Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo bym chciała, ale jakoś te złe wspomnienia siedzą gdzieś z tyłu głowy i wstępnie odetchnę dopiero jak zobaczę wynik bety a później fasolkę tam gdzie być powinna.
A z rewelacji to sprzedam Wam jeszcze newsa, że to właśnie w tym cyklu paliłam świecę w sypialni - jeden raz. Umówmy się, że była różowa, chociaż ja bym powiedziała, że bardziej liliowa, ale ja zawodowo mam skrzywienie na punkcie poprawności kolorystycznej - dlatego przyjmijmy, że była różowa.under_the_snow, rah lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
a do mnie przyszła @. jak trzeba żeby się trochę spóźniła, to nie, zawsze przyłazi w terminie;/ trochę mi ta terminowość małpy komplikuje monitorowanie cyklu i podejście do IUI... bo wtedy co pasowałoby nam jechać, to dziewczyny biorą urlop i nie ma ich kto zastąpić. trudno...;/
-
ancymonek wrote:Ja stosuje takie "wspomagacze" jak ziółka Ojca Sroki,wiesiołek i zamówiłam żel Conceive. Zobaczymy co to pomoże Równiez powodzenia wszystkim laseczkom zyczę
Też piłam zioła, teraz miesiąc przerwy, i żel kupiłam i nawet różową świeczkę zapaliłamEklerka lubi tę wiadomość
-
Ola_Ola wrote:Też piłam zioła, teraz miesiąc przerwy, i żel kupiłam i nawet różową świeczkę zapaliłam
Ale mam nadzieję, że niedługo pojawi się świeża dostawaaja, Ola_Ola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ta sama firma. Nie mam wyjscia - jutro musze isc na krew. Gdyby nie to ze nie wiem co dalej z luteiną to bym sobie darowała...
A tyle wskazuje, że coś się zadziało - przede wszystkim ten cholernie idealny wykres.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualnyKochana, póki jest jakakolwiek kreska jest nadzieja nie martw się na zapas, staraj się myśleć pozytywnie Może więcej wczoraj piłaś i mocz był bardziej rozrzedzony. Zbadaj jutro krew i zobaczysz :)Trzymam moocno kciuki!
Aż mnie naszła refleksja jesteśmy zbyt świadome wszelkich niebezpieczeństw i niepotrzebnie się nakręcamy co nie służy ani zajśćiu ani zakiełkowanej fasolce...niewiedza to stan błogosławiony..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 09:21
-
Chciałabym być w takiej sytuacji, że mogłabym sobie poczekać aż okres się spóźnk dziesieć dni dajmy na to, zrobić test, zwyczajnie ucieszyć się z dwóch kresek, iść do lekarzani zobaczyć serduszko. Niestety przeszłość nade mną wisi
No nic, jutro sie wszystko okaże i pewnie bedzie bolało...grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualnyŻycze Ci z całego serca żeby wszystko było dobrze Jeszcze się doczekasz biegajacego, radosnego szkraba w swoim życiu, który rano będzie przybiegać do Was do sypialni wbijać Ci paluszek w oko i wołać 'Mamu opuuu oko!'. Wszystkie się doczekacie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 09:38
Eklerka, Lenka@, aja lubią tę wiadomość