X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 zeby :
    jeden do otwierania piwa zieciowi
    drugi zeby ja bolal
    i terzeci zloty zeby bylo za co pochowac :P

a teraz spacer

basiulkaa_89, basiulkaa_89, basiulkaa_89, Paula90, Anika321, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    a ile zebow musi miec tesciowa?

no ile musi miec tych zebow???

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodka ile tych zebow musi miec?/?? :>

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahha :D tyz prowda :D :D :D

Paula90 lubi tę wiadomość

• Paula90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha dobreeee :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha :)
    Co do teściowej to ja mam zarąbistą :) Kochana babka jest.Nie wpindala sie do nas,zawsze wyslucha,jak tylko mnie poznała to od razu powiedziala ze juz jestem ich i ze mnie kochają :) hihihi :D

Paula90, JagoodkaK, maximka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Paulinko moj tez taki byl do czasu...

Wyobraz sobie,ze moja byla O.K DO CZASU az razem nie zamieszkalismy!!!Sajgon jak ujjj sie zaczal!!!
    Jak jej powiedzielismy ze chcemy sie hajtnac to ona powiedziala tak cytuje ,,NIE POZWOLE ZEBYS Z TA KURWA WZIAL SLUB!TA SZMATA NA CIEBIE NIE ZASLUGUJE!JAK CHCESZ SE PODUPIC TI IDZ NA 3 GARBY(to takie miejsce w katowicach gdzie stoja kurwy)A NIE TAKA PIZDE BEDZIESZ UTRZYMYWAL!!!

I co ??? kto ma lepsza???

Paula90 lubi tę wiadomość

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Kochana Paulinko moj tez taki byl do czasu...

Wyobraz sobie,ze moja byla O.K DO CZASU az razem nie zamieszkalismy!!!Sajgon jak ujjj sie zaczal!!!
    Jak jej powiedzielismy ze chcemy sie hajtnac to ona powiedziala tak cytuje ,,NIE POZWOLE ZEBYS Z TA KURWA WZIAL SLUB!TA SZMATA NA CIEBIE NIE ZASLUGUJE!JAK CHCESZ SE PODUPIC TI IDZ NA 3 GARBY(to takie miejsce w katowicach gdzie stoja kurwy)A NIE TAKA PIZDE BEDZIESZ UTRZYMYWAL!!!

I co ??? kto ma lepsza???

Yyyyy masakra jakas.... nie wiem jak tam moja o mnie mowi jeszcze... ale napewno mnie nie uwielbia :/

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    hahaha :)
    Co do teściowej to ja mam zarąbistą :) Kochana babka jest.Nie wpindala sie do nas,zawsze wyslucha,jak tylko mnie poznała to od razu powiedziala ze juz jestem ich i ze mnie kochają :) hihihi :D

Ale masz fajnie :D Zazdroszcze <3

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mieszkalismy na naszym pierwszym mieszkaniu(bo te juz jest 3) to wparowala,zaczela na mnie nagadywac ze czemu w pracy nie jestem(a ja w wannie ze skrecona 3 raz kostka probowalam sie wykapac i przyleciala do mnie wtedy 3 letnia siostrzenica ze ona sie jej boi)i gadala na mnie ze lewus jestem,ze co ten bachor tu robi?gdzie matka od niej?jak jo zech wylazla to zech myslala ze ta . . . zolze za#$^&^%$# bije !!!
    i zas mu gadala ze ma isc na te 3 garby sie dupic ze ja go na kasie wykorzystuje a przez to ze siostrzenica byla u nas na c<as zakupow mojej sis to ze i moj cala moja rodzine utrzymuje!!!
    A ja wyszlam i spokojnie z nia rozmawialam bo trzeba szanowac CHORYCH NA UMYSLE LUDZI ;)

JAK MOJ WSTAL TO JEJ POWIEDZIAL TAK : WYPIERDALAJ Z MOJEGO DOMU I ZAMKNIJ DRZWI ZA SOBA,I ZASTANOW SIE NAD TYM CO GADASZ"

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko i corko!!!!

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa ludzie,parapety i CZAROWNICE HAHAHAHAH :D

samira lubi tę wiadomość

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama pawla jest falszywie pobozna ... :/ uj mnie strzela jak slysze jej kazania na temat kosciola, spowiedzi, zycia w grzechu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys moj od niej 50 zl pozyczyl bo nam braklo jak to w zyciu bywa,to dzwonila co minute i gadala ze mam jej ta kase przywiezc a moj mial tego dnia wyplate i jeszcze nie wrocil wiec nie mialam skad jej oddac???z dupy mi jeszcze kasa nie leci!!!
    Nagrala mi sie poczte bo w koncu przestalam odbierac : TA SUKA NIE ODBIERA!CO ZA KURWA Z TEJ BASI!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    mama pawla jest falszywie pobozna ... :/ uj mnie strzela jak slysze jej kazania na temat kosciola, spowiedzi, zycia w grzechu...

HAHAHHA TAK JAKBYM SLYSZALA MOJA MATKE HAHAHHA :D a mojego babka jest tako pobozno ze szok!!!radio maryja itd.a ona sama powiedziala ze mamy najpierw ze soba pomieszkac a potem slub bo szkoda zeby rozwod brac w mlodym wieku.Rowna babka a nie jak @!$@#%&^*%$^#@ TESCIOWA

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra uciekam chlop przyszedl i chce zarelko ;) mojego kuraka :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    JagoodkaK wrote:
    Paula pamietaj ze zycie ukladasz sobie z Pawlem a nie z tesciowa.

Tak wiem ale on czasem powinien sie za mna wstawic a on kurde taki ciapus... slucha mamusi i przytakuje :/

Oj uciekaj dziewczyno puki czas ja ci radzę!!:-)
    Sama wiem jak u mnie było!!:-)

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmmmm cos czuje, ze jutro bedzie @

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    zwariuje z moja przyszla tesciowa... :/ Jebnieta baba... :/

skad ja to znam hahahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    hmmmmm cos czuje, ze jutro bedzie @

z wykresu patrzac to watpie :-)

‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ