FASOLKOWE PORADY
-
WIADOMOŚĆ
-
Musze sie podzielic dobrymi wiadomosciami, bank zatwoerdzil nam kredyt, dostalismy juz wzor umowy, przeanalizwoalismy ja dokladnie z nasza doradca finansowym, i sroda-czwartek, zaleyz jak ona wroci, podpisujemy umowe w banku, a w sobote za tydzien u notariusza kupno mieszkania, wreszcie widac koniec tego wszystkiego.
Osttanio bylo tak intensywnie, ze dzis wreszcie spalam az do 13!!! chyba z tego ze sie wszytsko juz uspokoilo.
Myslalam, ze bakowe formalnosci beda straszne, a one w porowniau z dwoma wpółwłaścieilami, którzy podobno chca sprzedac a tylko utrudniaja okazały się niczym. Dobrze, ze ta 3 współwłaścicielka jest normalna... ale juz mamy to wszystko za sobą, i mam nadzieje, ze za okolo 2 tygodnie zaczneimy sie szykowac do przeprowadzki i remontuBlondi22, Beata, Effcia28, Dora, mauysia lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:Musze sie podzielic dobrymi wiadomosciami, bank zatwoerdzil nam kredyt, dostalismy juz wzor umowy, przeanalizwoalismy ja dokladnie z nasza doradca finansowym, i sroda-czwartek, zaleyz jak ona wroci, podpisujemy umowe w banku, a w sobote za tydzien u notariusza kupno mieszkania, wreszcie widac koniec tego wszystkiego.
Osttanio bylo tak intensywnie, ze dzis wreszcie spalam az do 13!!! chyba z tego ze sie wszytsko juz uspokoilo.
Myslalam, ze bakowe formalnosci beda straszne, a one w porowniau z dwoma wpółwłaścieilami, którzy podobno chca sprzedac a tylko utrudniaja okazały się niczym. Dobrze, ze ta 3 współwłaścicielka jest normalna... ale juz mamy to wszystko za sobą, i mam nadzieje, ze za okolo 2 tygodnie zaczneimy sie szykowac do przeprowadzki i remontuDora, Amicizia lubią tę wiadomość
-
wpadłam zapytać czy przymniecie do swego grona moją skromną osobę !!!!
Dora ty rodzisz ,a ja początkuję ohhhh trzymam kciuki ,abys urodziła w 45 min i bez boleści jak moja koleżanka !!!!Dora, Blondi22, mauysia lubią tę wiadomość
-
Moja koleżanka w środę urodzila drugiego synka . Poród w tempie ekspresowym - 10 minut, dwa skurcze i juz po , ale nie zdążyli jej naciać krocza i bardzo popękała, Narobiło sie jej krwiaków i dostała potem krwotoku. Operowali ja w pośpiechu bo mogło dojść do najgorszego . Napisała dopiero dziś do mnie o tym. i mówi, ze ból miała niezmierny-jakiego nigdy w życiu nie uświadczyła .Dziś juz jest lepiej i jak mały nie będzie miał żółtaczki to w poniedziałek wyjdą . Kto by kurczę pomyślał,że tak szybko moze się źle zrobić? Ale najważniejsze,ze już wraca do zdrowia .
Dora -powodzenia!!!
Ami-super wiesciDora lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, moze moje pytanie nie jest w waszym temacie,za co przepraszam....ale wiem ze jestescie Panie duzo bardziej doswiadczone.
Dzis mam 5dc po wczesnym poronieniu... W ciaze zaszlam w 1 cyklu staran,niestety cos poszlo 'nie tak'. Dodatkowo mam PCOS...co utrudnia sprawe.
Testy owulacyjne w 37 38dc wskazywaly owulacje, czulam swoje jajniki jak przy owulacji i kochalismy sie w te dni z mezem. Tydzien pozniej poszlam do ginekologa by spojrzal co tam sie dzieje (oczywiscie nie myslac o ewentualnej ciazy,bo wiadomo ze obrazu w usg jeszcze nie ma:)). Powiedzial ze moj organizm jest jakby w zawieszeniu, i mam cienutkie 55mm endo.
Jadlam duphaston 10 dni, powinnam miec juz okres, a tymczasem czuje się dziwnie. Nie panikuje i niczego sobie nie wkrecam, ale czuje sie jak w pierwszych tygodniach tamtej pierwszej ciazy. Ale przy takim endo to przeciez niemozliwe....? -
Dora, tutaj tez wielkie gratulacje i jak dojdziesz do siebie prosze o relację coś tak po twojej wiadomości czułam, że małą może sie wnet narodzić Mam nadzieje ze wszystko dobrze poszło:D i czekam na fotkę
Wielkie gratulacje i piękny prezent na rocznice co?!
zdrówka i samych radości z córciWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 09:50
-
Kaja witaj wśród nas
Nutka, Kopciuszek dziękuję
dziś mamy w planie założyć konto w banku żeby wszystko poszło szybciej z uruchamianiem kredytu. Mam nadzieje, ze przez ta całe teraz przeprowadzanie się itd. mały sie nie pospieszy na ten światEffcia28, Kaja, kopciuszek126 lubią tę wiadomość