Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesteśmy choć nie obyło się bez strachu. Nie dość, że 2 godziny opóźnienia, to jeszcze dziecko nam tak strachu na pędziło, że masakra Doktorka jak robiła usg, to aż pobladła. Mówi, że piękny pęcherzyk, ale pusty. Myślałam, że mi serce z piersi wyskoczy!!! Ale poruszała jeszcze tą głowicą, poprzesuwała po całej macicy i się pokazał mały Bobciu! Ma 11 mm Ale się wystraszyłyśmy! Sama doktorka trzy razy mi mówiła, że się przestraszyła. Na razie serduszka nie słuchałyśmy. Dostałam 2 tyg zwolnienia. 18 stycznia mam przyjść do kontroli, to wtedy założymy kartę ciąży. Mam już porobić pierwsze badania i przynieść na następną wizytę.
szpilka, agatka196, gosia86, BabyBe, vincaminor, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
No to super aja że wszystko ok.
Niech teraz te 11mm szczęścia szybko rośnie i nie bawi się już w chowanego.aja lubi tę wiadomość
wrzesień 2014 - początek starań
kwiecień 2016 - laparoskopia, jajowody niedrożne (zrosty, wodniaki)
maj 2016 - IVF bez transferu, 6 mrożaczków
27.06.2016r. - transfer mrożaczka 2AB, 9dpt beta 219
24.03.2017r. - narodziny Synka 😍
02.02.2019r. - transfer mrożaczka 1AB
06.03.2019r. - transfer mrożaczka 4BB - -
No juz dluzej nie wytrzymam. Jest druga blada kreska. Wciaz nie moge uwierzyc, bo o Pawelka staralismy sie 1,5 roku. I nie bylo latwo i przyjemnie. Dzieki Wam mialam wtedy sile gdy watpilam a teraz wyszlo od razu az mi glupio pisac. Z drugiej strony moze w ktoras nadzieja wstapi, bo mi pomagalo jak nasze staraczkiw koncu zachodzily, bo te w realu z brzuszkiem i dziecmi maja dzialanie dobijajace
rah, gosia86, agatka196, under_the_snow, vincaminor, BabyBe, aja, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super szpilka!
Najpierw aja, potem ty, ciekawe która będzie następna?
Raczej nie ja bo owu wyznaczyło mi jutro @ a temp już dziś znacznie niżej ale za wszystkie pozostałe mocno trzymam kciuki.
Miłej nocki.wrzesień 2014 - początek starań
kwiecień 2016 - laparoskopia, jajowody niedrożne (zrosty, wodniaki)
maj 2016 - IVF bez transferu, 6 mrożaczków
27.06.2016r. - transfer mrożaczka 2AB, 9dpt beta 219
24.03.2017r. - narodziny Synka 😍
02.02.2019r. - transfer mrożaczka 1AB
06.03.2019r. - transfer mrożaczka 4BB - -
BabyBe wrote:Super szpilka!
Najpierw aja, potem ty, ciekawe która będzie następna?
Raczej nie ja bo owu wyznaczyło mi jutro @ a temp już dziś znacznie niżej ale za wszystkie pozostałe mocno trzymam kciuki.
Miłej nocki.BabyBe lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Ja się boję że teraz nie uda sie tak szybko jak przy poprzednich ciążach. Cykle mam rozjechane, więc nawet nie wiem kiedy celować. Mam nadzieję że do czasu rozpoczęcia starań czyli okolic mają wrócą już do normy
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Szpilka, ogromnie gratuluję. Ktoś kiedyś powiedział, że często pierwsza ciąża reguluje wiele rzeczy...
Zrobiłaś to, o czym ja zawsze marzyłam...idealna różnica wieku.
szpilka lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ja bym mogła mierzyć tempkę bo Pola przesypia noce, ale ciągle o tym zapomina. A poza tym ten jeden cykl staraniowy w którym mierzyłam był dla mnie piekłem jak juz było po owu i bardzo bałam się spadku. To był tylko jeden cykl wiec nawet sobie nie wyobrażam co czują dziewczyny które długo się starają
-
gosia86 wrote:Ja bym mogła mierzyć tempkę bo Pola przesypia noce, ale ciągle o tym zapomina. A poza tym ten jeden cykl staraniowy w którym mierzyłam był dla mnie piekłem jak juz było po owu i bardzo bałam się spadku. To był tylko jeden cykl wiec nawet sobie nie wyobrażam co czują dziewczyny które długo się starają
gosia86, vincaminor lubią tę wiadomość