Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaja wrote:Aniu, 4 pęcherzyki miałam.
Nie umiem pozbyć się lęku, że to prawda. Jutro polecę po test do apteki.
zamiast robic kolejny test mozesz sie udac juz na usg bo powyzej 1000 widac juz pecherzykWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 22:31
aja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aja tak bardzo się cieszę i mocno trzymam kciuki żeby wszystko był ok. Musi być!!!
aja lubi tę wiadomość
wrzesień 2014 - początek starań
kwiecień 2016 - laparoskopia, jajowody niedrożne (zrosty, wodniaki)
maj 2016 - IVF bez transferu, 6 mrożaczków
27.06.2016r. - transfer mrożaczka 2AB, 9dpt beta 219
24.03.2017r. - narodziny Synka 😍
02.02.2019r. - transfer mrożaczka 1AB
06.03.2019r. - transfer mrożaczka 4BB - -
Dziewczyny, robiłam dzis rano sikańca i straszny bladzioch wyszedł, tempka spada, boje sie strasznie!!!
-
nick nieaktualnyaja wrote:Dziewczyny, robiłam dzis rano sikańca i straszny bladzioch wyszedł, tempka spada, boje sie strasznie!!!
-
nick nieaktualny
-
Aja, mi też blade wychodziły testy, o takim przyroście bety nawet nie śniłam, więc uspokój się. Moja blada druga kreska skończyła już trzeci miesiąc. Trzymam kciuki mocno!matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Dziewczyny, dziękuję Wam!!! Panikara ze mnie straszna. Byłam u lekarza. Wysiedziałam się, prawie do 23, ale byłam bez rejestracji i musiałam czekać na sam koniec, a opóźnienie było dziś straszne. Jak na dzień dzisiejszy wszystko jest ok. Jest pęcherzyk 4,3mm :)Bete mam zrobić w przyszłym tygodniu przed świętami. Jeszcze raz Wam dziękuje i jestem z Wami całym sercem
gosia86, under_the_snow, BabyBe, ewelina27, agatka196 lubią tę wiadomość
-
aja wrote:Dziewczyny, dziękuję Wam!!! Panikara ze mnie straszna. Byłam u lekarza. Wysiedziałam się, prawie do 23, ale byłam bez rejestracji i musiałam czekać na sam koniec, a opóźnienie było dziś straszne. Jak na dzień dzisiejszy wszystko jest ok. Jest pęcherzyk 4,3mm :)Bete mam zrobić w przyszłym tygodniu przed świętami. Jeszcze raz Wam dziękuje i jestem z Wami całym sercem
aja lubi tę wiadomość
-
Z pracą jeszcze zobaczę co będzie. Decyzję podejmę po wizycie 4.01. Na razie jeszcze szefowi nic nie powiedziałam. Teraz po nowym roku będzie u nas spokojniej, ruch spadnie, aż do czasu kiedy zaczną się komunie. Wszystko będzie zależało od tego jak się będę czuć i jak ciąża będzie się rozwijać. W sumie czuję się dobrze. Co do objawów, to jestem ospała, piersi mam nabrzmiałe i sutki wrażliwe. Np. w sobotę było mi strasznie niedobrze, wszystko mi stało w gardle, a do tego tak strasznie mnie ssało w żołądku. No i w sumie dość często mnie ssie z głodu. Wtedy zjadłabym konia z kopytami, a tu zjem jedną kanapeczkę i dość. Dziś mnie głowa strasznie bolała i byłam blada jak truposzcze.Dopiero teraz zaczęłam się lepiej czuć. Tak to jest ok, na nic nie narzekam i staram się funkcjonować normalnie.
-
Aja, jak pięknie, gratuluję! :* Mocno trzymamy za Was kciuki
U mnie wczoraj rozpoczęty dziewiąty miesiąc - ja nie wiem kiedy to minęło, zaraz meta, a ja nawet nie mam spakowanej torby do szpitala.aja, szpilka lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
...a co zrobić kiedy umiera nadzieja...kiedy czujesz, że się wypalasz...
Dziwny czas. Nie lubię go. Święta. Czemu ostatnio kojarzą mi się wyłącznie ze smutkiem...? Że niby czemu ja?
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka, życzę Ci, zebyscie nastepne swiera spedzili we trojke. Musi tak byc! Za rok ten watek ma umrzec, bo wszystkie bedziemy na fioletowej stronie!matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.