Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę że odżył troszeczke watek. Bardzo mnie to cieszy
Dziewczyny, Lenka, Kati oby marzec był dla was szczęśliwy
Vincaminor Twój wykres naprawde ładnie wyglada. Fajnie że sama sobie wymyślasz zajęcie by tyle nie myśleć. Powodzenia życzę
Aja fajnie że coś ruszyło. Oby tylko infekcja sobie poszła szybciutko
U nas dalej walka z cukrzyca i insulina. Schudłam już 5kg ale każa się nie martwić tym spadkiem bo zdaże nadrobić.Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, założycielka naszego wątku została mamą Zajrzałam do pamiętnika Idy, a tu niespodzianka 10 marca 2015 ciąża zakończona
vincaminor lubi tę wiadomość
-
Agatka, to moze wyslijmy dziewczynkom mase wiruskow, zeby marzec okazal sie TYM miesiacem wiruuuuuuuuskiiiii
Ja mialam wczoraj wizyte, wyszlo mi lekkie nadcisnienie 130/90 i nie wiem czy juz mam panikowac, czy jeszcze nie, bo kolezanka juz mnie nastraszyla martwica plodu -_-
Mam skierowanie na CRP, nie wiecie, czy do tego badania trzeba byc na czczo, czy nie?Lenka@ lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
gosia86 wrote:Aja przynajmniej cos sie dzieje nowego u Was powodzenia :*
Pozytywne wiadomości chyba pojawiły się dlatego, że nim weszliśmy do lekarza powiedziałam mężowi, że jak lekarz przekaże nam złe wiadomości, to dajemy sobie spokój ze staraniami na jakiś czas, że już nie mam siły jeździć i znosić tego wszystkiego. A tu pierwszy raz wróciłam z Krakowa niezdołowana, nie płakałam, nie bolała mnie głowa...
Under, chyba na czczo.gosia86, under_the_snow, agatka196, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Under ja co wizytę mam 140/80 i w karcie wpisane Emocje , ale mimo to dr kazał mi mierzyć w domu co drugi dzień i zawsze jest ksiażkowe. Tak robi stres z nami.
Na Crp też mi się wydaje że naczczo trzeba być.
Dziewczyny łapcie ode mnie i Under wiruski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zarażajcie cię -
Zadzwoniłam do luxmedu, jednak nie trzeba na czczo, wiec wracając z firmy podjechałam i mam już pobranie krwi za sobąmatko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
agatka196 wrote:Under ja co wizytę mam 140/80 i w karcie wpisane Emocje , ale mimo to dr kazał mi mierzyć w domu co drugi dzień i zawsze jest ksiażkowe. Tak robi stres z nami.
Oj, jak ja bym chciała się od Was zarazić... wykres cały czas bez zmian - to planowane testowanie chyba będzie dla mnie najbardziej stresujące ze wszystkich przez te cztery lata. -_-grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Vincaminor nie widzę Twojego wykresiku ale wierzę Ci na słowo, że jest dobrze baaardzo mocno trzymam kciuki!!! Kiedy jest wielki dzień testowania?
Jak pojechałam z krwawieniem do szpitala to musiałam najpierw wszystko opowiedzieć a zaraz po tym pielęgniarka zmierzyła mi ciśnienie 189/99 ! Puls 132. To z nami robi stres. Jak się trochę uspokoiłam to i ciśnienie zrobiło się normalne.
Do nas już chyba wiosenka zawitała na dobre nie do wiary, że z dnia na dzień może się zrobić tak pięknie[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
magdalenka_ka wrote:Vincaminor nie widzę Twojego wykresiku ale wierzę Ci na słowo, że jest dobrze baaardzo mocno trzymam kciuki!!! Kiedy jest wielki dzień testowania?
Test w poniedziałek, chyba, że wcześniej coś się spierniczy.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Vincaminor mi zawsze lekarz mierzy 2x ciśnienie i za drugim zawsze jest niższe, ale w karte ciaży wpisuje pierwszy pomiar.
Ja dzis dostałam kolejna dawke insuliny bo cukry dalej wysokie mimo drastycznej diety. A już mi się marzy zjeść jakieś dobre ciacho lub napić się soku owocowego. Echh takie moje marzenia -
Ja mam juz wynik CRP, mam podwyzszone 13,85, norma niby 0-5, ale wyczytalam, ze dla ciezarnych 10. ogolnie nie ma tragedii.
Bylam dzis w firmie, nie spodziewaja sie mnie juz tam raczej. glupia zolza juz nie pracuje, a moj obecny przelozony bardzo ok, kazal mi dbac o siebie i niczym sie nie przejmowac.Kati86, Lenka@, magdalenka_ka, aja lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
under_the_snow wrote:Ja mam juz wynik CRP, mam podwyzszone 13,85, norma niby 0-5, ale wyczytalam, ze dla ciezarnych 10. ogolnie nie ma tragedii.
Bylam dzis w firmie, nie spodziewaja sie mnie juz tam raczej. glupia zolza juz nie pracuje, a moj obecny przelozony bardzo ok, kazal mi dbac o siebie i niczym sie nie przejmowac.
Też chętnie bym sobie odpoczęła od mojej korpo...
A tak z innej beczki..jutro robię kolor... W życiu nie robiłam
Swój mam taki ciemny blond, jasny brąz...i chcę przyszaleć i zrobić taki miodowy / karmelowy z refleksami
under_the_snow, gosia86, magdalenka_ka, aja lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualnyWitam ja jestem po wynikach
estriadol 256,4 46-607
fsh 8,82 3,5-12,5
lh 20,38 2,4-12,6
prolaktyna 484 127-637
przeciw ciała p/peroksydazie tarczycowej <5,0 norma <34
przeciw ciałatyreoglobulinie 148,4 norma <115
tsh 2,66 norma 0,4-4
kortyzol 20,51 norma rano:6,2-19,4 wieczorem 2,3-11,9
Jak myslicie czy te przeciw ciała to niejest ta belka którą trzeba wyeliminowac
-
Ewelina, nie mam pojecia, poza tym nauczona jestem juz, zeby samemu nie interpretowac wynikow, bo mozna sie tylko zdenerwowac. Skonsultuj z lekarzem, te normy laboratoryjne czasem sa o tylek potluc, a wyniki lepiej interpretowac indywidualnie dla kazdego pacjenta.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
nick nieaktualny
-
Chciałam Was prosić o kciuki i dobre myśli. Rano pomyślałam, że dla jaj zrobię test z okazji piątku trzynastego i nie da się ukryć, że blada i ledwie różowa ale jest na nim druga kreska, równie gruba jak kontrolna.
agatka196, gosia86, under_the_snow, magdalenka_ka, Kati86, Eklerka, rah, Kasia1986, aja, ewelina27, szpilka, Lenka@, JoJo86 lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*