Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne FASOLKOWE PORADY
Odpowiedz

FASOLKOWE PORADY

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis poczulam takie pierwsze kopniaki juz przez brzuch ;)
    super uczucie ;)

a co do brzuszka ja też rano mam mniejszy a wieczorem wiekszy

Amicizia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    up

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora jak tam po dzisiejszej wizycie ? ;)

a.png
    a.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, mogę rodzić w każdej chwili:)

Amicizia, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Beata, Kaja, anna_w, mauysia, Effcia28 lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze sie podzielic dobrymi wiadomosciami, bank zatwoerdzil nam kredyt, dostalismy juz wzor umowy, przeanalizwoalismy ja dokladnie z nasza doradca finansowym, i sroda-czwartek, zaleyz jak ona wroci, podpisujemy umowe w banku, a w sobote za tydzien u notariusza kupno mieszkania, wreszcie widac koniec tego wszystkiego.
    Osttanio bylo tak intensywnie, ze dzis wreszcie spalam az do 13!!! chyba z tego ze sie wszytsko juz uspokoilo.

Myslalam, ze bakowe formalnosci beda straszne, a one w porowniau z dwoma wpółwłaścieilami, którzy podobno chca sprzedac a tylko utrudniaja okazały się niczym. Dobrze, ze ta 3 współwłaścicielka jest normalna... ale juz mamy to wszystko za sobą, i mam nadzieje, ze za okolo 2 tygodnie zaczneimy sie szykowac do przeprowadzki i remontu :)

Blondi22, Beata, Effcia28, Dora, mauysia lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora codzień o Tobie myślę i trzymam kciuki żeby poród odbył się szybko w miarę bezboleśnie,a córcia była zdrowa :)

Dora, Kaja, Blondi22 lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Dora codzień o Tobie myślę i trzymam kciuki żeby poród odbył się szybko w miarę bezboleśnie,a córcia była zdrowa :)

Effcia, dziękuję:) a Ty jak się czujes?

• nutka Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Musze sie podzielic dobrymi wiadomosciami, bank zatwoerdzil nam kredyt, dostalismy juz wzor umowy, przeanalizwoalismy ja dokladnie z nasza doradca finansowym, i sroda-czwartek, zaleyz jak ona wroci, podpisujemy umowe w banku, a w sobote za tydzien u notariusza kupno mieszkania, wreszcie widac koniec tego wszystkiego.
    Osttanio bylo tak intensywnie, ze dzis wreszcie spalam az do 13!!! chyba z tego ze sie wszytsko juz uspokoilo.

Myslalam, ze bakowe formalnosci beda straszne, a one w porowniau z dwoma wpółwłaścieilami, którzy podobno chca sprzedac a tylko utrudniaja okazały się niczym. Dobrze, ze ta 3 współwłaścicielka jest normalna... ale juz mamy to wszystko za sobą, i mam nadzieje, ze za okolo 2 tygodnie zaczneimy sie szykowac do przeprowadzki i remontu :)
    Gratulacje;) Super, że będziecie mieć swoje mieszkanko;) MY też już w październiku się przenosimy na swoje.:) A co do współwłaścicieli to wiem coś o tym, bo my z mężem mieliśmy dom na spółkę z ciotką i tak samo utrudniała, ale w końcu udało się sprzedać:)

Dora, Amicizia lubią tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Effcia, dziękuję:) a Ty jak się czujes?

z dnia na dzień jest coraz lepiej :)

Dora lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadłam zapytać czy przymniecie do swego grona moją skromną osobę !!!!

Dora ty rodzisz ,a ja początkuję ohhhh trzymam kciuki ,abys urodziła w 45 min i bez boleści jak moja koleżanka !!!!

Dora, Blondi22, mauysia lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 7 września 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka w środę urodzila drugiego synka :). Poród w tempie ekspresowym - 10 minut, dwa skurcze i juz po :), ale nie zdążyli jej naciać krocza i bardzo popękała, Narobiło sie jej krwiaków i dostała potem krwotoku. Operowali ja w pośpiechu bo mogło dojść do najgorszego :(. Napisała dopiero dziś do mnie o tym. i mówi, ze ból miała niezmierny-jakiego nigdy w życiu nie uświadczyła :( .Dziś juz jest lepiej i jak mały nie będzie miał żółtaczki to w poniedziałek wyjdą :). Kto by kurczę pomyślał,że tak szybko moze się źle zrobić? Ale najważniejsze,ze już wraca do zdrowia :).
    Dora -powodzenia!!!

Ami-super wiesci :)

Dora lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 8 września 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja jeszcze raz gratuluje! bardzo się cieszę z Twoich dwuch kreseczek:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, moze moje pytanie nie jest w waszym temacie,za co przepraszam....ale wiem ze jestescie Panie duzo bardziej doswiadczone.
    Dzis mam 5dc po wczesnym poronieniu... W ciaze zaszlam w 1 cyklu staran,niestety cos poszlo 'nie tak'. Dodatkowo mam PCOS...co utrudnia sprawe.
    Testy owulacyjne w 37 38dc wskazywaly owulacje, czulam swoje jajniki jak przy owulacji i kochalismy sie w te dni z mezem. Tydzien pozniej poszlam do ginekologa by spojrzal co tam sie dzieje (oczywiscie nie myslac o ewentualnej ciazy,bo wiadomo ze obrazu w usg jeszcze nie ma:)). Powiedzial ze moj organizm jest jakby w zawieszeniu, i mam cienutkie 55mm endo.
    Jadlam duphaston 10 dni, powinnam miec juz okres, a tymczasem czuje się dziwnie. Nie panikuje i niczego sobie nie wkrecam, ale czuje sie jak w pierwszych tygodniach tamtej pierwszej ciazy. Ale przy takim endo to przeciez niemozliwe....?

• Dora Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    O godz 00:01 urodziła się Róża!
    Waga 3200, 50 cm

Amicizia, Effcia28, Blondi22, mauysia, Kleopatra, gocha04, Selena, Pismak, Sandraa, Rucia, aisa, Kaja, she, Ilona, anna_w lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora, tutaj tez wielkie gratulacje i jak dojdziesz do siebie prosze o relację :) coś tak po twojej wiadomości czułam, że małą może sie wnet narodzić :) Mam nadzieje ze wszystko dobrze poszło:D i czekam na fotkę :)

Wielkie gratulacje i piękny prezent na rocznice co?! :)

zdrówka i samych radości z córci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 09:50

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja witaj wśród nas :)

Nutka, Kopciuszek dziękuję :)

dziś mamy w planie założyć konto w banku żeby wszystko poszło szybciej z uruchamianiem kredytu. Mam nadzieje, ze przez ta całe teraz przeprowadzanie się itd. mały sie nie pospieszy na ten świat :)

Effcia28, Kaja, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora Gratuluję Kochana :)

zdrówka dla malutkiej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 09:41

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Hej
    O godz 00:01 urodziła się Róża!
    Waga 3200, 50 cm
    gratulacje ;)

fajnie w moje urodziny ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj tu Kaja ;)

Kaja lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkie gratulacje Dora!!!
    Jak się czujesz Ty i Różyczka?

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 119 120 121 122 123
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ