Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmm...nigdy nie mialam takiej sytuacji wiec nie bardzo sie wypowiem ale kto wie moze cos w brzuszku babelkuje. Zycze Ci tego kochana.
Pocieszcie sie kobitki,ze Wy przynajmniej mozecie sobie poserduszkowac a u mnie posucha taka,ze hej jak policzylam kiedys ile bylo w przeciagu tej rozlaki to zal sie przyznac i wszystko w nieplodne albo pod koniec owulacji bo zawsze akurat musial mi okres figa splatac i sie przesunac 2,3 dni ale co tam jestem trwam i walcze sama ze soba zeby nie dostac fiola. -
Vaniliaa wrote:no to przewiduje dołek na czwartek bo wtedy mam termin @
Dziewczyny, to ja mam pierwsze pytanie długo już się staracie ??
A Ty ile? -
hmm to my staramy się niecały rok. i już dostaje jakiś dołów szczególnie jak jednak przychodzi okres.
U mnie teraz tez posucha w przytulankach bo abstynencja musi być kilka dni przed badaniami męża.Ida, Ewik, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Ewik wrote:Hmm...nigdy nie mialam takiej sytuacji wiec nie bardzo sie wypowiem ale kto wie moze cos w brzuszku babelkuje. Zycze Ci tego kochana.
Pocieszcie sie kobitki,ze Wy przynajmniej mozecie sobie poserduszkowac a u mnie posucha taka,ze hej jak policzylam kiedys ile bylo w przeciagu tej rozlaki to zal sie przyznac i wszystko w nieplodne albo pod koniec owulacji bo zawsze akurat musial mi okres figa splatac i sie przesunac 2,3 dni ale co tam jestem trwam i walcze sama ze soba zeby nie dostac fiola.Ewik, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Vaniliaa najwazniejsze to sie nie lamac bo sama wiem po sobie,ze dolki i psychika potrafi tak czlowieka nakrecic..... Jakis czas temu tak sie nakrecilam,ze cos wyszlo i mialam doslownie wiekszosc objawow ciazy okresu nie bylo na co mnie gin sprowadzila na ziemie tekstem: ja sie nie dziwie,ze masz objawy jak na poczatku ciazy ale to niestety anemia.
Teraz wrzucilam na luz i biore co mi los daje nie ma sensu sie przepychac z samym soba, trzeba sie cieszyc z bycia razem, okazywac sobie czulosc i czerpac przyjemnosc z serduszkowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 20:40
Miśkaa, Vaniliaa, ewelina27, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVaniliaa wrote:no to przewiduje dołek na czwartek bo wtedy mam termin @
Dziewczyny, to ja mam pierwsze pytanie długo już się staracie ??
my trzeci cykl się nie zabezpiczamy, z czego pierwszy za późno już było, po owulce, drugi bez owulacji, a być może pierwszy też (tak lekarz podejrzewa) a teraz pierwszy cykl na stymulacji -
nick nieaktualnyEwik wrote:Vaniliaa najwazniejsze to sie nie lamac bo sama wiem po sobie,ze dolki i psychika potrafi tak czlowieka nakrecic..... Jakis czas temu tak sie nakrecilam,ze cos wyszlo i mialam doslownie wiekszosc objawow ciazy okresu nie bylo na co mnie gin sprowadzila na ziemie tekstem: ja sie nie dziwie,ze masz objawy jak na poczatku ciazy ale to niestety anemia.
Teraz wrzucilam na luz i biore co mi los daje nie ma sensu sie przepychac z samym soba, trzeba sie cieszyc z bycia razem, okazywac sobie czulosc i czerpac przyjemnosc z serduszkowania.
ja po pierwszym cyklu starań byłam "w ciąży" ;p wszystkie objawy, ale organizmy płatają nam figle ;p teraz podchodzę z dużym dystansem i co ma być to będzie -
Miśkaa no to mega dużo kciuków żeby to był ostatni cykl
Ja na początku myślałam że to takie proste będzie, jak ludzie wpadają, to ja raz i po sprawie a tu proszęewelina27, Miśkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny