Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja idę spać bo dziś czuję się kiepsko ale trzymam mocno ,mocno kciuki za każdą i szczególnie jutro mocno za Miśkaa
a sobie chucham na wykres niech temp. nie spada
Dobranoc
http://forum.we-dwoje.pl/images/smiles/516.gifewelina27, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVaniliaa wrote:Dziewczyny ja idę spać bo dziś czuję się kiepsko ale trzymam mocno ,mocno kciuki za każdą i szczególnie jutro mocno za Miśkaa
a sobie chucham na wykres niech temp. nie spada
Dobranoc
http://forum.we-dwoje.pl/images/smiles/516.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska bedzie dobrze. Najwazniejsze,ze cos sie dzieje nie stoicie w miejscu. Nie jest to na pewno sytuacja komfortowa bo kazdy by wolal inaczej bez ingerencji ale z pokora i nadzieja trzeba walczyc bo jest o co. Trzymajcie sie buziaki.
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
Hej, od jakiegoś czasu Was czytam i postanowiłam się dołączyć )
Jak to się mówi w kupie raźniej !
Miło jest poczytać, że wielu dziewczyną się udaje i tłumacze sobie że i na mnie przyjdzie czas..
O bobasa staramy się od ponad roku ale jak się okazało nasze starania nic by nie dały bo miałam dużą torbiel. Teraz jestem świeżo po laparoskopii i wierze że wreszcie się uda.
Wokół siebie mam same pary które "produkują" dzieci na zawołanie więc nie ma komu się wyżalić bo nie zrozumie nas ten kto nie jest w takiej samej sytuacji..Ida, ewelina27 lubią tę wiadomość
29+1, 44 cm, 1430 g -
Oj dziewczynki, chwilę mnie nie było, a tu taka produkcja
Ewik - bardzo lubię Twoje aktualne podejście, bo mam podobne Przecież po to wychodziłyśmy za mąż, by być razem do końca życia, na dobre i na złe, nawet jeśli dzieci nie ma, bo i tak zostaniemy później tylko we dwoje. I dziękuję za pytanie, dziś ok
Vaniliaa - ale nigdy nic nie czujesz? Żadnego kłucia, bólu jajników? A jak ze śluzem u Ciebie?
I tak, spontany podobno najlepsze Jak się w ogóle o tym nie myśli.
Miśka - cieszę się, że wyluzowałaś No cóż chyba każda musi to przejść, by na własnej skórze się przekonać, że nakręcanie się niczego nie da. I oczywiście trzymam kciukasy za Ciebie Kochana Akcja szczytna przeto
Sis - witamy serdecznie Z tego co piszesz już troszkę przeszłaś, więc wierzę, że znajdziesz u nas zrozumienie, bo wiee dziewczyn w podobnej sytuacji Rozgość się
Wybaczcie, że mnie wciąż tu za mało, ale mam w pracy dużo roboty. Koleżance zmarł ojciec i muszę ją zastępować cały tydzień. Do tego dziś pogrzeb zaliczyłam, więc też nie w humorze byłam.
Owulka sięz bliża, jak Ewik zauważyła Powiem Wam, że biorę wiesiołka 2 cykl i widzę rezultaty. Na śluz nie narzekałam wcześniej, ale teraz widzę, że jest go zdecydowanie więcej i pojawił się szybciej, choć do owulki jeszcze z...tydzień jakiś. Zobaczymy jak będzie w TE dni, ale na pewno dam znać
Będę się starała zaglądać w miarę możliwości, ale cieszę się, że coś się tu dzieje, nawet beze mnie
Ewik, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Oh dziewczynki nie moge sie oderwac od Was hehe.
Sis witamy u Nas Czarnobylek... Wspieramy jak tylko sie da.
Ida ja wiesiolka nie probowalam jeszcze bo mi gin odradzila kazala zastapic omega wiec biore olej z siemienia lnianego w kapsulkach z omega 3 i 6 u mnie od dluzszego czasu problem ze sluzem nie jestem w stanie okreslic jaki jest bo ciagle kremowy ale sie okazalo ze jest tylko bardzo gleboko i go nie widac ale po miesiacu stosowania omega jest roznica plus syrop guajazyl od 5 dnia do owulacjiIda, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Bo wywoluje skurcze i trzeba wyczuc moment kiedy ma sie dokladnie owulacje bo bierze sie go od pierwszego dnia cyklu do owulacji. A omega i len mozna brac caly cykl. Wiesiolek zle wplywa na zagniezdzanie wlasnie przez te skurcze.
ewelina27 lubi tę wiadomość