Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przy wzroście 170cm ważę 68kg i też marzę, żeby chociaż do 60kg zejść.
To będzie moje postanowienie noworoczne jeśli nie zajdę wcześniej w ciążę, na co się nie zapowiada
Przed pierwszą ciążą ważyłam 66kg, po urodzeniu i kp 63kg, a po odstawieniu Małej od cyca dobiłam do tych 68kg.
-
nick nieaktualnyAlysa wrote:Dziewczyny Wy przecież jakoś masakrycznie dużo nie ważycie, powiem że tak normalnie. Ja mam dokładnie 167 cm wzrostu, ważę 58 kg ale mam taką figurę ze wszystko siedi w tyłku i brzuchu - dosłownie. Na górze mam małe cycki i wystające żebra.
Anka masz jeszcze likier plemnikowy, ten się szybciej chyba przegryza niż piernikowy
Ale to @magdalena321 pisała, że lubi 😜magdalena321 lubi tę wiadomość
-
Dobra dziewczyny, zaraz koniec pracy, to wrócę do czytania Was dopiero pod wieczór ;P31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
nick nieaktualny
-
Dziś stwierdziłam, że muszę kupić nowy dywan, bo ten co mam jest za jasny do bycia ładnym i czystym z psem w domu 🥺 i właśnie przeglądam i jak zwykle nie mogę się zdecydować.Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach…
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
karola_b wrote:@aszin ja mam w salonie taki:
https://www.ikea.com/pl/pl/p/grundskola-dywan-z-krotkim-wlosiem-wielobarwny-40519255/
Nie widać na nim brudu!Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach…
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
U mnie @ zawitała, na szczęście bo już miałam dosyć oczekiwania. Nie wiem czy tez tak macie, ale ja mam koszmarny PMS kilka dni przed @, a na chwile przed przyjściem @ humor mi się magicznie poprawia ach te hormony, to ten spadek progesteronu ?Starania od 06.2022
👩🏼 32
Niedoczynnosc tarczycy, hiperprolaktynemia
Prawidłowe owulacje
AMH 2,20
Sono HSG ok
💊 letrox, dostinex, fertistim, magnez, omega 3, wiesiołek
👨🏻 32
Morfologia 1%, reszta zmienna ale w miarę ok.
Brak żylaków, hormony ok, posiew ok, fragmentacja ok
💊 supramen, maca, wit C, omega 3
Kwiecien 2024 1 IUI 😭
Maj 2024 2 IUI 🥳🙏🏻
-
nick nieaktualnybluebell wrote:U mnie @ zawitała, na szczęście bo już miałam dosyć oczekiwania. Nie wiem czy tez tak macie, ale ja mam koszmarny PMS kilka dni przed @, a na chwile przed przyjściem @ humor mi się magicznie poprawia ach te hormony, to ten spadek progesteronu ?
Mój mąż mówi, że ja mam chujowy humor i pms przez cały cykl. Ale nie wiem na ile możecie mu wierzyć w te brednie 😜🤣Lola93, karola_b, Liyss🧚🏻, blador2, Olaura, KejtKa lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Mój mąż mówi, że ja mam chujowy humor i pms przez cały cykl. Ale nie wiem na ile możecie mu wierzyć w te brednie 😜🤣
Anka32, Malamia lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Anka32 wrote:Mój mąż mówi, że ja mam chujowy humor i pms przez cały cykl. Ale nie wiem na ile możecie mu wierzyć w te brednie 😜🤣
Anka32 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
Mamausia wrote:U nas niestety nie będzie wesołych świąt😔
Jestem po wizycie u lekarza.
Ciąża się nie rozwija. Pęcherzyk jest zbyt mały chyba 8mm? Nie ma zarodka. Nawet jeśli owulacja była później patrząc na ostatnią betę to tym bardziej nie ma szansy na dobre wieści.
Mam się zgłosić do szpitala na zabieg chyba, ze poronienie nastąpi samoistnie.
Chciałabym mieć to już za sobą.
Kazał mi dziś zrobić betę.
Także bywa coś gorszego niż biel na teście 🥺👩27l
🧔♂️28l
👶 2017
3 cs -
@100krotka jakie soczyste krechy ⏸️❤️ cudne, beta chyba musi być konkretna🫣
@mamausia brak mi słów co Ci nawet napisać 🫂🫂🫂 bardzo bardzo mi przykro.. mocno Cię przytulam i liczę,że lekarz się pomylił. Tak jak dziewczyny, które są skarbnica wiedzy piszą, warto zrobić badania i skontrolować to u innego lekarza..
Ale ostateczna decyzja należy do Ciebie i Twoja intuicja jest na pewno niezawodna🫂
@cerva gratulacje 🫶❤️ rośnijcie zdrowo i dbaj o Waszą dwójeczkę ❤️😍
@muuu. Powodzenia jutro na wizycie 🫶🍀🤞
Ja już też jestem po dzisiejszej wizycie. Według USG 5t+6d; według om 5t+4d - termin porodu 16.08/18.08
Pęcherzyk 17mm, zarodek 3mm ❤️
Kolejna wizyta za 3 tygodnie i liczymy na serduszko.
Wszystkie leki mam wciąż utrzymane, ale Pani Doktor powiedziała,że wszystko pięknie wygląda ☺️🫣
Lepszych informacji na Święta chyba nie mogłam z Mężem usłyszeć 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2023, 14:56
Bulbasek, kasia97, ezra, aszin, Muuu., Liyss🧚🏻, ultramaryna_, Pusshka, 100krotka🌼, Cerva, blador2, klaudia_23, Olaura, Viii, Adirella, Malamia lubią tę wiadomość
👶🏻Starania od 2023
💔 1 x ciąża biochemiczna
Grudzień ⏸️
Dziewczynka 👧 🩷 -
Melduje się dziewczyny ze kończę zaraz pracę, więc już nie będę z Wami na bieżąco dziś 😭😭😭 napięty grafik , mani , pedi te sprawy może uda mi się nadrobić Was w międzyczasie, a jak nie to wracam do Was jutro rano 🥰🥰
Anka32, Muuu., blador2 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Wiedziałam, że dziś będzie ciężko nadrobić.
@100krotka ale tłuste krechy, obstawiam betę 278😜
@Mamusia jest mi cholernie przykro, bardzo, bardzo. Nawet nie wiem co Ci napisać. Mam głęboką nadzieję, że jeszcze się uda🫂❤️
@cerva gratuluję😍100krotka🌼, Cerva lubią tę wiadomość
-
Nietypowa30 wrote:@100krotka jakie soczyste krechy ⏸️❤️ cudne, beta chyba musi być konkretna🫣
@mamausia brak mi słów co Ci nawet napisać 🫂🫂🫂 bardzo bardzo mi przykro.. mocno Cię przytulam i liczę,że lekarz się pomylił. Tak jak dziewczyny, które są skarbnica wiedzy piszą, warto zrobić badania i skontrolować to u innego lekarza..
Ale ostateczna decyzja należy do Ciebie i Twoja intuicja jest na pewno niezawodna🫂
@cerva gratulacje 🫶❤️ rośnijcie zdrowo i dbaj o Waszą dwójeczkę ❤️😍
@muuu. Powodzenia jutro na wizycie 🫶🍀🤞
Ja już też jestem po dzisiejszej wizycie. Według USG 5t+6d; według om 5t+4d - termin porodu 16.08/18.08
Pęcherzyk 17mmm, zarodek 3mm ❤️
Kolejna wizyta za 3 tygodnie i liczymy na serduszko.
Wszystkie leki mam wciąż utrzymane, ale Pani Doktor powiedziała,że wszystko pięknie wygląda ☺️🫣
Lepszych informacji na Święta chyba nie mogłam z Mężem usłyszeć 😍Nietypowa30 lubi tę wiadomość