Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vinca, ja przy przejściu na 1 tabletkę luteiny też miałam plamienia, jak widzisz, wszystko się skończyło ok trzymam zatem kciuki za jutrzejsze USG! Daj nam znaćmatko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
No właśnie mam ogromną nadzieję, że to tylko efekt zejścia do 100mg dziennie... Na razie grzecznie wróciłam do dwóch tabletek i cały dzień leżę tak na wszelki wypadek. Na szczęście od tego porannego epizodu jest czyściutko.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
vincaminor wrote:No właśnie mam ogromną nadzieję, że to tylko efekt zejścia do 100mg dziennie... Na razie grzecznie wróciłam do dwóch tabletek i cały dzień leżę tak na wszelki wypadek. Na szczęście od tego porannego epizodu jest czyściutko.
U mnie też ok, torbiel zniknęła, więc możemy szaleć jedynie co mi dolega, to chyba mnie wczoraj zawiało bądź postrzyknęło. Rano jak wstałam poczułam tylko jak mi coś chrupnęło w szyji i karku i tym sposobem w ogóle nie mogę obrócić głowy w lewą stronę;/ -
aja wrote:U mnie też ok, torbiel zniknęła, więc możemy szaleć jedynie co mi dolega, to chyba mnie wczoraj zawiało bądź postrzyknęło. Rano jak wstałam poczułam tylko jak mi coś chrupnęło w szyji i karku i tym sposobem w ogóle nie mogę obrócić głowy w lewą stronę;/
aja lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
MNie to samo przed studniówką złapało. Wtedy uratowała mnie "rodzinna znachorka ", która dała mi jakąś sól dr Nony czy jakoś tak. Na drugi dzień byłam jak nowo-narodzona. Ale nie wiem czy to za sprawą soli, czy po prostu mi przeszło samoistnie
Vinca, daj znać jak USG!matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Bedziwpemy czekac na wiesci. Ja mam ostatnie "genetyczne" USG za tydzien w srode. Moze Mela wreszcie zechce pokazac sie mamusi, bo poki co to strasznie tajemnicza jest.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Jestem! Wszystko wyszło jak trzeba, tylko to nasze Dzieciątko to pokazało jak ma w poważaniu wszystko i wszystkich, bo cały czas się tyłkiem wypinało do rodziców i lekarza. Żeby raczyło się obrócić bokiem musiałam wyjść z gabinetu i 15 minut kursować po schodach w klinice jedząc czekoladę, a to i tak dopiero po przejściu na usg "dowcipne".
No i na 95% mamy synusia, tą jedną rzecz pokazał nam bez walki i proszenia.agatka196, aja, szpilka lubią tę wiadomość
-
To tak jak moja corka... buzi pokazac nie chciala, ale to, co ma miedzy nogami to szybko pokazala. Bedzie rozmowa wychowawcza
Vinca, gratuluje! Cudowna wiadomosc! Mysleliscie juz nad imieniem?matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Nie, na razie wiem tylko, jakie będzie drugie imię - Dominik, na cześć mojej Babci. Chcę zrobić z tego tradycję, bo ja mam drugie imię po swojej Prababci, to chciałam też Prababcię mojego Dziecka tak samo uhonorować.
gosia86, aja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane , chwile mnie nie bylo bo czasu brak , pracuje po 10 h dziennie i czlowiek zabiegany
U mnie juz po owulacji pecherzyki miałam w sumie 2 po 25 mm, dostałam pregnyl i teraz czekam
Gosia endo urosło w ciagu 2 dni z 5,5 na 10,33 mm a wiec wszystko ok
biore encorton po ktorym dzieki Bogu nie tyje wrecz chudnę
Mam genialną ginekolog ktora postanowiła z 2 cyklu stymulacji zrobic 3 a wiec jesteśmy miesiac do przodu ;)a czas na wage złota jest dla nas w obecnej sytuacji.
A co u Was kochane? -
gosia86 wrote:Aja udanego urlopu :* /QUOTE]
Gosiu, do urlopu jeszcze tydzień, ale już się nie mogę doczekać i mam nadzieję, że będzie udany Teraz tylko tydzień w pracy bez szefa muszę przeżyć
Aniu, cieszę się, że endo ładnie ci urosło mnie też ovitrelle pomagał.Skoro takie piękne endo masz, to może iui ani ivf nie będzie konieczne? Trzymam kciuki -
Czeeesc! Jak po weekendzie?
My wróciliśmy wczoraj wieczorem z krótkiego wypadu weekendowego nad jeziorko. Jeden dzien slonce piekło i ponad 30 stopni, a tak to piękny wiaterek, slonce na zmianę z chmurkami i przyjemne powietrze ok 23-25 stopni. W sam raz zeby sie nie umęczyć