Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgo cos sie nie odywa i pewnie sie nie spodziewa, ze czekamy
Moja koleżanka z ovu wlasnie nasikala pozytywnie
A ja od 1,5 roku cos tam biorę z przerwami. Ogolnie witaminki, przed owu wit b6 50 mg, magnez, czasem wiesiołek ale ostatnio nie bo miałam jakies skurcze po nim. 2 miesiące temu kupiłam conceive plus. I kupiłam jeszcze plastry borowinowe i troche używałam, bo to podobno dobre na zrosty i zapalenia. W tym cyklu jadłam sporadycznie witaminki i używaliśmy conceive. Ogolnie odpuściłam bo szpital. -
rah wrote:Malgo cos sie nie odywa i pewnie sie nie spodziewa, ze czekamy
Moja koleżanka z ovu wlasnie nasikala pozytywnie
A ja od 1,5 roku cos tam biorę z przerwami. Ogolnie witaminki, przed owu wit b6 50 mg, magnez, czasem wiesiołek ale ostatnio nie bo miałam jakies skurcze po nim. 2 miesiące temu kupiłam conceive plus. I kupiłam jeszcze plastry borowinowe i troche używałam, bo to podobno dobre na zrosty i zapalenia. W tym cyklu jadłam sporadycznie witaminki i używaliśmy conceive. Ogolnie odpuściłam bo szpital.aja, magdalenka_ka, gosia86, szpilka, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Gosia, teraz przeczytalsm dopiero
Tak, wrocilam do pracy, ale wkurza mnie to, ze od 14 musze siedziecnz daleka od kompa, nie robiac kompletnie nic. A wyjsc nie moge wcześniej, wiec chybs oleje bohaterskie nastawienie, zwlsszcza, ze mecza mnie te wymioty.
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
malgo86 wrote:odzywam odzywam zielony groszek, a jutro ponowny test
Gratulacje
Dziewczyny szalejecie!!! niech pozostałe starające się Czarnobylki ogranie to szaleństwomagda.o lubi tę wiadomość
-
Gratulację Malgo!!! Pięknie ten rok się zaczął :*
Rah ja też stosuje conceive plus, chyba już trzeci miesiąc, ale bez rezultatu. No ale ogólnie jest bardzo przyjemny, więc nie zrezygnuję.
Od przyszłego cyklu mam zamiar pić inofem (chyba tak to się piszę). Chyba, że coś nie tak będzie z armią. Cholernie stresuje mnie to badanierah lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Coraz więcej fasolek...
Mam cichą nadzieję, że i reszta doczeka się już niebawem :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 23:56
ewwiel, magdalenka_ka, gosia86, rah, aja, magda.o lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
under_the_snow wrote:Magdalenka, ja w TYM cyklu pilam inofem wlasnie
No to tym bardziej kupię. A od którego dnia cyklu piłaś? Bo ja dziś mam 13dc i myślę, że chyba już po owulacji bo brzuch bolał i śluz już jest kremowy. A więc co robić? Zamawiać teraz i od razu pić jak przyjdzie czy czekać na @ i wtedy zamówić? Tylko zanim dojdzie to może już być 4dc...[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Lenka@ wrote:Coraz więcej fasolek...
Mam cichą nadzieję, że i reszta doczeka się już niebawem fasolek :*
ja też mam taką nadzieję bo za każdym razem jak sypią się zielone groszki to się cieszę no ale odrobinę też martwię, że sama ze sobą będę pisać tutaj jak wszystkie przejdą na fioletową stronę mocy
magdalenka_ka wrote:ja też mam taką nadzieję bo za każdym razem jak sypią się zielone groszki to się cieszę no ale odrobinę też martwię, że sama ze sobą będę pisać tutaj jak wszystkie przejdą na fioletową stronę mocy
Spokojnie, u mnie raczej szybko się nie zapowiada :*
Także dotrzymam Ci towarzystwa
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Spokojnie, u mnie raczej szybko się nie zapowiada :*
Wiara to połowa sukcesu!
Ja wiem że po tylu miesiącach jest trudno ale nie można się poddawać
Madzia dla Ciebie trochę mniejszy kopniak za zamartwianie się nasieniem.musi być dobrze!
Malgo86 gratulacje podglądałam na lutym i na Twoim wykresie ale nie chciałam Ci odbierać przyjemności podzielenia się dobrą nowiną:*
Dziewczyny rok zaczął się naprawdę owocnie i oby dobra passa trwała nadal :*
A zwłaszcza dla naszych ukochanych weteranek które już tyle walczą i muszą walczyć do samego końca
Nie poddawajcie się kochane :*Lenka@, magdalenka_ka, aja lubią tę wiadomość
-
Lenka@ wrote:Spokojnie, u mnie raczej szybko się nie zapowiada :*
o nie! Zachodzimy zaraz po Dziewczynach cobyśmy razem na fioletowe Czarnobylki przeszły
Kolorowych snów Dziewczynki :*
rah, aja, Lenka@ lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyEeee to ja raczej tu sama zostane
Znając moje szczęście...
Miłego dnia dziewczynki!
Ja dziś na szczęście o cywilizowanej godz kończę
Chyba jednak będzie owu
Ja się na ten cykl przygotowałam i jest świeczka i żel conceiver i nogi do góry i clo było aby jajka lepiej rosły a i winko juz chyba lepiej nie da się przygotować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 07:44
magdalenka_ka, Lenka@, magda.o lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Eeee to ja raczej tu sama zostane
Znając moje szczęście...
Miłego dnia dziewczynki!
Ja dziś na szczęście o cywilizowanej godz kończę
Chyba jednak będzie owu
Ja się na ten cykl przygotowałam i jest świeczka i żel conceiver i nogi do góry i clo było aby jajka lepiej rosły a i winko juz chyba lepiej nie da się przygotować.
Aniu z takim przygotowaniem to pierwsza nasikasz na zielono ja oprócz kwasu foliowego całą resztę rzuciłam w kąt...myślę o tym inofemie od kiedy brać....coś ktoś doradzi?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnymagdalenka_ka wrote:Aniu z takim przygotowaniem to pierwsza nasikasz na zielono ja oprócz kwasu foliowego całą resztę rzuciłam w kąt...myślę o tym inofemie od kiedy brać....coś ktoś doradzi?
-
magdalenka_ka wrote:No to tym bardziej kupię. A od którego dnia cyklu piłaś? Bo ja dziś mam 13dc i myślę, że chyba już po owulacji bo brzuch bolał i śluz już jest kremowy. A więc co robić? Zamawiać teraz i od razu pić jak przyjdzie czy czekać na @ i wtedy zamówić? Tylko zanim dojdzie to może już być 4dc...
Ja pilam od 1szego dnia do pozytywnego cyklu. Poczekaj do @ juzmatko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Lenka pewnie, że się doczekasz! Trzymam kciuki żeby teraz tak jedna po drugiej "zaskoczyła". No i przede wszystkim żeby wszystko było pięknie, dobrze.
ewwiel, gosia86, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Dokładnie jak Rah napisała. Skoro worek z groszkami rozsypał się w styczniu, a to pocztek roku to dla każdej groszek się znajdzie. Za wszystkie trzymam mocno kciuki
No a teraz odebrałam wyniki moczu i mam erytrocyty obecne.
Erytrocyty świerze- 1-3 norma od 0 do 5
Erytrocyty wyługowne 0-1 norma od 0 do 5
I ogólnie pisze że erytrocyty obecne.
No oczywiście juz zdażyłam naczytać się w necie choć wiem że tam kłamia więc pytam was co to jest? Może wiecie? Często zdarzały się w moczu leukocyty, ale pierwszy raz erytrocyty.rah lubi tę wiadomość