GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Dobrze juz sie w garsc biore nie bede zyla z mysla o dziecku,nie bede sie kochac z mysla o dziecku choc nie probuje tego robic to mozliwe ze tak jest,poprwie sie i udowodnie ze zajde.
masz normalnie zyć a temat dziecko zostaw-zajdziesz w najmniej oczekiwanym momencie zobaczysz.tylko to zostaw i nie zyj od owu do owu tak nie wolno -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Dobrze juz sie w garsc biore nie bede zyla z mysla o dziecku,nie bede sie kochac z mysla o dziecku choc nie probuje tego robic to mozliwe ze tak jest,poprwie sie i udowodnie ze zajde.
masz normalnie zyć a temat dziecko zostaw-zajdziesz w najmniej oczekiwanym momencie zobaczysz.tylko to zostaw i nie zyj od owu do owu tak nie wolno
ale ja wiem ze zajde w najmniej odpowiednim momencie ale ciezko jest.Ale postaram sie zyc zyciem!!!zajme sie swoim mezczyzna,zrobie cos dla siebie.Znajde prace a dziecko przyjdzie jak bedzie chcialo.moniaak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Dobrze juz sie w garsc biore nie bede zyla z mysla o dziecku,nie bede sie kochac z mysla o dziecku choc nie probuje tego robic to mozliwe ze tak jest,poprwie sie i udowodnie ze zajde.
masz normalnie zyć a temat dziecko zostaw-zajdziesz w najmniej oczekiwanym momencie zobaczysz.tylko to zostaw i nie zyj od owu do owu tak nie wolno
ale ja wiem ze zajde w najmniej odpowiednim momencie ale ciezko jest.Ale postaram sie zyc zyciem!!!zajme sie swoim mezczyzna,zrobie cos dla siebie.Znajde prace a dziecko przyjdzie jak bedzie chcialo.
no wkoncu mówisz jak basia:)basiulkaa_89, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Dobrze juz sie w garsc biore nie bede zyla z mysla o dziecku,nie bede sie kochac z mysla o dziecku choc nie probuje tego robic to mozliwe ze tak jest,poprwie sie i udowodnie ze zajde.
ale ja wiem ze zajde w najmniej odpowiednim momencie ale ciezko jest.Ale postaram sie zyc zyciem!!!zajme sie swoim mezczyzna,zrobie cos dla siebie.Znajde prace a dziecko przyjdzie jak bedzie chcialo.
z takim nastawieniem to szybciej niz myslisz!basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja moge sie pochwalic ze dostalam wyzsza pozycje w pracy..wiec awans:)
postanowienia tegoroczne:
1) zmiana stanowiska/podwyzka- zaliczone
2) kupno domu - zaliczone
3) dziecko- na razie cisza..a ten punkt 3 to przebilby te dwa wczesniejsze..basiulkaa_89, skrzat84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniaak wrote:a ja moge sie pochwalic ze dostalam wyzsza pozycje w pracy..wiec awans:)
3) dziecko- na razie cisza..a ten punkt 3 to przebilby te dwa wczesniejsze..
kochana a gdzie pracujesz? gratulacje kochana !!!!! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:moniaak wrote:a ja moge sie pochwalic ze dostalam wyzsza pozycje w pracy..wiec awans:)
3) dziecko- na razie cisza..a ten punkt 3 to przebilby te dwa wczesniejsze..
kochana a gdzie pracujesz? gratulacje kochana !!!!! :*
pracuje w branzy IT..informatyk..w Belfascie..nie w Polsce..
z wyksztalcenia mgr inz dietetyk heheheh:)czasem sie trzeba przekwalifikowac..porobic jakies kursy..nie wiem jak jest z praca w Polsce..pewnie podobnie jak tutaj..czyli nie za latwo..teraz wszedzie kryzys -
basiulkaa_89 wrote:Biore zycie w swoje rece i nie puszzce juz ani na chwile
Tobie by sie przydal taki trening co mielismy w pracy "Energy for Life" sie zwalo z angielska..tam madre rzeczy nam przekazywali..i tak czlowiek w siebie zaczal wierzyc..ze potrafi:)basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny