Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I już po nadziei.
Dziś przyszła @ i zaczynam nowy cykl.
W połowie lutego kończę 30 lat. Kilka miesięcy temu uświadomiłam sobie, że nie wyrobię się z urodzeniem dziecka przed 30-tką. W tym wieku moja mama miała nas już trójkę
A dziś jestem prawie pewna, że przed 30-tką to ja nawet nie zajdę w ciążę. Masakra...
wrzesień 2014 - początek starań
kwiecień 2016 - laparoskopia, jajowody niedrożne (zrosty, wodniaki)
maj 2016 - IVF bez transferu, 6 mrożaczków
27.06.2016r. - transfer mrożaczka 2AB, 9dpt beta 219
24.03.2017r. - narodziny Synka 😍
02.02.2019r. - transfer mrożaczka 1AB
06.03.2019r. - transfer mrożaczka 4BB - -
gosia86 wrote:BabyBe podobno kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin u mnie się sprawdziło.
Też o tym gdzieś słyszałam, jakaś nadzieja jest nie powiem
wrzesień 2014 - początek starań
Potwierdzam - moje Dziecko to efekt majówkowego luzu. A pozytywną betę dostałam idealnie w prezencie urodzinowym - 20.05.
Ten suwaczek ciążowy zaczyna mnie irytować - wcale nie czuję się zmęczona i ociężała, co oni mi tu insynuują Dochodzę do wniosku, że albo ja nie jestem w ciąży, albo urodzę małego jednorożcaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 09:20
gosia86 lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Lenka@ wrote:No to u mnie urodziny za pasem. Dwa ostatnie niestety się nie sprawdziły. Może akurat ja jestem felerna. Powodzenia dziewczyny!
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chciałabym wierzyć, że mi też się uda na urodziny ale wczoraj byłam na konsultacji u innego gina i dał mi skierowanie na zbadanie drożności jajowodów... Bać się? Miała któraś z was to badanie?wrzesień 2014 - początek starań
Może i z tym miesiącem urodzin to prawda, bo ja też 2 dni przed urodzinami zobaczyłam 2 kreski. A do tego mam dziwne przeczucie co do momentu poczęcia dziecka, choć iui miałam 30 listopada...
BabyBe, ja miałam badanie drożności. Wiadomo, że strach zawsze jest, ale spokojnie, nie jest to takie straszne i można przeżyć. Trochę boli, ale wszystko zależy od tego jaki się ma próg bólu. U mnie niestety jest niski ;/
Vinca, to fajnie, że się dobrze czujesz moja siostra ma termin porodu podobnie jak ty, a dokładnie na 27.01, ale jak narazie mój drugi siostrzeniec nie chce się "wykluć"
-
A my postanowiliśmy,że wrócimy do starań o rodzeństwo dla Melci tak za 1.5-2 lata. Zobaczymy, tym razem już bez napinki.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
a u mnie znowu plamienie od wczoraj nie panikuje, bo jest mniejsze niż poprzednio. leże plackiem. w poniedziałek mam wizyt kontrolną u ginekologa, ale jak mi się pogorszy, to jadę do szpitala.