Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aja kamień z serca! Czekamy na kolejne dobre wiadomości.
aja lubi tę wiadomość
wrzesień 2014 - początek starań
kwiecień 2016 - laparoskopia, jajowody niedrożne (zrosty, wodniaki)
maj 2016 - IVF bez transferu, 6 mrożaczków
27.06.2016r. - transfer mrożaczka 2AB, 9dpt beta 219
24.03.2017r. - narodziny Synka 😍
02.02.2019r. - transfer mrożaczka 1AB
06.03.2019r. - transfer mrożaczka 4BB - -
Dziewczyny, jestem na L4. Na wizycie po nowym roku zobaczymy co dalej.
Under, jak wszystko będzie dobrze, to będziemy mieć prezent na 5.rocznicę ślubu, bo termin mi wyliczyli na 24.08, a rocznice mamy 27.08. Ale gdzie tam jeszcze! Na razie o tym nie myślę.under_the_snow lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Ufff Aja cały czas mam Ciebie w myślach. Super że beta pięknie przyrasta. Leż i dużo odpoczywaj. Jesteś na L4?urlopie? Musi być dobrze :*
Szpilka bierzesz kawas foliowy czy witaminy dla kobiet w ciąży i matek karmiących? Mi gin kazał brać witaminy takie jak w ciąży. Czekam teraz na 2 @ jeśli będą cykle takie jak przed porodem to na dniach powinna być
-
nick nieaktualny
-
aja wrote:Under, jak wszystko będzie dobrze, to będziemy mieć prezent na 5.rocznicę ślubu, bo termin mi wyliczyli na 24.08, a rocznice mamy 27.08. Ale gdzie tam jeszcze! Na razie o tym nie myślę.
Trzymam kciuki za Maluszka, z taką ładną betą to silny jest na pewno
U nas ostatnia prosta, dzisiaj pakuję walizkę, bo moja Mama nie może już psychicznie zdzierżyć, że jeszcze się nie spakowałam, umowa ze szpitalem już podpisana, dzisiaj płacimy i można rodzić. Ale lepiej niech Maluch jeszcze trochę posiedzi u mnie - na razie wszystko się dzieje zgodnie z planem, nie ma symptomów, że urodzę szczególnie wcześnie.aja lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Staraczkom nudnych 9miesięcy w niedługim czasie
Brzuchatkom donoszenia i szybkich porodów
Mamusiom życzę by w tym kolejnym roku były nie tylko mamami ale i pięknymi żonami i kobietami dla samych siebie
szpilka, aja, agatka196, Lenka@ lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Dziewczyny, dołączam się do tych wszystkich pięknych życzeń Ponadto życzę Wam radości, wiary, optymizmu, a wszystkim Staraczkom w szczególności życzę siły i wytrwałości
Kati86, szpilka, agatka196, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Czarnobylki...te stare i nowe...życzę Wam przede wszystkim zdrowia, bo bez niego cała reszta nie ma znaczenia. Dbajcie o siebie i kochajcie. Tak po prostu.
Ja już zaczynam się czuć staro. Za dwa tygodnie stuknie mi 30tka...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Czarnobylki...te stare i nowe...życzę Wam przede wszystkim zdrowia, bo bez niego cała reszta nie ma znaczenia. Dbajcie o siebie i kochajcie. Tak po prostu.
Ja już zaczynam się czuć staro. Za dwa tygodnie stuknie mi 30tka...
gdzie tam staro do 100 jeszcze nam troche brakujeLenka@ lubi tę wiadomość
-
Lenka@ wrote:Aju, trzymam kciuki za piękne, bijące serducho
Lenka@, szpilka lubią tę wiadomość