Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalenka_ka wrote:Kasia powodzenia :*
Dziewczynki egzamin zaliczony teraz czas relaksu hehe choć najpierw muszę dom do ładu doprowadzić, bo przez egzamin zaniedbałam porządki. Ale było warto
Gosia i Eklerka a co Wy w nocy spać nie możecie ?
U nas zapadla decyzja, ze za 3 tygodnie mam sie zglosic albo na wywolywanie porodu sn, albo na cc, zadecyduje usg -
madlenka wrote:Dziewczyny śliczne te brzuszki. Jeszcze chwilka i będziecie śmigać z maluchami na spacerki. A ja wchodzę w comiesięczny etap wymyślania sobie objawów
Powiem szczerze, ze ja juz bym wolala spacerowac z wozkiem niz z brzuchem, ciazy niesamowicie w leb bym strzelila temu kto twierdzi, ze ciaza to nie chorobamadlenka lubi tę wiadomość
-
Eklerka jak my się rozpakujemy to któreś z dziewczyn muszą zaciążyć na nasze miejsce bo ilość ciężarnych czarnobylek musi sie zgadzać
To fakt końcówka ciąży to nie taki cud miód i cukierki ale posiadanie dziecka jest warte każdego poświęcenia i ceny -
Gosia, to jest oczywista oczywistosc ja sie chetnie potocze jeszcze z miesiac, wazne zeby dziecku bylo dobrze
I swiete slowa, przyda sie kolejna porcja wiruskow zeby wszystkie Czarnobylki poczuly na wlasnej skorze uroki ciazy a potem pchaly z duma wozki i cieszyly sie z macierzynstwagosia86, aja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Łapie wiruski
Trzymajcie dziewczyny jutro kciuki za mnie, bo mam monitoring... mam nadzieje, że endo ładnie urosło i jajeczka, tak byśmy mogli podejść w tym tygodniu do iui...gosia86, Eklerka, szpilka lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki i też łapię wiruski!!!
Oraz uroczyście przyrzekam, że jak będę już mamą, to NIGDY nie przestanę o siebie dbać. Właśnie przeżyłam horror - spotkałam dalszą znajomą, która ma 30 lat a obecnie wygląda na 40+ !!! Ja rozumiem, że przy dzieciach jest mało czasu, ale jakieś granice powinny zostać zachowane[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
gosia86 wrote:Aja kciuki za Endo i pęcherzyki
Daj znać jak się sprawy mają:*
Pęcherzyki bardzo ładne W lewym jajniku są 2, jeden ma 18mm, a drugi 19mm.Jak je zobaczyłam na monitorze, aż mi się chciało płakać... A w prawym jajniku jest jeden pęcherzyk na 16mm. Endo trochę kiepskie, bo tylko 6mm. Lekarz mówił, że to takie minimum. Mamy nadzieję, że trochę podrośnie do piątku i uda nam się zrobić mi prezent urodzinowo - imieninowy... jutro ovitrelle i w piątek działamy....vincaminor, gosia86, Lenka@, Eklerka, szpilka lubią tę wiadomość
-
Aju...dziękuję za pamięć i ciepłe słowa. Bardzo cieszę się z Twoich dobrych wieści i życzę powodzenia w pięknym, owocnym cyklu!aja lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
madlenka wrote:Aja 3 mam kciuki by ten pecherzyk (ktory wolisz) za jakiś czas był zielony i nazywany fasolka
Marzą mi się te jajeczka z lewego jajnika. "Bliźniaki" jak to stwierdziłam gdy je zobaczyłam A tak poważnie najważniejsze żeby się w ogóle udało i było wszystko dobrze.