X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kochane !!!!! Duzo wvczoraj nie pogadałyście :)
    A ja wcinam ciacho :P babeczka obok ze sklepu ma urodzinki dziś i przyniosła mi 2 kawałki :) miiiiłłłłłłłłłłłłłłło :) no fakt lubimy sie i czesto tam przesiaduje jak ruchu nie ma :P

Paula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Cie dobrze :) chetnie wszamałabym jakies dobre ciacho :D a najlepiej to lody jakies.ale nie chce mi sie isc do sklepu. łeb mi peka :(

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    Ale Cie dobrze :) chetnie wszamałabym jakies dobre ciacho :D a najlepiej to lody jakies.ale nie chce mi sie isc do sklepu. łeb mi peka :(

Kochana może faktycznie Ci się udało :) mamy cykl od tego samego dnia :P
    ale ja żadnych objawów narazie na TAK nie widzę ... a przeciwnie ... nad ranem pobolewał mnie brzuch, raczej na @ :(
    ale to dopiero 1wszy cykl z Ovu więc spokojnie , nie ma co się martwić ;)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi pasuje wstac i zjesc cos... ale tak fatalnie sie czuje... :(

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    A mi pasuje wstac i zjesc cos... ale tak fatalnie sie czuje... :(

cześć kochana :**** dalej rewelacje z brzuchem ....? :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Anika321 wrote:

ale ja żadnych objawów narazie na TAK nie widzę ... a przeciwnie ... nad ranem pobolewał mnie brzuch, raczej na @ :(

Okaze sie za kilka dni. Mnie brzuch boli od owulacji dzien w dzien prawie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    maximka84 wrote:
    Anika321 wrote:

Okaze sie za kilka dni. Mnie brzuch boli od owulacji dzien w dzien prawie :(

hmn ... ale boli tak ''okresowo'' czy tak inaczej ... ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od samego poczatku jak na @ . ale to dziwne by tak caly czas bolalo :( i jeszcze ta glowa od 3 dni

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio mnie boli tak dziwnie... raczej nie brzuch ale pod brzuchem.... Nigdy mnie tak nie bolalo.. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ... może się udało .... :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    od samego poczatku jak na @ . ale to dziwne by tak caly czas bolalo :( i jeszcze ta glowa od 3 dni

może na tą głowę weź jakiś proszek ... kurcze nie ma sensu się tak męczyć :(

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie sie napewno nie udalo... :( zebra mnie do tego bola plecy a szkoda umieram :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzielam apap :( ale nie pomaga. Mała sie drze jak glupia :( zaraz zwariuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    mnie sie napewno nie udalo... :( zebra mnie do tego bola plecy a szkoda umieram :(

może spróbuj zasnąć ... albo ciepła kąpiel ... ech szkoda mi Was babeczki, biiiiedne :***

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    Wzielam apap :( ale nie pomaga. Mała sie drze jak glupia :( zaraz zwariuje

Mi apap nigdy nie pomagał, ja od zawsze na Ibupromach, najlepiej tych MAX ...

a czasem mam takie migreny - najczęściej w weekend (ponoc nazywa się to migrena weekendowa), że Ketonal muszę brać ... :/ a i czasem też lekko pomoże , tak zaćmi i tyle z tego ... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz tylko wole dmuchać na zimne. Bo jezeli sie udało i jestem w ciazy to ibupromu nie powinnam brac. najlepszy jest apap. nie chce sie faszerować. A podobno ból głowy tez moze byc objawem ciazy

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja narazie leze zasnac juz nie zasne ... I tak zaspalam nie obudzilam si jak budzic dzownil o 6.30 i tempke zmierzylam dopiero o 8...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    no ja narazie leze zasnac juz nie zasne ... I tak zaspalam nie obudzilam si jak budzic dzownil o 6.30 i tempke zmierzylam dopiero o 8...

ja dziś tez przeboje miałam z termometrem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    Wiesz tylko wole dmuchać na zimne. Bo jezeli sie udało i jestem w ciazy to ibupromu nie powinnam brac. najlepszy jest apap. nie chce sie faszerować. A podobno ból głowy tez moze byc objawem ciazy

no tak, wiem ...

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Paula90 wrote:

ja dziś tez przeboje miałam z termometrem :P

tzn ? :P

‹‹ 126 127 128 129 130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ