X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak tam twoj @ ? albo plamienie?

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok zamowilam kuriera :D Prosze mi zapakowac :P

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:

zdurniałam totalnie wiesz!dzis to juz jakby koncówka raz mi mocniej poleciało i finisz!niewiem o co kaman...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    Ok zamowilam kuriera :D Prosze mi zapakowac :P

niema problemu ale jutro bo musze go skonczyć,zrobie mu zasmażkę i pakuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

zdurniałam totalnie wiesz!dzis to juz jakby koncówka raz mi mocniej poleciało i finisz!niewiem o co kaman...

czyli moglabys zaznaczyc na wykresie plamienie a nie okres :) jeszcze jest nadzieja :) a ty masz mocne okresy prawda?z tego co pamietam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

czyli moglabys zaznaczyc na wykresie plamienie a nie okres :) jeszcze jest nadzieja :) a ty masz mocne okresy prawda?z tego co pamietam.

tak zawsze miałam masakre hehe waliło ze mnie jak z dwururki i zawsze 6dni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2013, 15:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znasz swoje cialo,swoj organizm wiec jakbys nazwala to teraz?okres czy plamienie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    znasz swoje cialo,swoj organizm wiec jakbys nazwala to teraz?okres czy plamienie?

plamienie takie srednie bo napewno nie nazwałabym tego moim okresem.ginek mówił zebym sie obserwowała,i w srode byc bo on jest na chorobowym

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

plamienie takie srednie bo napewno nie nazwałabym tego moim okresem.ginek mówił zebym sie obserwowała,i w srode byc bo on jest na chorobowym

takze jest jakas nadzieja :) mam nadzieje ze wszystko pujdzie po Twojej mysli kochana :) :* <tulimy>

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

takze jest jakas nadzieja :) mam nadzieje ze wszystko pujdzie po Twojej mysli kochana :) :* <tulimy>

zobaczymy co i jak wolałam nie testować wole niewiedziec czy byłam czy nie albo czy jestem rozumiesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

zobaczymy co i jak wolałam nie testować wole niewiedziec czy byłam czy nie albo czy jestem rozumiesz?

Rozumiem cie kochana dlatego ja nie testuje ostatnio wcale...juz nie pamietam kiedy ostatnio testowalam :/ ale niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

Rozumiem cie kochana dlatego ja nie testuje ostatnio wcale...juz nie pamietam kiedy ostatnio testowalam :/ ale niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo :)

no własnie lepiej niewiedzieć,przeraziłam sie tylko tym ze 1dzień bolał mnie jajowód,powiedziałam ginowi,stwierdził ze jezeli było coś a jest krew to juz nic nie bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie kregoslup zacza bolec... :( moja mam mi powiedziala ze bede miec przesrane jak w ciazy bede bo bole przy porodzie bede miec krzyzowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    a mnie kregoslup zacza bolec... :( moja mam mi powiedziala ze bede miec przesrane jak w ciazy bede bo bole przy porodzie bede miec krzyzowe.

ja przy olci miałam poród krzyzowy znam to!!!

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

no własnie lepiej niewiedzieć,przeraziłam sie tylko tym ze 1dzień bolał mnie jajowód,powiedziałam ginowi,stwierdził ze jezeli było coś a jest krew to juz nic nie bedzie

masakra,szkoda ale dasz rade kochana :) my damy :) po to tu jestesmy prawda???musimy zyc chwila a nie nastepnym cyklem hehehe ;)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie tak dziwnie plecy nawalaja :/ Sluz mam rozciagliwy i tak mokroooo ze hohohoh....

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiu damy rade wszystkie:)musimy...trzymamy sie razem i tak jest dobrze,dzis 3dzień a mnie nadal piersi bolą zadługo cośik......juz powiny wczoraj popuścić

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    A mnie tak dziwnie plecy nawalaja :/ Sluz mam rozciagliwy i tak mokroooo ze hohohoh....

kochana moze owu wkońcu

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie przestaly bolec przed @ i nie bola :)
    o kurcze brzuch zacza bolec... zaraz sie poloze bo mnie szlak trafi

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mało pisałam wczoraj i przedwczoraj przegryzałam porażkę,ale wracam do was cała i zywa wiec bedzie dobrze

‹‹ 135 136 137 138 139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ