Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vincaminor, tulę... Nie chce cię namawiać, ale myślałaś o tym żeby podejść do inseminacji?
-
Myśleć myślałam, ale jak na razie mam opory. Cóż. Przejdziemy jeszcze te dwa cykle na clo, a później pewnie damy sobie spokój, przynajmniej na jakiś czas. Już czwarty rok leci, ja się wyprałam psychicznie i mam wrażenie, że odetchnę z ulgą jak się skończy to ganianie - okres,clo, oczekiwanie na owulację, skok temperatury, czekanie, nadzieja i za każdym razem taki sam finał, choćby nie wiem jak pięknie było wcześniej. Już za przeproszeniem rzygam tym wszystkim.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Vinca idealnie Cię rozumiem...to wyczekiwanie potrafi sponiewierać człowieka. Wierzę głęboko, że się uda. A co do bety...to ja bym powtórzyła... Moja znajoma ostatnio dostała złe wyniki...Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Vinca idealnie Cię rozumiem...to wyczekiwanie potrafi sponiewierać człowieka. Wierzę głęboko, że się uda. A co do bety...to ja bym powtórzyła... Moja znajoma ostatnio dostała złe wyniki...
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
vincaminor wrote:Nie ukrywam - przeszło mi przez myśl, że może się w labie pomylili. A później stwierdziłam, że takie negowanie faktów to żałosne z mojej strony, muszę to na klatę przyjąć i przestać się doszukiwać czegoś do uczepienia się.
Nie martw się kochana, w końcu będzie dobrze
-
Trefne testy (zwłaszcza ten piątkowy, bo krecha na nim jest naprawdę całkiem widoczna) a swoją drogą to chyba powinnam profilaktycznie badania moczu zrobić - może mam w nim białko albo krew i stąd zafałszowany wynik.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualnyKoniecznie z nerkami nie ma żartów. Wiem ,że w aptece można dostać testy wykrywające wszelkie nieprawidłowości w moczu
Myślicie ,że 13dpo to za późno na implantacje? Bo wczoraj rano miałam trochę różowego śluzu a później cisza..Owulacje miałam potwierdzoną monitoringiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny