GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula90 wrote:Powiedzcie mmi skoro ja nie widzialam u siebie tego sluzu plodnego to nie mialam owulacji?
owulacja może być nawet bez śluzu Paula..śluz tylko pomaga plemniczkom się poruszać!!ale są kobiety co i śluzu nie zauważały a w ciążę zaszły!!Paula mi się zdaję,że Ty za dużo o tym myślisz:)musisz sobie jakieś zajęcie znaleźć!!Paula90 lubi tę wiadomość
-
moniaak wrote:Paula90 wrote:Powiedzcie mmi skoro ja nie widzialam u siebie tego sluzu plodnego to nie mialam owulacji?
owulacja może być nawet bez śluzu Paula..śluz tylko pomaga plemniczkom się poruszać!!ale są kobiety co i śluzu nie zauważały a w ciążę zaszły!!Paula mi się zdaję,że Ty za dużo o tym myślisz:)musisz sobie jakieś zajęcie znaleźć!!
to moj pierwszy cykl w ktorym sie obserwuje... Myslec mysle... Ale po malu daje na luz... drugi cykl bedzie lzejszy psychicznie dla mnie....izunia.mo.84, moniaak lubią tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
w drugim będziesz już dużo "mądrzejsza" to racja..ja chyba dopiero po 3cim cyklu tak lepiej poznałam swoje ciało:)chociaż ostatnio mnie zaskakuje..ale tak to jest..co do śluzu to już pisałam wcześniej..len mielony mi pomógł bardzo!z Polski sobie kupiłam..dwa opakowania za jakieś 9 złotych i nawet do przełknięcia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 19:38
Paula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny