GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:w trakcie i to tak fest niestety . . . myslalam ze dzis bedzie juz lzej ale niestety leci ze mnie jakby ktos kran odkrecil i do tego jeszcze blizna po wyrostku daje znac : jaki bezsens w ogole
o matko!współczuje ci!
no niestety ale to i tak nic z porownaniem do innych moich boli -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:w trakcie i to tak fest niestety . . . myslalam ze dzis bedzie juz lzej ale niestety leci ze mnie jakby ktos kran odkrecil i do tego jeszcze blizna po wyrostku daje znac : jaki bezsens w ogole
o matko!współczuje ci!
no niestety ale to i tak nic z porownaniem do innych moich boli
mam nadzieje ze miną szybciutko:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:a tak w ogole to martwi mnie to,ze niemam tej pracy jak nie bede miec pracy to nie mamy jak isc do Kliniki Leczenia Nieplodnosci im dluzej czekamy tym gorzej
u nas tez ciezko z pracą,a z nfz nie mozna kożystać z kliniki?
Mozna kochana bo maja kontrakty podpisane a przynajmniej ta ktora wybralam ale np.wstepna wizyta z USG kosztuje 160zl. czyli troche -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:a tak w ogole to martwi mnie to,ze niemam tej pracy jak nie bede miec pracy to nie mamy jak isc do Kliniki Leczenia Nieplodnosci im dluzej czekamy tym gorzej
Mozna kochana bo maja kontrakty podpisane a przynajmniej ta ktora wybralam ale np.wstepna wizyta z USG kosztuje 160zl. czyli troche
kurcze faktycznie:( -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:a tak w ogole to martwi mnie to,ze niemam tej pracy jak nie bede miec pracy to nie mamy jak isc do Kliniki Leczenia Nieplodnosci im dluzej czekamy tym gorzej
Mozna kochana bo maja kontrakty podpisane a przynajmniej ta ktora wybralam ale np.wstepna wizyta z USG kosztuje 160zl. czyli troche
kurcze faktycznie:(
no wiec wlasnie a moj ma jeszcze do tego opory bo niewiem noooo!!!!!!! strasznie mi smutno czuje ze on jest jeszcze nie gotowy do tego wszystkiego...chce dziecko a jednak chyba nie sadzil ze takie problemy beda z tego Klinika,mierzenie temperatury... i to ze musi zrobic badanie nasienia on nie chce tego zrobic... A mnie to tak boli to dobry facet i strasznie Go kocham,czasem az za bardzo i potrafie duzo zrozumiec ale nie chce sie przede mna otworzyc i wygadac i to mnie boli . . . nie wiem co zrobic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:a tak w ogole to martwi mnie to,ze niemam tej pracy jak nie bede miec pracy to nie mamy jak isc do Kliniki Leczenia Nieplodnosci im dluzej czekamy tym gorzej
kurcze faktycznie:(
no wiec wlasnie a moj ma jeszcze do tego opory bo niewiem noooo!!!!!!! strasznie mi smutno czuje ze on jest jeszcze nie gotowy do tego wszystkiego...chce dziecko a jednak chyba nie sadzil ze takie problemy beda z tego Klinika,mierzenie temperatury... i to ze musi zrobic badanie nasienia on nie chce tego zrobic... A mnie to tak boli to dobry facet i strasznie Go kocham,czasem az za bardzo i potrafie duzo zrozumiec ale nie chce sie przede mna otworzyc i wygadac i to mnie boli . . . nie wiem co zrobic
kochana a może zostaw to swojemu biegowi,jezeli on chce musi dojrzec do tej decyzji.pamietaj nic na siłe.badanie nasienia dla faceta jest upokazające i nie dziw sie ze niechce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny