GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Paula90 wrote:Ja daje 2 male lyzeczki do kubka i zalewam woda i pije ziarenka tez zjadam
trzeba odczekać pół godzinki ? musza napęcznieć ?
ja nie czekam polgodziny bo nie mam tyle czasu rano przed praca hehe..z 10 minut pewnie..i mi to jakos wybitnie nie pecznieje ani nie robi sie straasznie glutowate ale jak widac pomoglo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2013, 11:17
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniaak wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:Ja daje 2 male lyzeczki do kubka i zalewam woda i pije ziarenka tez zjadam
trzeba odczekać pół godzinki ? musza napęcznieć ?
ja nie czekam polgodziny bo nie mam tyle czasu rano przed praca hehe..z 10 minut pewnie..i mi to jakos wybitnie nie pecznieje ani nie robi sie straasznie glutowate ale jak widac pomoglo:)
to ja też będę w pracy pić bo przed pracą mi się nie bedzie chciało
dziękuję za rady i odpowiedzi :***
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:ja tez niemam sil i nastroju sprzatac ale trzeba Ale w ogole tych swiat nie czuje odkad mieszkam z moim to nie to co za dziecka moze jak nam sie rodzinka powiekszy to bedzie inaczej ? bede sie bardziej starac zeby tak swiatecznie bylo?
Mysle ze tak wtedy bedzie dziecko i bedziesz sie starala zeby ono czulo te swieta chowanie jajeczek od zajaczka ) Fajnieeee ja tez nie czuje swiat... ;/ Basiu masz Fejsa??http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:ja tez niemam sil i nastroju sprzatac ale trzeba Ale w ogole tych swiat nie czuje odkad mieszkam z moim to nie to co za dziecka moze jak nam sie rodzinka powiekszy to bedzie inaczej ? bede sie bardziej starac zeby tak swiatecznie bylo?
ja mam tak samo kobitki ...
nie czuje świąt...
generalnie ja nie przepadam za wielkanocą wole boże narodzenie ...
A na pewno bedzie inaczej jak bedzie dzidzia razem będziecie robić różne dekoracje świąteczne, pisanki, itp...itd ....Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:basiulkaa_89 wrote:ja tez niemam sil i nastroju sprzatac ale trzeba Ale w ogole tych swiat nie czuje odkad mieszkam z moim to nie to co za dziecka moze jak nam sie rodzinka powiekszy to bedzie inaczej ? bede sie bardziej starac zeby tak swiatecznie bylo?
ja mam tak samo kobitki ...
nie czuje świąt...
generalnie ja nie przepadam za wielkanocą wole boże narodzenie ...
A na pewno bedzie inaczej jak bedzie dzidzia razem będziecie robić różne dekoracje świąteczne, pisanki, itp...itd ....
Ojjjj z dzieckiem swieta sa kolorowe i takie bardziej rodzinne Ja tak uwazam Masz fejsa??http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4