Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, życzę Wam pięknych i niezapomnianych Świąt Bożego Narodzenia oraz wzajemnej życzliwości, wiary i optymizmy w nadchodzącym Nowym Roku!
-
Dziewczyny, plamie i jestem w szpitalu. Lekarz mnie zgadal i zapytal po co z plamieniami przyjezdzalam. Powiedzial tez, ze 5tc i serca nie ma a powinno byc juz slychac. Jestem przerazona
-
Aja wiem, ze sie martwisz, ale serduszko niekiedy pojawia sie pozniej niz wychodzi z wyliczen bo np pozniej sie zagniezdzilo. Plamienia na poczatku sa dosc czeste i nie musza oznaczac nic zlego. Dali Ci luteine lub jakies inne leki czy tylko lezysz? Na wypadek gdyby chcieli robic jakis zabieg bo nie ma serduszka, radzilabym poczekac jeszcze tydzien dwa, bo piekne serduszko sie pojawi. Ostatnio kolezanka robila urodziny takiemu serduszku, ktorego nie bylo, ale sie uparla czekac i poszla do innego lekarza. Trzymam mocno kciuki, zeby okazalo sie ze wszystko jest ok. Wiem, ze trudno, ale staraj się myslec pozytywnie i nie martwic na zapas
-
Aja jestem z Tobą. Podobno serducho widać dopiero od 6 tygodnia. Nie martw się na zapas bo te plamienia nie muszą oznaczać najgorszego. Przytulam mocno.wrzesień 2014 - początek starań
kwiecień 2016 - laparoskopia, jajowody niedrożne (zrosty, wodniaki)
maj 2016 - IVF bez transferu, 6 mrożaczków
27.06.2016r. - transfer mrożaczka 2AB, 9dpt beta 219
24.03.2017r. - narodziny Synka 😍
02.02.2019r. - transfer mrożaczka 1AB
06.03.2019r. - transfer mrożaczka 4BB - -
Dziewczyny, dziekuje za wsparcie. Dzis inny lekarz na dyzurze i mowil, ze spokojnie, ze to wczesna ciaza, ze na usg niewiele widac i ze spokojnie. Beta w srode 11338, beta z wczoraj 11745. Jeszcze jutro beta. Mam nadzieje, ze przyrosnie. Jutro dyzur ma moja doktorka. Mam nadzieje, ze w poniedzialek wyjde do domu. Jedyne co mnie martwi, to, to, ze mi sie torbiele porobily.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wlaczymy. Plamienia ustają, jutro kolejna beta i usg. narazie w ciągu dwóch dni z 11745 przyrosła do ponad 15 tys.
agatka196, vincaminor lubią tę wiadomość
-
Hej malaczarna07, witaj wśród "czarnobylek"
ja i mój mąż staramy się od września zeszłego roku, podobnie jak ty mam niedoczynność tarczycy i do tego wysoką prolaktynę, z którą na szczęście jako tako udało się nam już uporaćwrzesień 2014 - początek starań
kwiecień 2016 - laparoskopia, jajowody niedrożne (zrosty, wodniaki)
maj 2016 - IVF bez transferu, 6 mrożaczków
27.06.2016r. - transfer mrożaczka 2AB, 9dpt beta 219
24.03.2017r. - narodziny Synka 😍
02.02.2019r. - transfer mrożaczka 1AB
06.03.2019r. - transfer mrożaczka 4BB - -
nick nieaktualny
-
witajcie, dołaczam do Was - Nas. Jesteśmy małżeństwem 4lata, żadnej antykoncepcji nidy nie stosowałam (npr).
od stycznia- lutego 2015r staramy sie o DzidIusia i nic. ginek mi wymroził w czerwcu nadżerke, a do tego zjadam malutką dawke bromergonu, ponoć nie ma żadnych przeszkód.....08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Cześć Dziewczyny, jestem w domu. Plamienia ustały, beta dziś ponad 20 tys. W usg jest mały Glutek. Mam nadzieję, że 4 stycznia usłyszę serduszko. Na razie dziś mi mega niedobrze. Dziękuję Wam za wsparcie
Witajcie nowe Czranobylki - powodzenia! Dla Wszystkich Czarnobylek również wszystkiego dobrego i powodzeniaewelina27, szpilka, agatka196, vincaminor lubią tę wiadomość
-
Ufff Aja cały czas mam Ciebie w myślach. Super że beta pięknie przyrasta. Leż i dużo odpoczywaj. Jesteś na L4?urlopie? Musi być dobrze :*
Szpilka bierzesz kawas foliowy czy witaminy dla kobiet w ciąży i matek karmiących? Mi gin kazał brać witaminy takie jak w ciąży. Czekam teraz na 2 @ jeśli będą cykle takie jak przed porodem to na dniach powinna byćaja lubi tę wiadomość