Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vinca, ja przy przejściu na 1 tabletkę luteiny też miałam plamienia, jak widzisz, wszystko się skończyło ok
trzymam zatem kciuki za jutrzejsze USG! Daj nam znać
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
No właśnie mam ogromną nadzieję, że to tylko efekt zejścia do 100mg dziennie... Na razie grzecznie wróciłam do dwóch tabletek i cały dzień leżę tak na wszelki wypadek. Na szczęście od tego porannego epizodu jest czyściutko.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
vincaminor wrote:No właśnie mam ogromną nadzieję, że to tylko efekt zejścia do 100mg dziennie... Na razie grzecznie wróciłam do dwóch tabletek i cały dzień leżę tak na wszelki wypadek. Na szczęście od tego porannego epizodu jest czyściutko.
;)Odezwij się po usg czy wszystko porządku.
U mnie też ok, torbiel zniknęła, więc możemy szalećjedynie co mi dolega, to chyba mnie wczoraj zawiało bądź postrzyknęło. Rano jak wstałam poczułam tylko jak mi coś chrupnęło w szyji i karku i tym sposobem w ogóle nie mogę obrócić głowy w lewą stronę;/
-
aja wrote:U mnie też ok, torbiel zniknęła, więc możemy szaleć
jedynie co mi dolega, to chyba mnie wczoraj zawiało bądź postrzyknęło. Rano jak wstałam poczułam tylko jak mi coś chrupnęło w szyji i karku i tym sposobem w ogóle nie mogę obrócić głowy w lewą stronę;/
aja lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
MNie to samo przed studniówką złapało. Wtedy uratowała mnie "rodzinna znachorka
", która dała mi jakąś sól dr Nony czy jakoś tak. Na drugi dzień byłam jak nowo-narodzona. Ale nie wiem czy to za sprawą soli, czy po prostu mi przeszło samoistnie
Vinca, daj znać jak USG!matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Bedziwpemy czekac na wiesci. Ja mam ostatnie "genetyczne" USG za tydzien w srode. Moze Mela wreszcie zechce pokazac sie mamusi, bo poki co to strasznie tajemnicza jest.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Jestem! Wszystko wyszło jak trzeba, tylko to nasze Dzieciątko to pokazało jak ma w poważaniu wszystko i wszystkich, bo cały czas się tyłkiem wypinało do rodziców i lekarza.
Żeby raczyło się obrócić bokiem musiałam wyjść z gabinetu i 15 minut kursować po schodach w klinice jedząc czekoladę, a to i tak dopiero po przejściu na usg "dowcipne".
No i na 95% mamy synusia, tą jedną rzecz pokazał nam bez walki i proszenia.agatka196, aja, szpilka lubią tę wiadomość
-
To tak jak moja corka... buzi pokazac nie chciala, ale to, co ma miedzy nogami to szybko pokazala. Bedzie rozmowa wychowawcza
Vinca, gratuluje! Cudowna wiadomosc! Mysleliscie juz nad imieniem?matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Nie, na razie wiem tylko, jakie będzie drugie imię - Dominik, na cześć mojej Babci. Chcę zrobić z tego tradycję, bo ja mam drugie imię po swojej Prababci, to chciałam też Prababcię mojego Dziecka tak samo uhonorować.
gosia86, aja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane , chwile mnie nie bylo bo czasu brak , pracuje po 10 h dziennie i czlowiek zabiegany
U mnie juz po owulacji pecherzyki miałam w sumie 2 po 25 mm, dostałam pregnyl i teraz czekam
Gosia endo urosło w ciagu 2 dni z 5,5 na 10,33 mm a wiec wszystko ok
biore encorton po ktorym dzieki Bogu nie tyje wrecz chudnę
Mam genialną ginekolog ktora postanowiła z 2 cyklu stymulacji zrobic 3 a wiec jesteśmy miesiac do przodu ;)a czas na wage złota jest dla nas w obecnej sytuacji.
A co u Was kochane? -
gosia86 wrote:Aja udanego urlopu :* /QUOTE]
Gosiu, do urlopu jeszcze tydzień, ale już się nie mogę doczekać i mam nadzieję, że będzie udanyTeraz tylko tydzień w pracy bez szefa muszę przeżyć
Aniu, cieszę się, że endo ładnie ci urosłomnie też ovitrelle pomagał.Skoro takie piękne endo masz, to może iui ani ivf nie będzie konieczne? Trzymam kciuki
-
Czeeesc! Jak po weekendzie?
My wróciliśmy wczoraj wieczorem z krótkiego wypadu weekendowego nad jeziorko. Jeden dzien slonce piekło i ponad 30 stopni, a tak to piękny wiaterek, slonce na zmianę z chmurkami i przyjemne powietrze ok 23-25 stopni. W sam raz zeby sie nie umęczyć