Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję za życzenia i życzę Wam (jak i sobie) spełnienia tego jednego wielkiego marzenia w nadchodzącym Nowym Roku i żeby nowo narodzony Jezus przyniósł nam mnóstwo wiary, cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do bycia mamą No i rzecz jasna zdrówka! bo bez niego ani rusz
Ściskam wszystkie już świątecznieAgatek_gagatek, Cukierkowa, Aishha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam szybkie pytanie (może będziecie wiedziały)
Czy można praktycznie jednocześnie przyjąć Estrofem i Dupka? Wczoraj przez to świętowanie zapomniałam, że mam wziąć Estrofem o 21 i wzięłam go o 23 i chwilę później dupka (niedługo później szłam spać i tak wyszło). Na sam koniec po północy chwilę wzięłam Bromka. Od przebudzenia czuję lekkie pobolewanie w podbrzuszu tak jakby na zbliżającą się @, mam nadzieję że to normalne -
nick nieaktualny
-
dziewczyny Kochane. Taka oto dziś niespodzianka... Zaczęłam od owulaka, bo z załozenia nie sikam na ciążowe jeśli nie muszę, ale tak silnie poytywny owulak dał mi do myślenia i wieczorem razem z emkiem zrobiłam ten drugi...
https://zapodaj.net/d6414408b3074.jpg.htmlJaKa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:dziewczyny Kochane. Taka oto dziś niespodzianka... Zaczęłam od owulaka, bo z załozenia nie sikam na ciążowe jeśli nie muszę, ale tak silnie poytywny owulak dał mi do myślenia i wieczorem razem z emkiem zrobiłam ten drugi...
https://zapodaj.net/d6414408b3074.jpg.htmlRucola lubi tę wiadomość
Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Sarrrra wrote:Rucola nie mogę otworzyć !! Ale się domyślam!!!gratuluję. Teraz spokój i idź na betę i daj znać. Który dzień dpo ?
Jutro robię betę, progesteron, TSH i przeciwciała przeciw beta 2 glikoproteinie w klasie M, bo 2 miesiące temu wyszły mi silnie dodatnieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 21:54
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021