GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Dobrze zrobil musisz byc silna i wytrwala w dazeniu do celu
ile sie starasz o druga kruszyne?
Mysleliśmy o dzidziusiu od kilku mies. jednak dopiero od tego cyklu zaczelismy porządnie sie starać. Nie byłabym tak napalona na ten test gdyby nie miala pewnych podejrzeń -
nick nieaktualny
-
Paula90 wrote:a papiery bo staramy sie o mieszkanie tu od panstwa bo takie mozna pozniej wykupic za grosze a tu mieszkania sa drogie ;(
my wlasnie kupilismy tu dom:)i za miesiac sie przeprowadzamy!!juz nie moge sie doczekac!!moje wlasne cztery kąty!basiulkaa_89, Paula90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:basiulkaa_89 wrote:Dobrze zrobil musisz byc silna i wytrwala w dazeniu do celu
Mysleliśmy o dzidziusiu od kilku mies. jednak dopiero od tego cyklu zaczelismy porządnie sie starać. Nie byłabym tak napalona na ten test gdyby nie miala pewnych podejrzeń
Kochana to tylko sie cieszyc,ze tak szybko Wam sie udalo Najlepszy dowod na to,ze jak sie nie mysli o tym i nie stara tylko DZIALA to zawsze wychodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Anika321 wrote:basiulkaa_89 wrote:Dobrze zrobil musisz byc silna i wytrwala w dazeniu do celu
Mysleliśmy o dzidziusiu od kilku mies. jednak dopiero od tego cyklu zaczelismy porządnie sie starać. Nie byłabym tak napalona na ten test gdyby nie miala pewnych podejrzeń
Kochana to tylko sie cieszyc,ze tak szybko Wam sie udalo Najlepszy dowod na to,ze jak sie nie mysli o tym i nie stara tylko DZIALA to zawsze wychodzi
Miło mi to czytać ale jeszcze nic nie jest potwierdzone ..wiec nie wiadomo czy sie udało. Chciałabym sprawdzic czy moje kobiece przeczucie sie sprawdza ajj.. obym wytrwała do tego pon. przeszukalam całą chalupe i nie ma :Dpewnie zabrał do pracy -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:a papiery bo staramy sie o mieszkanie tu od panstwa bo takie mozna pozniej wykupic za grosze a tu mieszkania sa drogie ;(
hmn ... czyli zamierzasz tammmmm zostać na stałe ... ?
nie PL ... ?
w sumie się nie dziwię ...
Polska - chory kraj . . . duuuuużo by pisać -
nick nieaktualnyAnika321 wrote:basiulkaa_89 wrote:Anika321 wrote:basiulkaa_89 wrote:Dobrze zrobil musisz byc silna i wytrwala w dazeniu do celu
Kochana to tylko sie cieszyc,ze tak szybko Wam sie udalo Najlepszy dowod na to,ze jak sie nie mysli o tym i nie stara tylko DZIALA to zawsze wychodzi
Miło mi to czytać ale jeszcze nic nie jest potwierdzone ..wiec nie wiadomo czy sie udało. Chciałabym sprawdzic czy moje kobiece przeczucie sie sprawdza ajj.. obym wytrwała do tego pon. przeszukalam całą chalupe i nie ma :Dpewnie zabrał do pracy
Kochana a cykle masz regularne ... ? może już o to pytałam, nie pamiętam, może ciebie może kogoś innego
mi tez wypada na przyszły tydzień @ ... czuje że będzie ... pobolewania brzucha na @ sie juz powoli rozpoczęły ....