Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zazdrość! U nas w Krakowie od paru dni upały, siedzę z twarzą w wentylatorze, a i tak mi niewiele to daje. Jeszcze mąż w tym tygodniu pracuje popołudniami, więc muszę sporo biegać z psem, co trochę jest już dla mnie męczące (zwłaszcza wchodzenie po schodach na 3 piętro). Hoffi jeszcze teraz przechodzi jakiś okres fascynacji życiem towarzyskim i mało się nie wścieknie i nie zapiszczy jak widzi na dworze jakiegoś innego, znajomego psa. Muszę go koniecznie oduczyć tego wychodzenia na zawołanie, bo potem jak się urodzi Mela, to może być to trochę trudne.
Poza tym ciążowy brzuszek wreszcie się pokazał (chociaż i tak nikt mi nie wierzy, że to właściwie 8 miesiąc...), jutro jedziemy na USG ostatnie. Mam nadzieję, że Mała nie zrobiła psikusa i nie odwróciła się główką do góry już.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Dziewczyny jak sioę wkurzyłam na USG dzisiaj. Badała mnie jakaś stara baba, która najpierw poinformowała mnie, że dziecko ma jedną nóżkę krótszą. Jak spytałam "jak to?!", to milczała, a po chwili "aaaaa nie, podwiniętą ma trochę". Ale na koniec przebój. Daje mi wyniki i w drzwiach "nie widziałam serca, ale to niech pani z lekarzem prowadzącym skonsultuje" i zamknęła mi drzwi przed nosem! Zadzwoniłam z płaczem do męża, od razu mi załatwił USG 3d, okazało się, że serce jest, bije, wszystkie komory prawidłowe. Ale co przeżyłam to moje!matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
hej dziewczyny nie wiem czy jeszcze uzupełniacie listę z pierwszej strony,ale chciałam poinformować że 24.04 na Świecie pojawiło się moje największe szczęście Wojtuś teraz wróciliśmy na ovu bo zaczynamy starania o kolejne pozdrawiam i życzę samych zieloności oraz szczęśliwych rozwiązań
szpilka, Eklerka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Cześć dziewczyny
Przyszłam się przywitać po długiej przerwie i widzę same nowe twarze.
16.01 przyszedł na świat Igor- trochę nas przestraszył spadkami tętna i trzeba było go wyciągnąć na świat 2tyg przed terminem. Ale najważniejsze, że jest z nami
Chciałam wam życzyć powodzenia i wytrwałości bo wartoszpilka lubi tę wiadomość
-
Przycichłyśmy znów!
Ja dzisiaj po kolejnej wizycie i trochę jestem zaniepokojona, bo lekarka powiedziała, że szyjka się skraca i jest już lekkie rozwarcie. Kazała odpoczywać i na razie nie panikować (ale jak tu nie panikować w sumie). Z jednej strony chciałabym urodzić wcześniej, ale poprzez "wcześniej" rozumiem góra tydzień, dwa przed terminem!matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
hej dziewczynki wpadam zobaczyć co u staraczek/ ciężarówek i mamuś a tu cisza jak makiem zasiał
mielismy sie starac o drugie, ale okazało się, że mam kamienie w pęcherzyku żółciowym i póki co nie bedziemy się starać
pamietam o Wasgosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane prosze i mocne kciuki w poniedziałek(bede prosic ginke o to aby wtawiła mi szybciej zaswiadczenie do in vitro, poniewaz w pazdzierniku-tak bym konczyła 6 cykl clo, mozemy juz nie miec szansy na kwalifikacje , oby poszła mi na reke)
1 wrzesnia mamy umówiona juz wizyte kwalifikacyjna w invikcie, tak wiec stresujace dni przed namiEklerka lubi tę wiadomość
-
Wpadłam zobaczyć co tu słychać i aż mi słabo... Wy serio z tym odpuszczeniem? poważnie? Myślicie że ja przez ponad 6,5 roku wiecznie się spinałam? realy?
4 IUI za mną i wielka kurwa dupa z tego nic! ani odpuszczenie ani inseminacje! może i tak jest że pomimo wielu przeszkód zachodzi się w ciążę no ale please to nie jest tak że odpuszczę i po kilku miesiącach nagle zaskoczy...
ciocie dobra rada i teksty typu "wyluzuj" "odpuść i wyjedź" a nawet "zmień faceta" to pozal się boże jakijś nastolatki która myśli że po oralu zajdzie...
zycze wam zrowych dzieci...tulipanna lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualny