Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze że do czwartku coraz bliżej ale pewnie mocno Ci się dłuży ale na pocieszenie dodam że to tylko w ciąży (i przed nią) tak się dłuży bo jak już jest dziecko to czas zapindala jak zwariowany. Zresztą co ja będę mówić za parę miesięcy sama się przekonasz :*
-
Co tam u Was dziewczyny?
Ja jestem po wizycie u gin po porodzie. Wszystko tam na dole u mnie ok
Więc za jakiś czas wrócę do was na różową stronę jak będziemy myśleć o braciszku dla Poli
Madzia jutro mocne kciuki za Ciebie i fasolkę i myślami jestem z Tobą:* -
Cześć moje Czarnobyleczki :*
Kochane jest serducho i Dziudziuś odpowiada wiekowi ciąży, są też ładne przepływy no i jak na razie jest super wierzę, że już tak zostanie.
Oficjalnie mogę zawirusować nasze Staraczki :*gosia86, under_the_snow, agatka196, vincaminor, aja, szpilka, an28, Eklerka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
No, to teraz wszystko na dobrej drodze, zeby do konca roku wszystkie czarnobylki byly juz po "drugiej stronie mocy"
aja lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
magdalenka_ka wrote:Cześć moje Czarnobyleczki :*
Kochane jest serducho i Dziudziuś odpowiada wiekowi ciąży, są też ładne przepływy no i jak na razie jest super wierzę, że już tak zostanie.
Oficjalnie mogę zawirusować nasze Staraczki :*grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuje za wirusy łapię wszystkie ile dam rade unieść w poniedziałek do nowego gina z całym pakietem wyników w sierpniu usg tarczycy i wizyta u endo a wczoraj jak rozmawiałam z pania neurolog to Ona powiedziała mi ze jak wyreguluje tarczyce to zajdę w ciążę pocieszyła mnie ta Pani widać ze troszczy się o pacjętów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytsh było 2,66 ft35,78 nor 3.5-6.50 ft4 14.54 norm 11,5- 22,70 Gosiu tsh trochę spadło moze jak pójde w pon do gina poprosze o te same badania i bym w sierpniu zaniosła wyniki do engo jak troche gotówki przypłynie pojde na monit albo przynajmniej jedno usg gin na razie plan jakis mam zobaczymy co życie przyniesie