Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    a mnie przestaly bolec przed @ i nie bola :)
    o kurcze brzuch zacza bolec... zaraz sie poloze bo mnie szlak trafi

ty juz po @czy jak?ze brzus dokucza

juz widzę biedna:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2013, 16:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w trakcie i to tak fest niestety . . . myslalam ze dzis bedzie juz lzej ale niestety :/ leci ze mnie jakby ktos kran odkrecil i do tego jeszcze blizna po wyrostku daje znac ::/ jaki bezsens w ogole

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    w trakcie i to tak fest niestety . . . myslalam ze dzis bedzie juz lzej ale niestety :/ leci ze mnie jakby ktos kran odkrecil i do tego jeszcze blizna po wyrostku daje znac ::/ jaki bezsens w ogole

o matko!współczuje ci!:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

no niestety ale to i tak nic z porownaniem do innych moich boli :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

no niestety ale to i tak nic z porownaniem do innych moich boli :)

mam nadzieje ze miną szybciutko:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to sa takie chwilowe i niema a potem zas

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:

napadowe:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

dokladnie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

tak chocby skurcze :/ nie potrafie tego inaczej nazwac :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

kochana juz niedługo sie skonczy wredny okres i bedzie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogole to martwi mnie to,ze niemam tej pracy :/ jak nie bede miec pracy to nie mamy jak isc do Kliniki Leczenia Nieplodnosci :( im dluzej czekamy tym gorzej :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    a tak w ogole to martwi mnie to,ze niemam tej pracy :/ jak nie bede miec pracy to nie mamy jak isc do Kliniki Leczenia Nieplodnosci :( im dluzej czekamy tym gorzej :(

u nas tez ciezko z pracą,a z nfz nie mozna kożystać z kliniki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

Mozna kochana bo maja kontrakty podpisane a przynajmniej ta ktora wybralam ale np.wstepna wizyta z USG kosztuje 160zl. :/ czyli troche

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

Mozna kochana bo maja kontrakty podpisane a przynajmniej ta ktora wybralam ale np.wstepna wizyta z USG kosztuje 160zl. :/ czyli troche

kurcze faktycznie:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

no wiec wlasnie :/ a moj ma jeszcze do tego opory bo niewiem noooo!!!!!!! :( strasznie mi smutno :( czuje ze on jest jeszcze nie gotowy do tego wszystkiego...chce dziecko a jednak chyba nie sadzil ze takie problemy beda z tego :( Klinika,mierzenie temperatury... i to ze musi zrobic badanie nasienia :( on nie chce tego zrobic... A mnie to tak boli :( to dobry facet i strasznie Go kocham,czasem az za bardzo :( i potrafie duzo zrozumiec ale nie chce sie przede mna otworzyc i wygadac i to mnie boli . . . :( nie wiem co zrobic :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zajrze pózniej..

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki...pa :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

no wiec wlasnie :/ a moj ma jeszcze do tego opory bo niewiem noooo!!!!!!! :( strasznie mi smutno :( czuje ze on jest jeszcze nie gotowy do tego wszystkiego...chce dziecko a jednak chyba nie sadzil ze takie problemy beda z tego :( Klinika,mierzenie temperatury... i to ze musi zrobic badanie nasienia :( on nie chce tego zrobic... A mnie to tak boli :( to dobry facet i strasznie Go kocham,czasem az za bardzo :( i potrafie duzo zrozumiec ale nie chce sie przede mna otworzyc i wygadac i to mnie boli . . . :( nie wiem co zrobic :(

kochana a może zostaw to swojemu biegowi,jezeli on chce musi dojrzec do tej decyzji.pamietaj nic na siłe.badanie nasienia dla faceta jest upokazające i nie dziw sie ze niechce

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:

jestem..

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

jestem..

wiem,ze jest to dla niego upokarzajace ale strasznie sie boje ze przez to powali sie nasz swiat

‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ