GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:oj tak..juz ledwo sie powstrzymuje by testu nie zrobic. ale nic mi to nie da.
no nie bo za wczesnie hehe.czekanie dobija ale moje juz sie konczy jutro termina mam na @pokazuje mi ze za 2dni ale ja mam cykl 28 a nie 29 jak jest w wykresie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Mnie owulka wypadła dzien wczesniej. a nie w polowie..moze dlatego. sama nie wiem. staram sie zapelnic sobie czas by nie myslec
Wczoraj czapke na szydełku zrobilam dla maluszka
hahahah.....kochana od dnia kiedy zobaczysz płodny śluz musi minąć 14do 16dni i musi wytapic @jak po 16jej niema mozemy wnioskowąć ze ciąża ..hiih -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Ja nigdy nie obliczalam sobie. mialam zawsze co 28dni @. ale tez sie zgadza to co mówisz bo 11dc mialam plodny..wiec od 1-4powinnam dostać @.zgadzaja sie i moge obliczenia i kalendarza
wiec czekaj najlepiej niemyś o ty bedzie co ma byc,a poza tym szybciej zleci czas jak myslami sie ucieka od ciązy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:No ja wiem.Juz w tym momencie nic nie moge zrobić. Czas wspolzycia mam bdb ..wiec wykorzystaliśmy go na 100% :)jak cos to nie nasza wina
pamietaj na przyszłość nie kazdy stosunek kończy sie ciążą i w cale nie musi bo tak naprawde mozna wnioskować ze jezeli organizm nie jest gotów to mozna sie kochać non stop a w ciąże sie nie zajdzie....