Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cukierkowa wrote:Dziękuję kochana :* Wierzę w to...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:gdyby mi wczoraj ktoś powiedział, ze dziś zobaczę 2 kreski to zaśmiałabym mu się prosto w twarz. szczęście przychodzi nie wiadomo kiedyBasia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
nick nieaktualnyRucola wzruszyłam się autentycznie! Bardzo Ci gratuluję piękny widok!
Jak widać z różnymi p.ciałami i innymi trudnościami da się zajść w ciążę
Chwal się jutro betą
Od jak dawna brałaś encorton jesli moge spytac?
Cukierkowa mysle, ze nadzieja zawsze sie gdzies tam tli, nawet jak rozum mowi Nie mozliwe. Ja u siebie od 2 miesiecy mam spadek formy i brak wiary w to, ze niebawem sie uda, kiedys pewnie tak. Nie czuje jednak, zeby to było to, teraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 00:58
-
Selina wrote:Rucola wzruszyłam się autentycznie! Bardzo Ci gratuluję piękny widok!
Jak widać z różnymi p.ciałami i innymi trudnościami da się zajść w ciążę
Chwal się jutro betą
Od jak dawna brałaś encorton jesli moge spytac?
Cukierkowa mysle, ze nadzieja zawsze sie gdzies tam tli, nawet jak rozum mowi Nie mozliwe. Ja u siebie od 2 miesiecy mam spadek formy i brak wiary w to, ze niebawem sie uda, kiedys pewnie tak. Nie czuje jednak, zeby to było to, teraz.Selina lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola wrote:dziewczyny Kochane. Taka oto dziś niespodzianka... Zaczęłam od owulaka, bo z załozenia nie sikam na ciążowe jeśli nie muszę, ale tak silnie poytywny owulak dał mi do myślenia i wieczorem razem z emkiem zrobiłam ten drugi...
https://zapodaj.net/d6414408b3074.jpg.html
gratuluję -
Sarrrra wrote:Daj znać Rucola co do wyników:))) koniecznie. Trzymam kciuki
progesteron 28,9
TSH 1,89
Chyba jest dobrze , tylko nie będę miała jak zbadać przyrostu po 48h, bo alab jest zamknięty w niedzielę a nie chcę zmieniać labu. Jak myślicie, co zrobić?
mam ochotę zaczekac już do wtorku i się nie schizować...Selina, D_basiula, JaKa lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola wrote:Hmm, beta 467,5
progesteron 28,9
TSH 1,89
Chyba jest dobrze , tylko nie będę miała jak zbadać przyrostu po 48h, bo alab jest zamknięty w niedzielę a nie chcę zmieniać labu. Jak myślicie, co zrobić?
mam ochotę zaczekac już do wtorku i się nie schizować...
Poczekałabym do wtorku i zrobiła na spokojnie -
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Hmm, beta 467,5
progesteron 28,9
TSH 1,89
mam ochotę zaczekac już do wtorku i się nie schizować... -
Rucola wrote:Hmm, beta 467,5
progesteron 28,9
TSH 1,89
mam ochotę zaczekac już do wtorku i się nie schizować...
Basiula jak tam dzidziuś?:)jak się czujesz? -
Cukierkowa wrote:Rucola masz jakieś objawy ? Typu mdłości, czy bolące piersi?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Serdeczne gratulacje Rucola nareszcie się doczekałaś
Piękna beta, czekamy na powtórki.
To jak na razie same pozytywne objawy, oby te gorsze nie doszły
Sara śliczny dzidziuś, prawie 10 cm to już kawał ciałka
D_basiula jak się czujesz???Rucola lubi tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
nick nieaktualny