X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
Odpowiedz

Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)

Oceń ten wątek:
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta poniżej 0,1, 14 dpo - wiem, że chcesz dobrze, ale tu już nie ma czego się uczepić. Koniec. Zostały mi dwa cykle na clo, a później chyba czas zamknąć temat dziecka.

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vinca przykro mi :(
    Bubka to jeśli nawet wyszedł Ci test dodatni to po takim czasie nie sugeruj sie wynikiem lepiej powtórz jutro rano i poczekaj tyle ile jest napisane w instrukcji na wynik

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • under_the_snow Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vinca, przykro mi. Ale wierzę, że Ci się uda.

matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
    Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
    syy2cwa15lizurwm.png

• magdalenka_ka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vincaminor przykro mi :(

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3vfxm48u0dxg3.png[/link]
  • aja Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vincaminor, tulę... Nie chce cię namawiać, ale myślałaś o tym żeby podejść do inseminacji?

20110827560113.png
    Lola 24.08.2016 <3
    Aniołek [*] 6tc
    Dawid 14.08.2019 [*] 21tc
    "Nie powitałeś życia płaczem,
    Nie pożegnałeś go w śpiewie.
    Byłeś i jesteś Aniołkiem,
    Który o śmierci swej nie wie."
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśleć myślałam, ale jak na razie mam opory. Cóż. Przejdziemy jeszcze te dwa cykle na clo, a później pewnie damy sobie spokój, przynajmniej na jakiś czas. Już czwarty rok leci, ja się wyprałam psychicznie i mam wrażenie, że odetchnę z ulgą jak się skończy to ganianie - okres,clo, oczekiwanie na owulację, skok temperatury, czekanie, nadzieja i za każdym razem taki sam finał, choćby nie wiem jak pięknie było wcześniej. Już za przeproszeniem rzygam tym wszystkim. ;)

h84fi09kllurhqo8.png
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

Vinca idealnie Cię rozumiem...to wyczekiwanie potrafi sponiewierać człowieka. Wierzę głęboko, że się uda. A co do bety...to ja bym powtórzyła... Moja znajoma ostatnio dostała złe wyniki...

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vinca bardzo mi przykro, cały dzień myślałam o tobie i 3malam kciuki. Przykro mi :(

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • magdalenka_ka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądacie nietypowe ciąże na TLC? Właśnie leci...

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3vfxm48u0dxg3.png[/link]
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vinca, przykro mi Kochana :-( Brak slow...

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • bubka Znajoma

Wysłany: 17 marca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziń 11 dzień po ovu i test dalej milczy jeszcze 3 dni i małpa zapewne :(

BUBA
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka@ wrote:
    Vinca idealnie Cię rozumiem...to wyczekiwanie potrafi sponiewierać człowieka. Wierzę głęboko, że się uda. A co do bety...to ja bym powtórzyła... Moja znajoma ostatnio dostała złe wyniki...
    Nie ukrywam - przeszło mi przez myśl, że może się w labie pomylili. A później stwierdziłam, że takie negowanie faktów to żałosne z mojej strony, muszę to na klatę przyjąć i przestać się doszukiwać czegoś do uczepienia się. ;)

h84fi09kllurhqo8.png
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niemniej chyba zgodzicie się, że mogę śmiało walczyć o medal w kategorii "najpiękniejszy wykres, który nie był ciążowy" ;)

Ola_Ola, Maandragora, szpilka, Eklerka, rah, Kati86 lubią tę wiadomość

h84fi09kllurhqo8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vinca przykro mi...ciekawe skąd w takim razie te kreski na teście..? I ten piękny wykres...

• Ola_Ola Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vincaminor wrote:
    Nie ukrywam - przeszło mi przez myśl, że może się w labie pomylili. A później stwierdziłam, że takie negowanie faktów to żałosne z mojej strony, muszę to na klatę przyjąć i przestać się doszukiwać czegoś do uczepienia się. ;)

Nie martw się kochana, w końcu będzie dobrze :)

f2wl3e5evc7d67pj.png
    ex2bgu1rurd98nmh.png
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trefne testy (zwłaszcza ten piątkowy, bo krecha na nim jest naprawdę całkiem widoczna) a swoją drogą to chyba powinnam profilaktycznie badania moczu zrobić - może mam w nim białko albo krew i stąd zafałszowany wynik.

h84fi09kllurhqo8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniecznie z nerkami nie ma żartów. Wiem ,że w aptece można dostać testy wykrywające wszelkie nieprawidłowości w moczu :)

Myślicie ,że 13dpo to za późno na implantacje? Bo wczoraj rano miałam trochę różowego śluzu a później cisza..Owulacje miałam potwierdzoną monitoringiem.

• Lenka@ Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

U mnie dwa dominujące pęcherzyki na obu jajnikach. Wczoraj dostałam zastrzyk, więc owulka na dniach. Wszystko książkowe a i tak nie wychodzi...

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka@ wrote:
    U mnie dwa dominujące pęcherzyki na obu jajnikach. Wczoraj dostałam zastrzyk, więc owulka na dniach. Wszystko książkowe a i tak nie wychodzi...
    Lenka a mialas robiony test pct?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane! po dłuższej nieobecności wpadłam na chwile:)trzymam nadal za Was kciuki!

Eklerka, aja lubią tę wiadomość

‹‹ 560 561 562 563 564 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ