Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam jestem po kolejnej wizycie u endo z nowymi wynikam badan i powiedział ze wyniki świadczą o zapaleniu tarczycy i przepisał mi euthyrox N 25 1x1 nadczo 30 min przed sniadaniem i powiedział ze jezeli uda mi sie zajsc w ciąze to mam natychmiast do niego przyjsc bez kolejki powiem wam ze jestem po tej wizycie pozytywnie nastawiona ze sie moze w koncu uda trzymam za was kciuki
szpilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelina27 wrote:Witam jestem po kolejnej wizycie u endo z nowymi wynikam badan i powiedział ze wyniki świadczą o zapaleniu tarczycy i przepisał mi euthyrox N 25 1x1 nadczo 30 min przed sniadaniem i powiedział ze jezeli uda mi sie zajsc w ciąze to mam natychmiast do niego przyjsc bez kolejki powiem wam ze jestem po tej wizycie pozytywnie nastawiona ze sie moze w koncu uda trzymam za was kciuki
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczyli chcesz mi powiedziec ze to haszi bo ja sie pierwszy raz z tym spotykam i nic nie wiem o tym badziewiu jeszcze mam dodatkowo zrobic usg dowcipnie i usg tarczycy i po 3 mies brania tabletek powtórzyć tsh Aniu oświeć mnie troche pod względem haszi boo nic nie wiem o tym
-
nick nieaktualnyewelina27 wrote:czyli chcesz mi powiedziec ze to haszi bo ja sie pierwszy raz z tym spotykam i nic nie wiem o tym badziewiu jeszcze mam dodatkowo zrobic usg dowcipnie i usg tarczycy i po 3 mies brania tabletek powtórzyć tsh Aniu oświeć mnie troche pod względem haszi boo nic nie wiem o tym
-
nick nieaktualnypodam Ci wszystkie aktualne wyniki
estradiol 265,4 norma46-607
fsh 8,82 norma 3,5-12,5
lh 20.38 norma 2,4-12,6
prolaktyna 484 norma 127-637
przeciwciała p peroksydazie tarczycowej <5 norma <34
przeciwciała p tyreoglobulinie 148,4 norma<115
tsh 2,660 norma 0,4-4
kortyzol 20,51 norma 6,2-19,4
tych przeciwciał tyreo mam za duzo i tsh powiedział ze trzeba zbic a ty co o tym sadzisz
-
nick nieaktualnyewelina27 wrote:podam Ci wszystkie aktualne wyniki
estradiol 265,4 norma46-607
fsh 8,82 norma 3,5-12,5
lh 20.38 norma 2,4-12,6
prolaktyna 484 norma 127-637
przeciwciała p peroksydazie tarczycowej <5 norma <34
przeciwciała p tyreoglobulinie 148,4 norma<115
tsh 2,660 norma 0,4-4
kortyzol 20,51 norma 6,2-19,4
tych przeciwciał tyreo mam za duzo i tsh powiedział ze trzeba zbic a ty co o tym sadzisz
a co do przeciwcał to ich niestety nie zbijesz niczym, one beda cały czas, mogą wzrastac, minmalnie sie obnizyc ale same z siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 18:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelina27 wrote:ft3 i ft4 zrobiłam sama w lutym wyniki
ft3 5,78 norma 3,5-6,5
ft4 14,54 norma 11,5-22,70 -
nick nieaktualny
-
Testy owulacyjne nie powiedza ci czy masz owulacje. One wskazuja poziom hormony i jesli sa dwie kreski to oznacza to, ze owulacja moze nastapic w ciagu kolejnych 48h.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Hello Czarnobyleczki :* wpadam tylko na chwilkę polecić Wam książkę 'Mama dookoła świata' Ofelii Grzelińskiej. Narazie pierwszy rozdział za mną o mamach z Japonii. zapowiada się rewelacyjnie!
Ewelina mam nadzieję, że ta diagnoza, to krok w stronę dzidziusiaEklerka, ewelina27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Długo mnie tu nie było...
Przesyłam wiruski... i pozytywną energię...
Co prawda pogoda pewnie wszędzie taka nijaka, ale już niedługo zacznie się sezon grillowy he he he
Ciepło się zrobi i będzie przyjemnie...
Eklerka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, mogę się przyłączyć ? Rocznikowo pasuję i właśnie kończy się mój pierwszy cykl starań.
Zaczęłam strasznie pechowo, bo na własne życzenie rozregulowałam sobie cykl Czekam więc na okres. To mój 34 dc, w środę przestałam brać duphaston.
Będę do was zaglądać
-
PeggyOlsen wrote:Cześć dziewczyny, mogę się przyłączyć ? Rocznikowo pasuję i właśnie kończy się mój pierwszy cykl starań.
Zaczęłam strasznie pechowo, bo na własne życzenie rozregulowałam sobie cykl Czekam więc na okres. To mój 34 dc, w środę przestałam brać duphaston.
Będę do was zaglądać
Cześć,
mój też 34dc i chyba zrobiła się torbiel...idę na usg sprawdzić.
Nie wiem o co chodzi bo brałam luteinę przez 10 dni, takiego numeru mi jeszcze nie zrobiła...może za małą dawkę miałam
-
gosia86 wrote:Aja i jak u Ciebie? Działaliście dzisiaj z jajeczkami?
Eklerka, Lenka@, gosia86, ewwiel, szpilka lubią tę wiadomość