Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja dzis pierwszy raz zapale swieczke;) intensywny róz;) owulacji jeszcze nie ma a ja mam taka chcice ze szok pierwszy raz mam takie parcie (hihih)ale to tak mam od początku cyklu:P(podejrzewam ze prenatal probaby na mnie tak działa:P)
Mielismy sie wstrzymać do owulacji aby armii bylo wiecej no ale chyba sie nie uda:P aaaa pieprzyc owulacje, zyjmy chwila:PWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 16:09
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny myślę że w każdym związku zdarzają sie kłótnie o starania (no chyba z wyjątkiem tych par które zaliczą wpadkę) u nas też był taki epizod a chodziło o to że ja chciałam już dziecko a mąż nie
Aniu myślę że w życiu należy się odrobina przyjemności więc jak masz ochotę to nie ma co się ograniczać owulacją
Magdalenka myślę że to siła podświadomości;)
Ja muszę pojojczyć dzisiaj bo głowa mnie boli:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 17:47
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Kochane te ktore miały hsg, jakie badania musiałyście mieć przed zabiegiem?grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Gosiu86, czy w avatarku to twój brzusio?
a my kupiliśmy pomarańczową świeczkę, różowa tak mdło pachniała ;/
Pozdrowionka dla wszystkich Czarnobylek -
Dziewczyny, nam sie udalo w miesiacu kiedy serduszkowalismy chyba 3 razy, jakies 3 dni przed owu ostatni raz. Mojemu mezowi lekarz powiedzial, zeby przy staraniach serduszkowac co 5 dni. Nie wiem czy to przypadek, czy nie, ale u nas podzialalo.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
under_the_snow wrote:Dziewczyny, nam sie udalo w miesiacu kiedy serduszkowalismy chyba 3 razy, jakies 3 dni przed owu ostatni raz. Mojemu mezowi lekarz powiedzial, zeby przy staraniach serduszkowac co 5 dni. Nie wiem czy to przypadek, czy nie, ale u nas podzialalo.
To zupełnie jak ja z moim M. serduszkowaliśmy 3 razy przed owulacją zobaczymy efekt jutro, czy będzie @ czy jej brak i test -
gosia86 wrote:Lenka gdzie się podziewasz?
Gosiu, czytam forum i 3mam za wszystkie mocno kciuki...również za te już zafasolkowane...gosia86 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Aja tak to mój brzusio
Dziewczyny my serduszkowalismy w poniedziałek i w czwartek, wg wykresu owu była w czwartek ale skoro mamy mieć małą kobietę to myślę że jest z poniedziałkowego w myśl teorii że plemniki żeńskie są wolniejsze ale żyją dłużej
Malgo86 mocne kciuki za jutro:*
Aaa jeszcze chcialam napisać ale nie pamiętam czy Kasia pisala to tutaj czy w pamiętniku że chce dzidzię na urodziny
No to chcialam napisać że podobno kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin u mnie się teoria potwierdziła;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:34
magda.o lubi tę wiadomość
-
Gosia...dla mnie styczeń zawsze był magiczny...w styczniu też się urodziłam. Choć czuję, że nici z tego cyklu...to jednak pójdę na betę w czwartek, albo piątek, tak jak kazał lekarz...gosia86, rah lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Gosia...dla mnie styczeń zawsze był magiczny...w styczniu też się urodziłam. Choć czuję, że nici z tego cyklu...to jednak pójdę na betę w czwartek, albo piątek, tak jak kazał lekarz...
I wiesz że całym sercem jestem z Toba:*Lenka@, rah, magda.o lubią tę wiadomość
-
under_the_snow wrote:Dziewczyny, nam sie udalo w miesiacu kiedy serduszkowalismy chyba 3 razy, jakies 3 dni przed owu ostatni raz. Mojemu mezowi lekarz powiedzial, zeby przy staraniach serduszkowac co 5 dni. Nie wiem czy to przypadek, czy nie, ale u nas podzialalo.
Dlatego jeszcze nie chcę się spinać, bo to chyba dużo od szczęścia zależy
Malgo trzymam kciuki za jutrzejszy test! no i za Twoją betę Lenka :*
Gosia cudny brzusioLenka@, gosia86, magda.o lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Magdalenka, a który masz dzień cyklu ??
Dziękuję, kciuki się przydadzą choćby dla dodania otuchy, jak będę odbierała wynik...niezależnie od wszystkiego :*
-
Magdalenka dzisiaj bratowa mi powiedziała że mama mówi że gruba jestem oczywiście poł dnia była depresja bo do tego dochodzi fakt że przez celibat czuję się całkowicie antykobieco
Jak macie ochotę to wrzuciłam wczoraj zdjęcia do pamiętnika
Lenka ja się kłuję jutro i to z drinkiem glukozowym -
Lenka dziś u mnie 12dc i od jutra życie w celibacie przed badaniem więc chyba ominiemy serduszkowanie w owulację. Ale z drugiej strony testów nie robiě i tempki nie mierzę, więc kto wie, może coś się przesunie staram się nie zadręczać, bo to mi nic nie da...
Gosia brzuszek masz cudowny i nie jesteś gruba! Wszystko poszło Ci w brzuch chyba, figurę masz super. Komentarzami w ogóle się nie przejmuj, a może bratowa Ci zazdrości, co ???gosia86, rah, magda.o lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
gosia86 wrote:Magdalenka dzisiaj bratowa mi powiedziała że mama mówi że gruba jestem oczywiście poł dnia była depresja bo do tego dochodzi fakt że przez celibat czuję się całkowicie antykobieco
Jak macie ochotę to wrzuciłam wczoraj zdjęcia do pamiętnika
Lenka ja się kłuję jutro i to z drinkiem glukozowym
ja jak się wreszcie ciąży doczekam, to przy moim niskim wzroście raczej nie mam szans na zachowanie figury.gosia86, magda.o lubią tę wiadomość