na bete.
Jak mi p. Pobrała krew to mówi że wynik w poniedziałek lub środe. No ręce mi opadły. Gdybym wiedziała to do szpitala bym soczyła.
Dziękuję wam dziewczyny że tak o mnie myślicie. Dodaje mi to dużo siły teraz
Magdalenka mi sie wydaje że glukoza to naczczo. Ja przynajmniej tak robiłam tyle że tylko krzywa cukrzycowa.magdalenka_ka, Lenka@, gosia86 lubią tę wiadomość