X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    oki...pa :(

jestem..

wiem,ze jest to dla niego upokarzajace ale strasznie sie boje ze przez to powali sie nasz swiat

a powiedz mi od kiedy jest taka presja na was i cisnie was na dziecko?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zycie to bezkresne morze,upadkow i wzniesien,Czasami z fala idziemy przez zycie a czasami ze sztormem musimy walczyc...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    zycie to bezkresne morze,upadkow i wzniesien,Czasami z fala idziemy przez zycie a czasami ze sztormem musimy walczyc...

kochana wlaśnie takie jest!

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu a Ty sie badalas?? MAsz jakies wieskze problemy???

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze tak to JA mam parcie na dziecko i nie wierze w to ze KIEDYKOLWIEK NAM SIE UDA ZALOZYC RODZINE!!!On twierdzi ze trzeba poczekac a ja ze trzeba dzialac!!!ja nie potrafie tak juz czekac!!!JA chce i nie chce miec dziecko ROZUMIESZ???NIE CHCE ZEBY TO BYLO JEDYNE O CZYM MYSLE!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Moze tak to JA mam parcie na dziecko i nie wierze w to ze KIEDYKOLWIEK NAM SIE UDA ZALOZYC RODZINE!!!On twierdzi ze trzeba poczekac a ja ze trzeba dzialac!!!ja nie potrafie tak juz czekac!!!JA chce i nie chce miec dziecko ROZUMIESZ???NIE CHCE ZEBY TO BYLO JEDYNE O CZYM MYSLE!!!

basia ty masz problem....powinnas odpuscic i zyc.to psychika cie blokuje a nie bezpłodnosc

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    Basiu a Ty sie badalas?? MAsz jakies wieskze problemy???

NIE MAM ZADNYCH PIER@$#@% BADAN !!! BO ZADEN LEKARZ MI ICH NIE PRZEPISAL!!!TYLKO GADANIE ZE JESZCZE MAM CZAS !!!TAK KURWA 2 LATA PRAWIE STARANIA O DZIECKO I MAM KURWA CZAS !!! A POTEM MNIE KURWA DO KLINIKI WYSLALI !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

basia ty masz problem....powinnas odpuscic i zyc.to psychika cie blokuje a nie bezpłodnosc

wiem ze mam problem ale juz mnie szlak trafia!!!jak widze nastepne kolezanki w ciazy to juz mnie kurwica biere...mam dosc tego pierdolonego zycia!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

wiem ze mam problem ale juz mnie szlak trafia!!!jak widze nastepne kolezanki w ciazy to juz mnie kurwica biere...mam dosc tego pierdolonego zycia!!!

kiedys podchodziłam do tego tak jak ty!czekałam 5lat kiedy juz pogodziłam sie z porazką zaszłam.psychika była tak zmeczona ze odpusciłam

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

kiedys podchodziłam do tego tak jak ty!czekałam 5lat kiedy juz pogodziłam sie z porazką zaszłam.psychika była tak zmeczona ze odpusciłam

5 lat???a ja juz w sumie 6...lat bez zabezpieczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh.... ja mialam takie cisnienie ale olalam... Basiu Ty powinnas znalezc sobie dobrego lekarza bo widze ze trafialas na samych chujów ... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

5 lat???a ja juz w sumie 6...lat bez zabezpieczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

basia 5lat psycha mnie trzymała......a nigdy nie zabezpieczałam sie wiec wiem napewno ze to psychika.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    Ehhh.... ja mialam takie cisnienie ale olalam... Basiu Ty powinnas znalezc sobie dobrego lekarza bo widze ze trafialas na samych chujów ... :/

od 2 lat laze i szukam i jestem zdecydowana na ta Klinike ale mnie to przeraza ROZUMIESZ???boje sie ze jestem bezplodna i ze on mnie zostawi...wole nie wiedziec niz zyc bez niego . . . :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Paula90 wrote:

od 2 lat laze i szukam i jestem zdecydowana na ta Klinike ale mnie to przeraza ROZUMIESZ???boje sie ze jestem bezplodna i ze on mnie zostawi...wole nie wiedziec niz zyc bez niego . . . :(

przeciesz zaszłas to jak masz byc bezplodna?

Paula90 lubi tę wiadomość

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Paula90 wrote:

:( :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie psychika przynajmniej 2 lata,moze gdybym miala dobrego lekarza to bym sie tym tak nie martwila

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    mnie psychika przynajmniej 2 lata,moze gdybym miala dobrego lekarza to bym sie tym tak nie martwila

zostaw to i zacznij zyc.nie szukaj ginów bo jak raz zaszlas to i drugi tez zajdziesz!musisz odpuscic nie cisnąc tak bo sobie szkodzisz nic na sile

Paula90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    Paula90 wrote:

przepraszam ale cos mnie wzielo...jakis dolek zlapalam ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    Paula90 wrote:

przepraszam ale cos mnie wzielo...jakis dolek zlapalam ...

mozesz sie wkurwic ale zafunduje ci zimny prisznic!
    sluchaj mnie histeryczko!wez sie w garsc i przestan wyszukiwac jakis powodów ktorych niemasz!wez sie ogarnij i przestan wymyslac!zacznij zyć i byc!kochac sie normalnie ze swoim bo ta presja przechodzi na niego i stwarzasz nie potrzebne konfikty i presje miedzy wami.odpusc jemu i sobie musisz bo nie zajdziesz wogóle!!!zrób to dla dziecka i nie pograzaj sie w smutku.masz nas i zawsze wysłucham cie!ale niechce slyszec ze masz dolka i niechce ci sie życ.ja przeszlam wiekszy bol i szok i sie nie poddałam tobie tez radze

basiulkaa_89, Paula90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o...a teraz mąz zrobi mi kawe!

‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ