GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:a jak tam twoj @ ? albo plamienie?
zdurniałam totalnie wiesz!dzis to juz jakby koncówka raz mi mocniej poleciało i finisz!niewiem o co kaman...
czyli moglabys zaznaczyc na wykresie plamienie a nie okres jeszcze jest nadzieja a ty masz mocne okresy prawda?z tego co pamietam. -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:a jak tam twoj @ ? albo plamienie?
zdurniałam totalnie wiesz!dzis to juz jakby koncówka raz mi mocniej poleciało i finisz!niewiem o co kaman...
czyli moglabys zaznaczyc na wykresie plamienie a nie okres jeszcze jest nadzieja a ty masz mocne okresy prawda?z tego co pamietam.
tak zawsze miałam masakre hehe waliło ze mnie jak z dwururki i zawsze 6dniWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2013, 15:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:znasz swoje cialo,swoj organizm wiec jakbys nazwala to teraz?okres czy plamienie?
plamienie takie srednie bo napewno nie nazwałabym tego moim okresem.ginek mówił zebym sie obserwowała,i w srode byc bo on jest na chorobowym
takze jest jakas nadzieja mam nadzieje ze wszystko pujdzie po Twojej mysli kochana :* <tulimy> -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:znasz swoje cialo,swoj organizm wiec jakbys nazwala to teraz?okres czy plamienie?
plamienie takie srednie bo napewno nie nazwałabym tego moim okresem.ginek mówił zebym sie obserwowała,i w srode byc bo on jest na chorobowym
takze jest jakas nadzieja mam nadzieje ze wszystko pujdzie po Twojej mysli kochana :* <tulimy>
zobaczymy co i jak wolałam nie testować wole niewiedziec czy byłam czy nie albo czy jestem rozumiesz? -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:znasz swoje cialo,swoj organizm wiec jakbys nazwala to teraz?okres czy plamienie?
takze jest jakas nadzieja mam nadzieje ze wszystko pujdzie po Twojej mysli kochana :* <tulimy>
zobaczymy co i jak wolałam nie testować wole niewiedziec czy byłam czy nie albo czy jestem rozumiesz?
Rozumiem cie kochana dlatego ja nie testuje ostatnio wcale...juz nie pamietam kiedy ostatnio testowalam ale niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:znasz swoje cialo,swoj organizm wiec jakbys nazwala to teraz?okres czy plamienie?
zobaczymy co i jak wolałam nie testować wole niewiedziec czy byłam czy nie albo czy jestem rozumiesz?
Rozumiem cie kochana dlatego ja nie testuje ostatnio wcale...juz nie pamietam kiedy ostatnio testowalam ale niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo
no własnie lepiej niewiedzieć,przeraziłam sie tylko tym ze 1dzień bolał mnie jajowód,powiedziałam ginowi,stwierdził ze jezeli było coś a jest krew to juz nic nie bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:znasz swoje cialo,swoj organizm wiec jakbys nazwala to teraz?okres czy plamienie?
Rozumiem cie kochana dlatego ja nie testuje ostatnio wcale...juz nie pamietam kiedy ostatnio testowalam ale niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo
no własnie lepiej niewiedzieć,przeraziłam sie tylko tym ze 1dzień bolał mnie jajowód,powiedziałam ginowi,stwierdził ze jezeli było coś a jest krew to juz nic nie bedzie
masakra,szkoda ale dasz rade kochana my damy po to tu jestesmy prawda???musimy zyc chwila a nie nastepnym cyklem hehehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny