GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam Kochane !!!!! Duzo wvczoraj nie pogadałyście
A ja wcinam ciacho babeczka obok ze sklepu ma urodzinki dziś i przyniosła mi 2 kawałki miiiiłłłłłłłłłłłłłłło no fakt lubimy sie i czesto tam przesiaduje jak ruchu nie maPaula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Ale Cie dobrze chetnie wszamałabym jakies dobre ciacho a najlepiej to lody jakies.ale nie chce mi sie isc do sklepu. łeb mi peka
Kochana może faktycznie Ci się udało mamy cykl od tego samego dnia
ale ja żadnych objawów narazie na TAK nie widzę ... a przeciwnie ... nad ranem pobolewał mnie brzuch, raczej na @
ale to dopiero 1wszy cykl z Ovu więc spokojnie , nie ma co się martwićbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Anika321 wrote:Ale Cie dobrze chetnie wszamałabym jakies dobre ciacho a najlepiej to lody jakies.ale nie chce mi sie isc do sklepu. łeb mi peka
ale ja żadnych objawów narazie na TAK nie widzę ... a przeciwnie ... nad ranem pobolewał mnie brzuch, raczej na @
ale to dopiero 1wszy cykl z Ovu więc spokojnie , nie ma co się martwić
Okaze sie za kilka dni. Mnie brzuch boli od owulacji dzien w dzien prawie -
nick nieaktualnyAnika321 wrote:maximka84 wrote:Anika321 wrote:Ale Cie dobrze chetnie wszamałabym jakies dobre ciacho a najlepiej to lody jakies.ale nie chce mi sie isc do sklepu. łeb mi peka
ale to dopiero 1wszy cykl z Ovu więc spokojnie , nie ma co się martwić
Okaze sie za kilka dni. Mnie brzuch boli od owulacji dzien w dzien prawie
hmn ... ale boli tak ''okresowo'' czy tak inaczej ... ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Wzielam apap ale nie pomaga. Mała sie drze jak glupia zaraz zwariuje
Mi apap nigdy nie pomagał, ja od zawsze na Ibupromach, najlepiej tych MAX ...
a czasem mam takie migreny - najczęściej w weekend (ponoc nazywa się to migrena weekendowa), że Ketonal muszę brać ... a i czasem też lekko pomoże , tak zaćmi i tyle z tego ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Paula90 wrote:no ja narazie leze zasnac juz nie zasne ... I tak zaspalam nie obudzilam si jak budzic dzownil o 6.30 i tempke zmierzylam dopiero o 8...
ja dziś tez przeboje miałam z termometrem
tzn ?http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4