Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka@ wrote:Aju, tak jeździmy do Macierzyństwa w Krk. I tak, lekarze też te badania zalecił. Czekam właśnie na wyniki. A jeśli mogę spytać, do którego lekarza chodzisz kochana?
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
magdalenka_ka wrote:Cześć Czarnobyleczki :* co do luzowania i nie myślenia to chyba każda z nas musi przejść ten etap kiedy niezdrowo się na kręca ja przestałam dopiero w tym cyklu. Nawet testować mi się nie chce - fakt jeszcze kilka dni mam. Bo zobaczyć dwie kreski na teście o niczym jeszcze nie świadczy
I macie racje kochane - każdemu dookoła się udaję. Czasem tylko chciałabym wiedzieć ile im naprawdę zeszło ze staraniami - może to durne, ale u nas nikt w zasadzie nie wie, że się staramy. Wie tylko moja kuzynka, która sama się starała 3 lata
Mi też się testować nie chce, bo i tak wiem że nic z tego nie wyszło. Widzisz u nas odwrotnie, teściowie i rodzice wiedzą że się staramy i chyba byłoby lepiej jakby nie wiedzieli. Co jakiś czas się dopytują i jest to wkurzające.
A tak na marginesie biorę luteinę i strasznie mam wrażliwe sutki, po dupku było to samo, raczej innych rozwiązań już nie ma?
-
Lenka@ wrote:Ja też kochana...ale ten świat mały!
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
kochane moje zrobcie badania na diagnostyke tarczycy- u mnie wykryto Hashimoto niedoczynnosc tarczycy i byc moze to jest moj problem:'( jedno mnie cieszy, ze chociaz w koncu ktos znalazl przyczyne mam uregulowac hormony tarczycowe i starac sie spontanicznie o dzidzie♡ polecam Invicta!!!17 miesiecy staran o pierwsza dzidzie przytlacza coraz bardziej;-(juz trace nadzieje kochane....
-
Mój nieznośnie idealny cykl skończył się równie idealnie, bo jak w zegarku. Piąty cykl na CLO uważam za otwarty.
Jak tak czytam to większość zaciążonych na CLO zaskakuje w pierwszych trzech cyklach i jakoś w te dwa ostatnie cykle trudniej mi wierzyć. -_-grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Vincaminor nie wiem co powiedzieć....
Ja się obraziłam na starania i mam wszystko w du**e. Tak sobie myślę, że cały rok myślałam, testowałam, suplementowałam i nic z tego nie wyszło. Od kilku dni biorę tylko kwas foliowy i przestaję liczyć i faszerować się witaminami. Co będzie to będzie. Aktualnie układam sobie życie bez wizji ciąży - jak kiedyś przybędzie to super, a jak nie to może będzie mniej wylanych łez? Oczywiście nie znikam stąd nadal trzymam za Was wszystkie kciuki
Miłego dnia!!!under_the_snow, agatka196, aja, kamyczek86 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyDziewczyny mój dziś robił badanie nasienia! Szok!!! Mamy wyniki w normie. I to dużej normie!!!! Boże nie wierze, jeszcze w styczniu nadawały się do ivf dziś to raczej iui juz nie potrzebna!!!
styczeń 2015 ****marzec 2015
Czas upłynnienia-35min****20 min
ph-7.9***8.1 objetosc-1.80***4,0
konsystencja -prawidłowa****prawidlowa
aglutynacja-brak****brak
liczb.leukocytow -0***0
liczba plemnikow 9.80/ml****16.20
liczba plemnikow w ejakulacje-17,64****64,80
ruch postepowy-19%***33%
ruch całkowity-28%***69%
plemniki nieruchome-72%***31%
zywotnosc 45%***71%
morfologia -3%***3%
o poprzednich z sierpnia/wrzesnia juz nie wspominam bo dramatWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 17:29
agatka196, gosia86, under_the_snow, Lenka@, szpilka, aja, magdalenka_ka, vincaminor lubią tę wiadomość
-
Wpadam na chwilę "pochwalić się" i prosić o mocne kciuki...
W poniedziałek ok godz 12 zachodzę w ciąże, nie ma innej opcji!!! Po dzisiejszej wizycie na poniedziałek ustalona IUI. Mam nadzieję że pęcherzyk poczeka do tego czasu... w niedzielę wieczorem Ovitrelle...
BOJĘ SIĘ!!!
Trzymajcie się i mam nadzieję że następnym razem jak tutaj zajrzę to będą zielone kropeczki :*gosia86, Lenka@, rah, Eklerka, szpilka, agatka196, aja, magdalenka_ka, vincaminor lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Kati jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki! Nie bój sie! Przygotuj sie na dreszczyk ekscytacji a nie nerwy ściskam mocno!
Kati86 lubi tę wiadomość
-
under_the_snow wrote:Ania, Kati, to przed swietami prosze sie pochwalic fasolkami!
Zamierzam niespodziankę sobie zrobić w Lany poniedziałek a beta we wtorek tak więc cierpliwościunder_the_snow, aja lubią tę wiadomość
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
rah wrote:Kati jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki! Nie bój sie! Przygotuj sie na dreszczyk ekscytacji a nie nerwy ściskam mocno!
W pierwszej wszystko miałam wyliczone a teraz doooooopa!!! więc dreszczyk będzie na 1000%
Dziś ostatnie % na imprezie integracyjnej tzn pijackiej i do świąt mam nadzieję nie myśleć i nie pić! czyt nie pić to na pewnorah lubi tę wiadomość
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Aniu, cieszę się razem z tobą
Kati, trzymam mocno kciuki! Oby wielkanocny zajączek przyniósł upragnioną fasolkę
Lenka, życzę ci aby u ciebie też się zazieleniłoLenka@, Ania1986 lubią tę wiadomość
-
Ale powiało optymizmem! Ania i Kati cudowne wiadomości!!! Coś czuję, że ten rok będzie należał do Czarnobylek
U mnie dziś wiosna za oknem i nadchodzą zmiany! W końcu kupiłam sobie spodnie i koszulkę do ćwiczeń i wracam na aerobik poza tym odnowiłam miłość do Body shopa, nakupiłam różnych mazideł i szykuję swoje ciałko na maja 《mini urlop》 lecę szukać wiosny w parkurah, Ania1986, aja lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dziewczyny gratuluję!!
Dziś mój 28dc. Nie wytrzymałam, wczoraj zrobiłam pierwszy test. Druga kreska jest. Blada, ale jest. Dziś ponownie test także z drugą jasną kreską.
Jutro powinnam dostać okres. Zaczyna mnie boleć brzuch. Nie wiem czy jednak @ przyjdzie, czy to ze względu na drugą kreskę, ale zaczynam powoli panikować;/ (Cykle 28 dniowe)Eklerka, under_the_snow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie dzis na dodatek do wczorajszego "cudu" tsh i ft4 idealne
tsh 0,63 norma 0,27-4,20
ft4 19,94 norma 12,80-20,40
mam nadzieje ze to juz koniec zmartwień dotyczących przeszkody w zajściuaja, agatka196, gosia86, magdalenka_ka lubią tę wiadomość