GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoze tak to JA mam parcie na dziecko i nie wierze w to ze KIEDYKOLWIEK NAM SIE UDA ZALOZYC RODZINE!!!On twierdzi ze trzeba poczekac a ja ze trzeba dzialac!!!ja nie potrafie tak juz czekac!!!JA chce i nie chce miec dziecko ROZUMIESZ???NIE CHCE ZEBY TO BYLO JEDYNE O CZYM MYSLE!!!
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Moze tak to JA mam parcie na dziecko i nie wierze w to ze KIEDYKOLWIEK NAM SIE UDA ZALOZYC RODZINE!!!On twierdzi ze trzeba poczekac a ja ze trzeba dzialac!!!ja nie potrafie tak juz czekac!!!JA chce i nie chce miec dziecko ROZUMIESZ???NIE CHCE ZEBY TO BYLO JEDYNE O CZYM MYSLE!!!
basia ty masz problem....powinnas odpuscic i zyc.to psychika cie blokuje a nie bezpłodnosc -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:Basiu a Ty sie badalas?? MAsz jakies wieskze problemy???
NIE MAM ZADNYCH PIER@$#@% BADAN !!! BO ZADEN LEKARZ MI ICH NIE PRZEPISAL!!!TYLKO GADANIE ZE JESZCZE MAM CZAS !!!TAK KURWA 2 LATA PRAWIE STARANIA O DZIECKO I MAM KURWA CZAS !!! A POTEM MNIE KURWA DO KLINIKI WYSLALI !!! -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Moze tak to JA mam parcie na dziecko i nie wierze w to ze KIEDYKOLWIEK NAM SIE UDA ZALOZYC RODZINE!!!On twierdzi ze trzeba poczekac a ja ze trzeba dzialac!!!ja nie potrafie tak juz czekac!!!JA chce i nie chce miec dziecko ROZUMIESZ???NIE CHCE ZEBY TO BYLO JEDYNE O CZYM MYSLE!!!
basia ty masz problem....powinnas odpuscic i zyc.to psychika cie blokuje a nie bezpłodnosc
wiem ze mam problem ale juz mnie szlak trafia!!!jak widze nastepne kolezanki w ciazy to juz mnie kurwica biere...mam dosc tego pierdolonego zycia!!! -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Moze tak to JA mam parcie na dziecko i nie wierze w to ze KIEDYKOLWIEK NAM SIE UDA ZALOZYC RODZINE!!!On twierdzi ze trzeba poczekac a ja ze trzeba dzialac!!!ja nie potrafie tak juz czekac!!!JA chce i nie chce miec dziecko ROZUMIESZ???NIE CHCE ZEBY TO BYLO JEDYNE O CZYM MYSLE!!!
basia ty masz problem....powinnas odpuscic i zyc.to psychika cie blokuje a nie bezpłodnosc
wiem ze mam problem ale juz mnie szlak trafia!!!jak widze nastepne kolezanki w ciazy to juz mnie kurwica biere...mam dosc tego pierdolonego zycia!!!
kiedys podchodziłam do tego tak jak ty!czekałam 5lat kiedy juz pogodziłam sie z porazką zaszłam.psychika była tak zmeczona ze odpusciłam -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Moze tak to JA mam parcie na dziecko i nie wierze w to ze KIEDYKOLWIEK NAM SIE UDA ZALOZYC RODZINE!!!On twierdzi ze trzeba poczekac a ja ze trzeba dzialac!!!ja nie potrafie tak juz czekac!!!JA chce i nie chce miec dziecko ROZUMIESZ???NIE CHCE ZEBY TO BYLO JEDYNE O CZYM MYSLE!!!
wiem ze mam problem ale juz mnie szlak trafia!!!jak widze nastepne kolezanki w ciazy to juz mnie kurwica biere...mam dosc tego pierdolonego zycia!!!
kiedys podchodziłam do tego tak jak ty!czekałam 5lat kiedy juz pogodziłam sie z porazką zaszłam.psychika była tak zmeczona ze odpusciłam
5 lat???a ja juz w sumie 6...lat bez zabezpieczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Moze tak to JA mam parcie na dziecko i nie wierze w to ze KIEDYKOLWIEK NAM SIE UDA ZALOZYC RODZINE!!!On twierdzi ze trzeba poczekac a ja ze trzeba dzialac!!!ja nie potrafie tak juz czekac!!!JA chce i nie chce miec dziecko ROZUMIESZ???NIE CHCE ZEBY TO BYLO JEDYNE O CZYM MYSLE!!!
kiedys podchodziłam do tego tak jak ty!czekałam 5lat kiedy juz pogodziłam sie z porazką zaszłam.psychika była tak zmeczona ze odpusciłam
5 lat???a ja juz w sumie 6...lat bez zabezpieczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
basia 5lat psycha mnie trzymała......a nigdy nie zabezpieczałam sie wiec wiem napewno ze to psychika. -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:Ehhh.... ja mialam takie cisnienie ale olalam... Basiu Ty powinnas znalezc sobie dobrego lekarza bo widze ze trafialas na samych chujów ...
od 2 lat laze i szukam i jestem zdecydowana na ta Klinike ale mnie to przeraza ROZUMIESZ???boje sie ze jestem bezplodna i ze on mnie zostawi...wole nie wiedziec niz zyc bez niego . . . -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Paula90 wrote:Ehhh.... ja mialam takie cisnienie ale olalam... Basiu Ty powinnas znalezc sobie dobrego lekarza bo widze ze trafialas na samych chujów ...
od 2 lat laze i szukam i jestem zdecydowana na ta Klinike ale mnie to przeraza ROZUMIESZ???boje sie ze jestem bezplodna i ze on mnie zostawi...wole nie wiedziec niz zyc bez niego . . .
przeciesz zaszłas to jak masz byc bezplodna?Paula90 lubi tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:Paula90 wrote:Ehhh.... ja mialam takie cisnienie ale olalam... Basiu Ty powinnas znalezc sobie dobrego lekarza bo widze ze trafialas na samych chujów ...
od 2 lat laze i szukam i jestem zdecydowana na ta Klinike ale mnie to przeraza ROZUMIESZ???boje sie ze jestem bezplodna i ze on mnie zostawi...wole nie wiedziec niz zyc bez niego . . .
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:mnie psychika przynajmniej 2 lata,moze gdybym miala dobrego lekarza to bym sie tym tak nie martwila
zostaw to i zacznij zyc.nie szukaj ginów bo jak raz zaszlas to i drugi tez zajdziesz!musisz odpuscic nie cisnąc tak bo sobie szkodzisz nic na silePaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Paula90 wrote:Ehhh.... ja mialam takie cisnienie ale olalam... Basiu Ty powinnas znalezc sobie dobrego lekarza bo widze ze trafialas na samych chujów ...
przeciesz zaszłas to jak masz byc bezplodna?
przepraszam ale cos mnie wzielo...jakis dolek zlapalam ... -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Paula90 wrote:Ehhh.... ja mialam takie cisnienie ale olalam... Basiu Ty powinnas znalezc sobie dobrego lekarza bo widze ze trafialas na samych chujów ...
przeciesz zaszłas to jak masz byc bezplodna?
przepraszam ale cos mnie wzielo...jakis dolek zlapalam ...
mozesz sie wkurwic ale zafunduje ci zimny prisznic!
sluchaj mnie histeryczko!wez sie w garsc i przestan wyszukiwac jakis powodów ktorych niemasz!wez sie ogarnij i przestan wymyslac!zacznij zyć i byc!kochac sie normalnie ze swoim bo ta presja przechodzi na niego i stwarzasz nie potrzebne konfikty i presje miedzy wami.odpusc jemu i sobie musisz bo nie zajdziesz wogóle!!!zrób to dla dziecka i nie pograzaj sie w smutku.masz nas i zawsze wysłucham cie!ale niechce slyszec ze masz dolka i niechce ci sie życ.ja przeszlam wiekszy bol i szok i sie nie poddałam tobie tez radzebasiulkaa_89, Paula90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny