GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Kochana Paulinko moj tez taki byl do czasu...
Wyobraz sobie,ze moja byla O.K DO CZASU az razem nie zamieszkalismy!!!Sajgon jak ujjj sie zaczal!!!
Jak jej powiedzielismy ze chcemy sie hajtnac to ona powiedziala tak cytuje ,,NIE POZWOLE ZEBYS Z TA KURWA WZIAL SLUB!TA SZMATA NA CIEBIE NIE ZASLUGUJE!JAK CHCESZ SE PODUPIC TI IDZ NA 3 GARBY(to takie miejsce w katowicach gdzie stoja kurwy)A NIE TAKA PIZDE BEDZIESZ UTRZYMYWAL!!!
I co ??? kto ma lepsza???
a ja bo chodzi i rozpowiada ze dziwke z burdelu sobie wzial,sasiadki mi powiedzialy i niszczy moje rzeczy po zlosci,wyrzuca kosmetyki i wylewa plyny do prania a ostatnio sie przypier.....lila ze ja nie dbam o niego bo sie spasl i forme stracil hahaha i ze ja nic nie umiem i musze sie od niej uczyc hahah jak te babsko nawet ciasta zwyklego nie umie upiec,nic nie umie zrobic babsztyl,zazdrosna o wszysko jak cos mi kupi i zaraz on zjebki dostaje,tyle ze jej nie slucha tylko wychodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Kochana Paulinko moj tez taki byl do czasu...
Wyobraz sobie,ze moja byla O.K DO CZASU az razem nie zamieszkalismy!!!Sajgon jak ujjj sie zaczal!!!
Jak jej powiedzielismy ze chcemy sie hajtnac to ona powiedziala tak cytuje ,,NIE POZWOLE ZEBYS Z TA KURWA WZIAL SLUB!TA SZMATA NA CIEBIE NIE ZASLUGUJE!JAK CHCESZ SE PODUPIC TI IDZ NA 3 GARBY(to takie miejsce w katowicach gdzie stoja kurwy)A NIE TAKA PIZDE BEDZIESZ UTRZYMYWAL!!!
I co ??? kto ma lepsza???
ooo o tych trzech Garbach w Kato jeszcze nie słyszałam ,ciekawe czemu taka nazwa -
nick nieaktualnyapropos tesciowych
Do komisariatu wchodzi mężczyzna i zgłasza zaginięcie teściowej.
- Kiedy zaginęła?
- Trzy tygodnie temu.
- I dopiero teraz zgłasza pan zaginięcie?
- Tak, bo nie mogłem uwierzyć w to szczęście.
W gazecie pisze ogłoszenie:
Zamienię teściową na psa. Może być wściekły.
Przychodzi teściowa do zięcia:
- Cześć synku/ dawno Cię nie widziałam.
- Ja mamusi też. Na ile mama przyjechała?
- A, mogę zostać tyle ile tylko chcesz.
- To co mamusia się nawet herbatki nie napije?
Pewna starsza pani chce sprawdzić czy jej trzej zięciowie ją szanują.
W poniedziałek gdy pierwszy zięć wrócił z pracy i wysiadał z samochodu starsza pani wskoczyła do studni ale jej zięć ją uratował.
O 22:00 obok studni stoi fiat punto a na nim tabliczka z napisem dla kochanego zięcia od kochającej teściowej.
We wtorek gdy jej drugi zięć wracał z pracy starsza pani wskoczyła do studni ale niestety zięć jej nie uratował.
Nazajutrz obok studni stoi BMW a przy nim tabliczka z napisem dla kochanego zięcia od kochającego teścia.izunia.mo.84, Paula90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie dziewczyny... ja chyba powoli wariuję...@ ciągle nie ma robiłam test i głupia nie wyrzuciłam wróciłam z pracy zerkam ooo druga blada kreska... dziś powtórka testu i czysto... a już nakręciłam się.wiem że to bez sensu i pewnie zaszły jakieś reakcje chemiczne w teście ale wiecie ... oszaleć można
-
nick nieaktualnyH30 wrote:witajcie dziewczyny... ja chyba powoli wariuję...@ ciągle nie ma robiłam test i głupia nie wyrzuciłam wróciłam z pracy zerkam ooo druga blada kreska... dziś powtórka testu i czysto... a już nakręciłam się.wiem że to bez sensu i pewnie zaszły jakieś reakcje chemiczne w teście ale wiecie ... oszaleć można
może wybierz sie na bete? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyH30 wrote:NO NA PEWNO MASZ RACJĘ, ALE DZIŚ I TAK JUŻ NIE MOGĘ IŚĆ, A TERAZ WEEKEND JAK DO PONIEDZIAŁKU NIE DOSTANĘ TO ZROBIĘ, ale coś mi się wydaje że będzie krzyże mnie pobolewają a to oznaka @ i na twarzy duży czerwony pryszczyk a to także oznaka @
spokojnie bedzie dobrze:)szkoda by było jakbys rozlegulowała cykl przez nerwy -
nick nieaktualny