GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:maximka- póki siedze w domu w pampersach to co mi za różnica ? To chyba najodpowiedniejszy moment. Jak pojde do pracy to ciezko mi sie bedzie od niej oderwać i nigdy nie bedzie dobrego momentu na dzidzie.
a w Irl zamierzasz zostac na stałe ???
masz tam jakąś rodzinę ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Anika321 wrote:maximka- póki siedze w domu w pampersach to co mi za różnica ? To chyba najodpowiedniejszy moment. Jak pojde do pracy to ciezko mi sie bedzie od niej oderwać i nigdy nie bedzie dobrego momentu na dzidzie.
masz tam jakąś rodzinę ?
Kochana ja z Warszawy jestem Tu sie urodziłam i tu mieszka cała moja rodzina.basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:maximka84 wrote:Anika321 wrote:maximka- póki siedze w domu w pampersach to co mi za różnica ? To chyba najodpowiedniejszy moment. Jak pojde do pracy to ciezko mi sie bedzie od niej oderwać i nigdy nie bedzie dobrego momentu na dzidzie.
masz tam jakąś rodzinę ?
Kochana ja z Warszawy jestem Tu sie urodziłam i tu mieszka cała moja rodzina.
aaa to chyba że tak -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Anika321 wrote:maximka84 wrote:Anika321 wrote:maximka- póki siedze w domu w pampersach to co mi za różnica ? To chyba najodpowiedniejszy moment. Jak pojde do pracy to ciezko mi sie bedzie od niej oderwać i nigdy nie bedzie dobrego momentu na dzidzie.
masz tam jakąś rodzinę ?
aaa to chyba że tak
Chetnie bym sie wyprowadzila za granice...jednak moj mąż to "pierdzielony" patriota zbyt duzy synuś mamusi by wyjechac tak daleko. -
maximka84 wrote:Anika321 wrote:maximka84 wrote:Anika321 wrote:maximka- póki siedze w domu w pampersach to co mi za różnica ? To chyba najodpowiedniejszy moment. Jak pojde do pracy to ciezko mi sie bedzie od niej oderwać i nigdy nie bedzie dobrego momentu na dzidzie.
masz tam jakąś rodzinę ?
aaa to chyba że tak
maximka:)pomieszaly Ci sie kobietki..tyle tu nas:)to ja w ire siedze..i tak zostajemy tu na stale..na razie przynajmniej..moj maz irlandczyk..i teraz kupilismy dom.prace mam dobra.wiec o Polsce na razie nie mysle:) -
nick nieaktualnyAnika321 wrote:maximka84 wrote:Anika321 wrote:maximka84 wrote:Anika321 wrote:maximka- póki siedze w domu w pampersach to co mi za różnica ? To chyba najodpowiedniejszy moment. Jak pojde do pracy to ciezko mi sie bedzie od niej oderwać i nigdy nie bedzie dobrego momentu na dzidzie.
masz tam jakąś rodzinę ?
aaa to chyba że tak
Chetnie bym sie wyprowadzila za granice...jednak moj mąż to "pierdzielony" patriota zbyt duzy synuś mamusi by wyjechac tak daleko.
czekaj, bo ja się juz pogubiłam ..... to miszekasz w PL czy w IRL ,. ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Anika321 wrote:maximka84 wrote:Anika321 wrote:maximka84 wrote:Anika321 wrote:maximka- póki siedze w domu w pampersach to co mi za różnica ? To chyba najodpowiedniejszy moment. Jak pojde do pracy to ciezko mi sie bedzie od niej oderwać i nigdy nie bedzie dobrego momentu na dzidzie.
masz tam jakąś rodzinę ?
aaa to chyba że tak
Chetnie bym sie wyprowadzila za granice...jednak moj mąż to "pierdzielony" patriota zbyt duzy synuś mamusi by wyjechac tak daleko.
czekaj, bo ja się juz pogubiłam ..... to miszekasz w PL czy w IRL ,. ?
Hehe Od zawsze PL -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny