Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewuszki
poki co mam wrazenie, ze to kogos niego dotyczy. Nie wierze. Z reszta z moimi problemami nie wiadomo co z tego moze wyjsć. Az strach sie cieszyć.
-
Rah, gratulacje
myśl pozytywnie i wszystkiego dobrego dla ciebie i małej fasolki
na parwdę otworzył się worek z ciążamiKtóra następna??
rah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaja wrote:Rah, gratulacje
myśl pozytywnie i wszystkiego dobrego dla ciebie i małej fasolki
na parwdę otworzył się worek z ciążamiKtóra następna??
-
Ania1986 wrote:Fsh,lh super
uszkodzeń nie ma a to połowa sukcesu. Prl trzeba zbić bo to ona może być odpowiedzialna po części za osłabienie wyników noi trzeba suplementacje wprowadzić ale to jak wkleisz wyniki nasienia to pomyślimy co mu skaponowac za zestaw
a i zróbcie jeszcze posiew nasienia bo może jakieś bakterie się zadomowiły i robią spustoszenie.
Aniu, dobry pomysł z tym posiewem. jak byłam dziś u endo to konsultowałam z nim wyniki męża. kazał zażywać obowiązkowo cynk, selen i androvit plus. pytałam go o ta prl i mówił że można ja zbić bromergonem (śmiał się, że będziemy jeść z mężem razem 1 tabletke, tzn. ja pól i mąż pół), ale żeby to już sobie ustalić z lekarzem jak pojedziemy na konsultacje. okazało się, że edno zna lekarza do którego jedziemy i kazał go pozdrowić. dobrze, że endo mam spoko i moge z nim pogadać. mam nadzieje, ze lekarz do którego jedziemy też będzie w porządku i wreszcie nas "ogarnie" i będą efekty. myślałam, że wkleję wyniki, ale nie udało mi się ;/ bede mieć chwilkę, to je przepisze.
-
rah wrote:Dzięki dziewuszki
poki co mam wrazenie, ze to kogos niego dotyczy. Nie wierze. Z reszta z moimi problemami nie wiadomo co z tego moze wyjsć. Az strach sie cieszyć.
rah, aja lubią tę wiadomość
-
Hej...
chciałam pytać czy mnie pamiętacie ale teraz już wiem skąd popołudniowa czkawka
wyszłam ze szpitala...
wyniki REWELACYJNE!
cukier naczczo 81, insulina 54 później co godzinę
1 - 138 insulina 43,8
2 - 119 insulina 31,6
3 - 85 insulina 17,4
4 - 73 insulina 7,2
tsh - 1,51
ft4 - 1,25
anty TPO - 5
anty TG - 10
estradiol - 312 (czyli owu tuż tuż i była)
prolaktyna - 10
USG tarczycy bez zmian
usg brzucha też nie wykazało niczego oprócz tego że owulka była w połowie pobytu w szpitalu...
Za 10kg mam zielone światło...
Glucophage według lekarzy rewelacyjnie na mnie podziałał i mam go brać nadal.
Tak więc za jakieś 1,5miecha walczymy znów o ile wcześniej nie stanie się cud...
Rah nawet tutaj Ci pogratuluję :*
jak zobaczyłam K+ to aż krzyknęłam "o ku*wa" aż męża wystraszyłamłezka szczęścia poleciała
Wybaczcie że nie nadrobię zaległości tutaj ale trochę dużo
Powodzenie dla wszystkich w dalszym ciągurah, gosia86, aja, magdalenka_ka lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Swietnie wieści Kasienko
dieselek i leki dobrze Ci robia
Kto wie...moze jakies powalentynkowe niespodziewanki bedaKati86 lubi tę wiadomość
-
No Dziewuszki pięknie :* Rah dajesz nadzieję, teraz z niecierpliwością będę czekała na każdą relację z wizyty u doktorka
Kati bardzo się cieszę, że i u Ciebie wszystko zmierza w dobrym kierunku
Sama jestem ciekawa, która nam teraz na sika na zielonorah, Kati86 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Sama nie wierze. Obudziłam sie rano z myślą, ze mi sie to śniło
Cieszę sie, jesli komukolwiek moja sytuacja daje nadzieje, bo ja niestety w ostatnich miesiącach ja straciłam.
Ponad 4 lata nic...ok. 2 lat intensywnych starań i leczenia, ciagle cos, ciagle coraz gorsze wiadomości...za 1,5 tyg miałam miec laparo....
Błagam, oby nic sie nie spieprzylo.
I trzymam kciuki za Was, obyście Wy nigdy nie traciły nadziei.Ani86, Sis, ewwiel, szpilka, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
szpilka wrote:Rah gratulacje !!! Kati dobrze, ze sie odezwalas
czytam codziennie z pisaniem gorzej, no i raczej sie nie zanosi poki co na wiecej wolnego
Kochana teraz Pawełek najważniejszyciesz się Nim póki nie pyskuje
buziaki od cioci Kasi :* jest śliczny, dokopałam się do zdjęciarah, szpilka lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualnycHyba sobie to wydrukuje i wstawie w ramke z obietnica codziennego przeczytania na dzien dobry!
HEj kochane!
My podjelismy decyzje na dzien dzisiejszy to jest nasz ostatni cykl staraniowy, pozniej odpuszczamy i czekamy grzecznie na IUI(kwiecien) jesli sie iui nie powiedzie to IVF mam nadzieje ze z papierologia i badaniami do IVF wyrobimy sie do wakacji i tak lipiec /sierpien bedzie pierwsze podejscie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 17:11
agatka196, szpilka, rah, aja lubią tę wiadomość