X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
Odpowiedz

Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)

Oceń ten wątek:
  • Vaniliaa Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśkaa wrote:
    tak dziwnie trochę będzie jutro <3 :)

a czemu dziwnie?
    to są jakieś zastrzyki chyba ?? ja nie obeznana za bardzo

Czy te­go chce­my czy nie, zaw­sze na coś czekamy.
    P9zxp2.pngkFL2p2.png
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka a na jaki kolorek farbujesz? Bierz sie za mezusia i dzialajcie. Bedzie dobrze

ewelina27 lubi tę wiadomość

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki zarzadzam akcje Magia kciukow dla Miski :) bedzie dobrze

Miśkaa, Ida lubią tę wiadomość

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blądi pisze sie na trzymanie kciukasów za Miskę

Ewik, Miśkaa lubią tę wiadomość

• Ewik Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kolorek lodowe capucino

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troszeczkę z innej bańki od niedzieli zaczęłam pić drożdże podobno są dobre na WŁOSY SKÓRĘ I PAZNOKCIE A ONE U MNIE SA W OPŁAKANYM STANIE mają dużo witamin i składników odżywczych

Ewik lubi tę wiadomość

• Ewik Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida a jak u Ciebie dzionek? Tez trzymamy kciuki za zblizajaca sie owulke.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda drozdze to bomba witaminowa. Ja nawet robilam maski na wlosy z drozdzy z jajkiem. Polecam na wloski len i omega

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Vaniliaa Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja idę spać bo dziś czuję się kiepsko ale trzymam mocno ,mocno kciuki za każdą i szczególnie jutro mocno za Miśkaa

a sobie chucham na wykres niech temp. nie spada :)
    Dobranoc
    http://forum.we-dwoje.pl/images/smiles/516.gif

ewelina27, Ida lubią tę wiadomość

Czy te­go chce­my czy nie, zaw­sze na coś czekamy.
    P9zxp2.pngkFL2p2.png
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc kolorowych snow :)

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vaniliaa wrote:
    Dziewczyny ja idę spać bo dziś czuję się kiepsko ale trzymam mocno ,mocno kciuki za każdą i szczególnie jutro mocno za Miśkaa

a sobie chucham na wykres niech temp. nie spada :)
    Dobranoc
    http://forum.we-dwoje.pl/images/smiles/516.gif
    Dobranoc miłych snów

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez uciekam wezmę sie za mojego m taki samotny na tym łóżku leży

Ewik, Miśkaa, Ida lubią tę wiadomość

• Ewik Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczynki ja tez uciekam. Buzka. Ewelinka bierz sie bierz za mezulka.

Ida lubi tę wiadomość

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dzięki za wsparcie :* taki mam ster, czy pęcherzyki urosły, czy pregnyl zadziała i jak to będzie się kochać pod zegarek ;p;p ale będzie dobrze, mąż się śmieje od tygodnia żę 5 marca ma być w pełni sił :)

Ida, ewelina27 lubią tę wiadomość

• Ewik Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska bedzie dobrze. Najwazniejsze,ze cos sie dzieje nie stoicie w miejscu. Nie jest to na pewno sytuacja komfortowa bo kazdy by wolal inaczej bez ingerencji ale z pokora i nadzieja trzeba walczyc bo jest o co. Trzymajcie sie buziaki.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Sis Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od jakiegoś czasu Was czytam i postanowiłam się dołączyć :))
    Jak to się mówi w kupie raźniej :)!
    Miło jest poczytać, że wielu dziewczyną się udaje i tłumacze sobie że i na mnie przyjdzie czas..
    O bobasa staramy się od ponad roku ale jak się okazało nasze starania nic by nie dały bo miałam dużą torbiel. Teraz jestem świeżo po laparoskopii i wierze że wreszcie się uda.
    Wokół siebie mam same pary które "produkują" dzieci na zawołanie więc nie ma komu się wyżalić bo nie zrozumie nas ten kto nie jest w takiej samej sytuacji.. :)

3i49j48a2gjt7hjd.png
    29+1, 44 cm, 1430 g
  • Ida Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczynki, chwilę mnie nie było, a tu taka produkcja :D

Ewik - bardzo lubię Twoje aktualne podejście, bo mam podobne :) Przecież po to wychodziłyśmy za mąż, by być razem do końca życia, na dobre i na złe, nawet jeśli dzieci nie ma, bo i tak zostaniemy później tylko we dwoje. :) I dziękuję za pytanie, dziś ok :)

Vaniliaa - ale nigdy nic nie czujesz? Żadnego kłucia, bólu jajników? A jak ze śluzem u Ciebie?
    I tak, spontany podobno najlepsze ;) Jak się w ogóle o tym nie myśli.

Miśka - cieszę się, że wyluzowałaś :) No cóż chyba każda musi to przejść, by na własnej skórze się przekonać, że nakręcanie się niczego nie da. I oczywiście trzymam kciukasy za Ciebie Kochana :) Akcja szczytna przeto :)

Sis - witamy serdecznie :) Z tego co piszesz już troszkę przeszłaś, więc wierzę, że znajdziesz u nas zrozumienie, bo wiee dziewczyn w podobnej sytuacji :) Rozgość się:)

Wybaczcie, że mnie wciąż tu za mało, ale mam w pracy dużo roboty. Koleżance zmarł ojciec i muszę ją zastępować cały tydzień. Do tego dziś pogrzeb zaliczyłam, więc też nie w humorze byłam.
    Owulka sięz bliża, jak Ewik zauważyła ;) Powiem Wam, że biorę wiesiołka 2 cykl i widzę rezultaty. Na śluz nie narzekałam wcześniej, ale teraz widzę, że jest go zdecydowanie więcej i pojawił się szybciej, choć do owulki jeszcze z...tydzień jakiś. Zobaczymy jak będzie w TE dni, ale na pewno dam znać :)

Będę się starała zaglądać w miarę możliwości, ale cieszę się, że coś się tu dzieje, nawet beze mnie :P

Ewik, ewelina27 lubią tę wiadomość

• Ewik Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh dziewczynki nie moge sie oderwac od Was hehe.

Sis witamy u Nas Czarnobylek... Wspieramy jak tylko sie da.

Ida ja wiesiolka nie probowalam jeszcze bo mi gin odradzila kazala zastapic omega wiec biore olej z siemienia lnianego w kapsulkach z omega 3 i 6 u mnie od dluzszego czasu problem ze sluzem nie jestem w stanie okreslic jaki jest bo ciagle kremowy ale sie okazalo ze jest tylko bardzo gleboko i go nie widac ale po miesiacu stosowania omega jest roznica plus syrop guajazyl od 5 dnia do owulacji

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewik, a z jakiego powodu gin Ci odradzała wiesiołka??

Ewik, ewelina27 lubią tę wiadomość

• Ewik Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo wywoluje skurcze i trzeba wyczuc moment kiedy ma sie dokladnie owulacje bo bierze sie go od pierwszego dnia cyklu do owulacji. A omega i len mozna brac caly cykl. Wiesiolek zle wplywa na zagniezdzanie wlasnie przez te skurcze.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
‹‹ 47 48 49 50 51 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ