Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja też kciuki trzymam :*
W końcu się te dzieciaczki w brzuszkach pokazująvincaminor lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
vincaminor wrote:Chciałam Was prosić o kciuki i dobre myśli. Rano pomyślałam, że dla jaj zrobię test z okazji piątku trzynastego i nie da się ukryć, że blada i ledwie różowa ale jest na nim druga kreska, równie gruba jak kontrolna.
Ancymonek, witamvincaminor lubi tę wiadomość
-
No prosze jak dobrze zajrzeć w piatek 13
Vinc to niebawem bedzie gruuuuuba krecha! A takie dołki mialas ostatnioEklerka, vincaminor lubią tę wiadomość
-
Cześć Czarnobylki
My w trakcie 9 cs.
Mąż ma problemy z morfologią nasienia, mam nadzieję że się poprawiło,po Świętach go sprawdzimy
Ja miałam 3 cykle z CLO, ale to było jednak bez sensu przy jego wynikach. Teraz jestem bez wspomagaczy i pęcherzyk ładnie urósł.
Powodzenia dla nie zaciążonych i zaciążonych teżancymonek lubi tę wiadomość
-
vincaminor wrote:Chciałam Was prosić o kciuki i dobre myśli. Rano pomyślałam, że dla jaj zrobię test z okazji piątku trzynastego i nie da się ukryć, że blada i ledwie różowa ale jest na nim druga kreska, równie gruba jak kontrolna.
vincaminor lubi tę wiadomość
-
madlenka wrote:Vincaminor 3mam za Ciebie kciukami bardzo mocno!!! Jutro powtórka czy lecisz na betę? Czarny kot z twojego avatara musiał mieć szczęście w piątek 13, to nie jest zbieg okoliczności ściskam
Dziękuję za wszystkie kciuki!!
Jak przyszłam do domu po całym dniu w trasie to jedną z pierwszych rzeczy, które zrobiłam było skontrolowanie tego testu, czy aby nic mi się nie przywidziało. Nie, kreska dalej tam jest. Szkoda, że na zdjęciu wychodzi tylko marny cień, a naprawdę jest całkiem tłusta tylko blada.ewelina27, gosia86, aja lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny