Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:Halo żyje tu ktoś? Ja oczekuje ma owulacje to sobie zakupie różowa świecę
szpilka, agatka196 lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Anioł pocieszenia i anioł dobrych myśli potrzebny od zaraz...
u mnie też owulka pewno jutro najdalej w weekend, ale co z tego... z takimi wynikami męża to nie mamy szans.... -
nick nieaktualny
-
aja wrote:Anioł pocieszenia i anioł dobrych myśli potrzebny od zaraz...
u mnie też owulka pewno jutro najdalej w weekend, ale co z tego... z takimi wynikami męża to nie mamy szans....
Aja kochana przytulam mocno! Co źle wyszlo w wynikach? Konsultowaliście już z kimś?
aja lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyaja wrote:Anioł pocieszenia i anioł dobrych myśli potrzebny od zaraz...
u mnie też owulka pewno jutro najdalej w weekend, ale co z tego... z takimi wynikami męża to nie mamy szans....)
aja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdalenka_ka wrote:Aja kochana przytulam mocno! Co źle wyszlo w wynikach? Konsultowaliście już z kimś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:59
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Dziewczy ja z góry założyłam że skoro udało nam się już raz zajść w ciążę (biochemiczna) to z moim mężem jest wszystko ok. Ale przecież przez rok mogło się wiele zmienić. Mój uważa oczywiście że z nim jest wszystko ok bo dba o siebie. Ehh daję sobie jeszcze 3cykle i zaciągnę go siłą na badania -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Aja kochana a możesz przepisać tu te wyniki? Będzie łatwiej ocenić co jest do poprawy i czym można to naprawić. Hormony tez przepisz. Robił lh,fsh? Czy tylko prl i testosteron?
Aniu, jak będę w domu to postaram się napisać. robił też lh i fsh. Ma je w normie. coś mi się wydaje, że nie mam szans na ciąże w tym roku eh... -
nick nieaktualnyaja wrote:Aniu, jak będę w domu to postaram się napisać. robił też lh i fsh. Ma je w normie. coś mi się wydaje, że nie mam szans na ciąże w tym roku eh...
-
Ania1986 wrote:Ok kochana, w fsh i lh jest też ważne to czy są przy dolnej czy przy górnej granicy bo to też mimo wszystko daje obraz ze cos może się dziać, najlepiej jak jest tak po środku.
-
nick nieaktualnyFsh,lh super
uszkodzeń nie ma a to połowa sukcesu. Prl trzeba zbić bo to ona może być odpowiedzialna po części za osłabienie wyników noi trzeba suplementacje wprowadzić ale to jak wkleisz wyniki nasienia to pomyślimy co mu skaponowac za zestaw
a i zróbcie jeszcze posiew nasienia bo może jakieś bakterie się zadomowiły i robią spustoszenie.
-
nick nieaktualny